Καθηλωτικό το σημερινό επεισόδιο Elif (28/5) - Μπαίνει στο νοσοκομείο η...

Θα γίνει πανικός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καθηλωτικό το σημερινό επεισόδιο Elif (28/5) - Μπαίνει στο νοσοκομείο η...

Στο νοσοκομείο θα μεταφερθεί εσπευσμένα η Αϊλά στο σημερινό επεισόδιο της Elif (28/5) και θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό!

Δείτε παρακάτω την σημερινή εξέλιξη πριν παιχτεί στο STAR.

Πέμπτη 28/5

Επεισόδιο 594

Ο Σελίμ έχει μια ιδέα για να αποζημιώσουν τον Γιουσούφ για το ενοίκιο. Να κάνουν εκείνοι στο σπίτι κάποιες επισκευές. Όλοι συμφωνούν και ξεκινάνε δουλειά.Η Τουλάι μιλάει στον Βεϊσέλ για την επίσκεψη της στην οικογένεια Εμίρογλου και του λέει πως μια άγνωστη γυναίκα μένει μαζί τους και αυτό δεν της άρεσε καθόλου. Η Μελέκ είναι χαμένη στις σκέψεις της για τον Γιουσούφ όταν έρχεται η Ελίφ και της λέει πως κλέφτες μπήκαν στο σπίτι του φίλου της Ερκάν.

Ένα αυτοκίνητο χτυπάει την Ασουμάν. Η Αϊλά πηγαίνει να κάνει γυμναστική αλλά όταν επιστρέφει σπίτι λιποθυμάει. Ο Μουράτ τη μεταφέρει στο κρεβάτι και ο Βεϊσέλ είναι θυμωμένος μαζί του επειδή η κοπέλα προσπαθούσε όλη μέρα να επικοινωνήσει μαζί του και εκείνος δεν είχε φορτίσει το τηλέφωνό του. Η Αρζού λέει στον Ουμίτ πως είναι έγκυος και εκείνος δεν ξέρει τι να πει. Το βράδυ ένας κλέφτης μπαίνει στο σπίτι της οικογένειας Εμίρογλου και η Ελίφ τον ακούει και βάζει τις φωνές.

Elif  σημερινό επεισόδιο 28/5

Η οικογένεια μαζεύεται στο σαλόνι και βλέπουν τον κλέφτη, ο οποίος έχει πάρει την Ελίφ όμηρο. Ο Σελίμ του προσφέρει λεφτά για να αφήσει την Ελίφ. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Γιουσούφ πίσω από τον κλέφτη και τον ακινητοποιεί. Όλα έχουν καλό τέλος αλλά η Ελίφ είναι τρομοκρατημένη. Η αστυνομία φτάνει και συλλαμβάνει τον κλέφτη. Δείτε εδώ το τραγικό φινάλε της σειράς!

Η Αρζού ζητάει τη βοήθεια της Γκόντζα για να πείσει τον Ουμίτ ότι είναι έγκυος αλλά η Γκόντζα φροντίζει ακριβώς για το αντίθετο. Η Αρζού είναι απελπισμένη και κλαίει. Η Αϊλά νιώθει άσχημα και τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Μουράτ αρχίζει να σκέφτεται πως όλο αυτό το διάστημα ήταν άδικος με την Αϊλά και δεν της φέρθηκε σωστά…

Καθηλωτικό θα είναι και το αυριανό επεισόδιο της Elif

Παρασκευή 29/5

Επεισόδιο 595

Ο Βεϊσέλ βρίσκεται στο νοσοκομείο με την Αϊλά και βλέπει να μεταφέρουν μια κοπέλα, που του φαίνεται ότι είναι η Ασουμάν. Όμως στη συνέχεια σκέφτεται πως αν η Ασουμάν είχε κάποιο πρόβλημα θα του το είχαν πει ο Ερκούτ ή η Γκόντζα. Ο Γιουσούφ πηγαίνει για ψάρεμα με τη Μελέκ και την Ελίφ. Η Ασουμάν ανακτά τις αισθήσεις της και η νοσοκόμα της λέει πως πρέπει να δώσει κατάθεση στην αστυνομία για τον τραυματισμό της.

Η Ασουμάν σκέφτεται πως πρέπει να το σκάσει γιατί οι άντρες του Λατίφ μπορεί να τη βρουν. Έτσι φεύγει πριν έρθουν να τη δουν οι γιατροί. Ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ, ο Ορχάν, μιλάει με τον Τζεβαχίρ. Τον κατηγορεί ότι μαχαίρωσε τον Γιουσούφ και πως η αλήθεια θα αποκαλυφθεί στο δικαστήριο. Ο Τζεβαχίρ του λέει πως είναι αθώος. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στην Αρζού αλλά εκείνη δεν απαντάει.

Μετά καλεί τον Ουμίτ αλλά ούτε εκείνος του απαντάει. Ο Μουράτ φέρεται όμορφα στην Αϊλά. Προσπαθεί να της φτιάξει τη διάθεση και η Αϊλά δεν ξέρι τι να σκεφθεί. Ενώ ψαρεύουν ένα φωτογράφος πλησιάσει τον Γιουσούφ, τη Μελέκ και την Ελίφ και τους προτείνει να τους βγάλει μια φωτογραφία. Η Μελέκ λέει πως δεν είναι απαραίτητο αλλά η Ελίφ επιμένει να το κάνουν γιατί δεν θέλει να ξεχάσει αυτή την ωραία μέρα. Οι τρεις τους αισθάνονται σαν οικογένεια όταν βγάζουν τη φωτογραφία.

Ο Τζεβαχίρ εισβάλει στο σπίτι της Αρζού. Η Γκόντζα προσπαθεί να τον εμποδίσει αλλά εκείνος θέλει να μιλήσει με τον Ουμίτ. Του λέει πως η Αρζού του έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα και ο Ουμίτ του απαντάει πως δεν τον ενδιαφέρει. Ο Τζεβαχίρ του λέει πως ο δικηγόρος τον κατηγορεί για τον τραυματισμό του Γιουσούφ και πως θέλει πίσω το απειλητικό γράμμα, που έστειλαν στην Αρζού γιατί είναι η απόδειξη της αθωότητάς του. Η Γκόντζα ακούει τη συζήτησή τους. Ο Ουμίτ διώχνει τον Τζεβαχίρ από το σπίτι και όταν φεύγει και εκείνος, η Γκόντζα ψάχνει παντού για να βρει το γράμμα. Ο Ονούρ κάνει πρόταση γάμου στη Λέιλα.

Η Ασουμάν επισκέπτεται την οικογένεια Εμίρογλου για να δει την Ιντζί. Η Μελέκ καταλαβαίνει από τα μισόλογά της ότι κάτι την απασχολεί. Η Ασουμάν είναι φοβισμένη επειδή ξέρει πως οι άντρες του Λατίφ την κυνηγάνε. Η Γκόντζα βρίσκει το γράμμα στο συρτάρι του Ουμίτ. Καθώς το κρατάει στα χέρια με τη σφαίρα, ο Ουμίτ την καλεί. Η οικογένεια Εμίρογλου επιφυλάσσει μια έκπληξη στον Γιουσούφ και του προτείνει να μείνει μόνιμα στο σπίτι μαζί τους. Ο Γιουσούφ δεν ξέρει τι να πει…

TAGS