Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Καταιγιστικές σήμερα οι εξελίξεις (26/3) - Ο Λατίφ χτυπάει τον Μουράτ

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Elif: Καταιγιστικές σήμερα οι εξελίξεις (26/3) - Ο Λατίφ χτυπάει τον Μουράτ
TV24 26.03.2020 12:40
Αρθρογράφος: Youweekly Team
YOUWEEKLY TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που μας περιμένουν και στο σημερινό επεισόδιο (26/3) της καθημερινής ξένης σειράς "Elif". Ο Λατίφ χτυπάει τον Μουράτ για το χρέος του και λίγο αργότερα εμφανίζεται η Αϊλά και αποκαλεί τον Λατίφ «μπαμπά». Ο Μουράτ σοκάρεται.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο Star

Επεισόδιο 551

Ο Μουράτ νιώθει ενοχές απέναντι στην Αϊλά, η οποία του έχει στήσει παγίδα. Ο νεαρός προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κάνει να νιώσει καλύτερα. Όταν ο Μουράτ την αγκαλιάζει φιλικά, εμφανίζονται οι άντρες του Λατίφ και τον πηγαίνουν στο αφεντικό τους. Ο Λατίφ χτυπάει τον Μουράτ για το χρέος του και λίγο αργότερα εμφανίζεται η Αϊλά και αποκαλεί τον Λατίφ «μπαμπά». Ο Μουράτ σοκάρεται.

Ο Λατίφ τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την κόρη του και ο Μουράτ καταλαβαίνει πως ο Λατίφ δεν ξέρει τίποτα για τη νύχτα, που πέρασε μαζί της. Ο Μουράτ καταλαβαίνει πως η Αϊλά κάτι ετοιμάζει και της στέλνει μήνυμα ότι δεν θέλει να την ξαναδεί. Η Φεραγιά καταφέρνει να πείσει τον Τζεβαχίρ για τη συνεργασία. Ο Τζεβαχίρ και η Φεραγιέ συναντάνε την Αρζού. Η Αρζού λέει στον Τζεβαχίρ πως η άδεια της επιχείρησής του έχει ένα πρόβλημα. Ο Τζεβαχίρ νιώθει πιεσμένος αλλά η Αρζού του προσφέρει μια νέα άδεια. Ο Τζεβαχίρ μένει άφωνος.

Η Αρζού του προσφέρει ένα γενναιόδωρο ποσό και την άδεια υπό έναν όρο. Θέλει ο Τζεβαχίρ να προσλάβει ξανά τη Μελέκ.Ο Τζεβαχίρ δέχεται και όταν επιστρέφει στη δουλειά ζητάει από την Αϊσέλ να πάει και να πείσει τη Μελέκ να γυρίσει στο εργαστήριο. Η Αϊσέλ επισκέπτεται τη Μελέκ και της μιλάει για την πρόταση του Τζεβαχίρ. Η Μελέκ της λέει πως παραιτήθηκε με αξιοπρέπεια και δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει. Η Σιταρέ, η γυναίκα που ο Σελίμ είχε σώσει, του ζητάει να έρθει να την πάρει μια ώρα νωρίτερα.

Ο Ορχάν, ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ, του λέει πως μπορεί να τηλεφωνήσει σε έναν φίλο του και να τον πείσει να προσλάβει τη Μελέκ. ο Γιουσούφ δεν θέλει να πει τίποτα σχετικά στη Μελέκ πριν να είναι σίγουρο. Η Αρζού μιλάει στο τηλέφωνο με τον λογιστή της και ο Ουμίτ την ακούει κρυφά. Ζητάει να μάθει τι σκαρώνει. Η Αρζού αποφεύγει να του απαντήσει. Ο Μουράτ προσπαθεί να βρει ευκαιρία για να ψάξει στο γραφείο του Ερκούτ το έγγραφό, που ζητάει ο Ουμίτ… Σας έχουμε όμως και ένα αποκλειστικό "φωτιά" για την σειρά Elif. Η Αρζού σε παράκορυση!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις και στο επόμενο επεισόδιο (27/3) της σειράς Elif - Ο Μουράτ ψάχνει το έγγραφο

Επεισόδιο 552

Η Μελέκ δεν δέχεται την πρόταση του Τζεβαχίρ. Ο Τζεβαχίρ είναι έξαλλος και προσπαθεί να βρει τρόπο να τη φέρει πίσω. Η Αρζού τον καλεί και τον ρωτάει αν επέστρεψε στη δουλειά η Μελέκ. Ο Τζεβαχίρ της ζητάει λίγο χρόνο ακόμη. Η Αρζού του λέει πως η συμφωνία τους είναι άκυρη αν δεν επιστρέψει η Μελέκ. Ο Μουράτ ψάχνει το έγγραφο όταν όλοι έχουν φύγει από το γραφείο. Καθώς ψάχνει έρχονται ο Βεϊσέλ με τον Ερκούτ και κρύβεται κάτω από ένα τραπέζι.

Ο Βεϊσέλ με τον Ερκούτ συζητάνε και ο Μουράτ μαθαίνει πως η εταιρία του Ερκούτ έχει και μια παράνομη δραστηριότητα. Ο Ερκούτ στέλνει τον Βεϊσέλ να κανονίσει μια δουλειά. Η Ιντζί χάνει τις αισθήσεις της και τη βρίσκει ο Ουμίτ. Τη φροντίζει και η μικρούλα νιώθει καλύτερα. Η Αρζού γίνεται για άλλη μια φορά έξαλλη αλλά ο Ουμίτ χειρίζεται την κατάσταση. Της λέει πως η Ιντζί θα μένει από εδώ και πέρα στο σπίτι και όχι στην αποθήκη. Ο Τζεβαχίρ επισκέπτεται τη Μελέκ με σκοπό να της αλλάξει γνώμη. Κάνει ό,τι μπορεί για να την πείσει αλλά η Μελέκ αρνείται την πρότασή του. Ο Τζεβαχίρ φεύγει και η Μελέκ ρωτάει την Αλιγιέ αν έκανε το σωστό. Η Αλιγιέ της λέει πως την υποστηρίζει σε ό,τι και αν αποφασίσει να κάνει.

Ο Βεϊσέλ ψάχνει για ταξί και βλέπει τον Σελίμ. Ο Σελίμ του εξηγεί πως πρέπει να δουλέψει ως οδηγός ταξί γιατί δεν βρίσκει άλλη δουλειά. Ο Ουμίτ λέει στην Ασουμάν πως μπορεί να πάρει άδεια για να φροντίσει την αδελφή της. Η Αρζού είναι έξαλλη με τον Ουμίτ. Η Αρζού πιστεύει πως η Ιντζί υποκρίνεται την άρρωστη για να τραβήξει την προσοχή. Η γραμματέας του Ερκούτ βλέπει τον Μουράτ να ψάχνει αλλά εκείνος ξεφεύγει λέγοντας μια δικαιολογία. Ο Βεϊσέλ λέει στην Τουλάι που είδε τον Σελίμ. Η Τουλάι ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει ότι ο Σελίμ είναι πια οδηγός ταξί…

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σκάνδαλα μεγατόνων στην Elif - Τα 5 νέα επεισόδια πριν τα παίξει το STAR

Αποκάλυψη σοκ στην Elif - Η Αϊλά παγιδεύει τον Μουράτ

TAGS
Share