Στην υγειά μας ρε παιδιά: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου που θα χτυπήσουν "κόκκινο"

Ποιους θα δούμε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην υγειά μας ρε παιδιά: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου που θα χτυπήσουν

Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου και είναι ονόματα που θα χτυπήσουν κόκκινο στο Στην υγειά μας ρε παιδιά.Τι θα δούμε στους αποψινούς μας δέκτες και ποιοι θα είναι αυτοί που θα μας κρατήσουν συντροφιά;

Αποκριάτικη διάθεση, ατέλειωτο τραγούδι και χορός σε ένα πάρτι με απίστευτη ενέργεια και ρυθμό είναι όλα όσα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της εκπομπής.

Οι Θοδωρής Φέρρης, Γιάννης Καψάλης, Άκης Δείξιμος, Ζόζεφιν, Γιώργος Λιβάνης, Βασίλης Πορφυράκης, Κατερίνα Ευγενικού και Γεωργία Παπαγαλάνη απογειώνουν τη βραδιά με πασίγνωστες επιτυχίες.

Στην παρέα της εκπομπής θα βρίσκονται και οι Κατερίνα Ζαρίφη, Γιώργος Πολυχρονίου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Στέλιος Κρητικός, Παρθένα Χοροζίδου, Ράνια Κωστάκη, Τάσος Ντούγκας, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Γιώργος Χειμωνέτος, Χρήστος Τριπόδης, Κατερίνα Θεοχάρη, Στέλλα Μιζεράκη, Όλγα Αντωνίου, Άρης Πλασκασοβίτης, Άρτεμις Αστεριάδου, Πωλίνα Τριγωνίδου, Πάνος Θεοδώρου και Αναστασία Μοδιώτη. Όλοι μαζί με ανεβασμένη διάθεση και κέφι τραγουδάνε, χορεύουν και ξεφαντώνουν σε ένα ξέφρενο αποκριάτικο γλέντι.Μιας και μιλάμε ωστόσο για την εκπομπή του παρουσιαστή, εσείς ακούσατε την "βόμβα" για τον Σπύρο Παπαδόπουλο; Δεν θα πιστέψετε την κίνηση του OPEN... εναντίον του!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτοί είναι οι αποψινοί του καλεσμένοι! Ονόματα έκπληξη!

Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου και έχει ονόματα έκπληξη! Τι θα δούμε στους αποψινούς μας δέκτες και ποιοι θα είναι αυτοί που θα μας κρατήσουν συντροφιά;

Στη μοναδική Ελένη Βιτάλη είναι αφιερωμένη η εκπομπή με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 21.00, στον ΣΚΑΪ.

Η κορυφαία λαϊκή τραγουδίστρια μαζί με τους Χρήστο Νικολόπουλο, Δημήτρη Μπάση, Μελίνα Ασλανίδου, Ελεονόρα Ζουγανέλη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Μάνο Αχαλινωτόπουλο, Αγγελική Τουμπανάκη, Κώστα Μερετάκη, Νίκο Φιλιππίδη, Γιώργο Κωτσίνη και Νίκο Ξύδη με τους «Τζουμ», μας χαρίζουν εντυπωσιακά μουσικά "παντρέματα" και ξεχωριστές μελωδικές στιγμές.

Στην παρέα και οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Τάσος Χαλκιάς, Νίκος Καλογερόπουλος, Ταμίλα Κουλίεβα, Δημήτρης Μαλισσόβας, Νίκη Παλληκαράκη, Θεοδώρα Σιάρκου, Μαρίνα Λαχανά, Αρχοντούλα Πέτρου, Ναταλία Ρασούλη, Γιώργος Ναούμ, Αφροδίτη Ντάνιελ και Κυριακή Αιλιανού, που τιμούν τη φίλη και καλλιτέχνιδα Ελένη Βιτάλη.