Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Δύσκολες ώρες για τον Ταρίκ

Καταιγιστικές οι σημερινές 25/9 εξελίξεις

Elif: Δύσκολες ώρες για τον Ταρίκ
TV24 25.09.2020 07:33
Από Youweekly Team

Η εβδομάδα για την σειρά του STAR, Elif, θα κλείσει με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο! Λίγα δευτερόλεπτα θα είναι αρκετά για να κάνουν την ζωή του Ταρίκ δύσκολη αφού την ώρα που θα πάει να απαγάγει την Ελίφ από το νοσοκομείο θα τον σταματήσουν οι αστυνομικοί.

Τι θα συμβεί σήμερα 25/9; Διαβάστε παρακάτω πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

ELIF Επεισόδιο 680

Η Ρεϊχάν πηγαίνει στο δωμάτιο του Κερέμ για να καθαρίσει. Η Παρλά και ο Κερέμ κάθονται στον κήπο και η Γιλντίζ τους πηγαίνει κουλουράκια και τσάι και τους λέει πως τα έφτιαξε η Ρεϊχάν. Η Παρλα δεν θέλει να ακούει ούτε το όνομα της Ρεϊχάν. Η Παρλά καλεί τον Κερέμ σε μια συναυλία και εκείνος δεν της δίνει απάντηση. Η Παρλά όμως επιμένει. Ο Κερέμ επιστρέφει στο δωμάτιο του, όπου καθαρίζει η Ρεϊχάν. Η κοπέλα του καταστρέφει ένα κύπελο και ο Κερέμ τη διώχνει έξαλλος και τη διατάζει να μην πλησιάσει ξανά το δωμάτιο του. Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ είναι στο μαγαζί τους όταν ο άντρας δέχεται τηλεφώνημα από μια εταιρία στην οποία είχε κάνει αίτηση για δουλειά και θέλουν να τον συναντήσουν. Η Λεμάν περνάει ξανά από το μαγαζί και η Τουλάι εκνευρίζεται αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την εμποδίσει.

Η Λεμάν της μιλάει για τον γιο της, τον Σαφάκ. O Εμιρχάν και η μητέρα του πηγαίνουν στο καινούριο τους σπίτι. Ο οδηγός του φορτηγού, που μεταφέρει τα πράγματά τους, αρνείται να τους τα κατεβάσει εκείνος γιατί ισχυρίζεται πως δεν έχει πληρωθεί για αυτό. Η μητέρα του Εμιρχάν επιμένει αλλά ο οδηγός είναι ανένδοτος. Ένας περαστικός βλέπει τι συμβαίνει και με δυο φίλους του κουβαλάνε τα πράγματα στο σπίτι. Η μητέρα του Εμιρχάν τους λέει πως δεν έχει να τους πληρώσει αυτή τη στιγμή αλλά οι άντρες της λένε πως είναι γείτονες και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για αυτό. Στο νοσοκομείο η νοσοκόμα αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά καθώς ο Ταρίκ συνεχώς με διάφορες δικαιολογίες, καθυστερεί να δώσει τα στοιχεία της Ελίφ. Η νοσοκόμα καλεί την αστυνομία.

Η Ρεϊχάν διορθώνει το λάθος που έκανε όταν καθάρισε το κύπελο του Κερέμ και εκείνος πιστεύει πως το έκανε η Γιλντίζ. Πηγαίνει στην κουζίνα να την ευχαριστήσει αλλά η Γιλντίζ του λέει πως το έκανε η Ρεϊχάν. Ο Κερέμ προσπαθεί να κρύψει πως χάρηκε πιο πολύ, που ήταν η Ρεϊχάν. Η Λεμάν ετοιμάζει το τραπέζι για τον γιο της, τον Σαφάκ. Αποδεικνύεται πως ο Σαφάκ είναι ο άντρας που βοήθησε τη μητέρα της Εμιρχάν. Ο Ταρίκ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να πάρει από το νοσοκομείο κρυφά την Ελίφ. Τυλίγει την Ελίφ σε μια κουβέρτα και κατευθύνεται έξω αλλά οι αστυνομικοί τον σταματάνε…

Δείτε εδώ και την τελευταία επιθυμία του Γιουσούφ...

Αυτοκτονία - "βόμβα" στην Elif - Δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο

Σαν "βόμβα" πρόκειται να σκάσει η είδηση για μία αυτοκτονία που πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης ξένης σειράς του Star, Elif. Το πρόσωπο που επιχειρεί να δώσει οριστικό τέλος στη ζωή του θα περάσει δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο σε τραγική κατάσταση καταλήγει η Λεϊλά, η οποία κατάπιε μεγάλη ποσότητα χαπιών προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή της από τη ζήλια της για τη Μελέκ, που κατάφερε και έχει ξανά κοντά της τον Γιουσούφ.

Η Μελέκ μετά το περιστατικό με την αγκαλιά του Γιουσούφ και της Λεϊλά αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Γιαχιά και να πάει να δουλέψει μαζί του. Στο τραπέζι η Μελέκ ανακοινώνει την επαγγελματική πρόταση που της έκανε ο Γιαχιά και ο Γιουσούφ, που βρίσκεται εκεί, επιτέλους καταλαβαίνει πως ο Γιαχιά δεν της έκανε πρόταση γάμου και πως είχε παρεξηγήσει την κατάσταση. Στο μεταξύ, η Λεϊλά καταλαβαίνει πως ο Γιαχιά δεν έχει εταιρεία και πως όλα είναι ψέματα.

Η Ελίφ και η Ιντζί είναι λυπημένες που θα αποχωριστούν η μία την άλλη. Την επόμενη μέρα η Μελέκ ανακοινώνει την απόφασή της να φύγει στον Τζεβαχίρ, αλλά και στην οικογένεια, που αντιδρά έντονα. Η Αλιγέ δεν συμφωνεί και κανένας δεν είναι ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη. Ο Γιαχιά λέει στη Λεϊλά πως η Μελέκ δέχτηκε την πρότασή του: «Θα έχεις όλο δικό σου τον Γιουσούφ! Η Μελέκ δέχτηκε την πρόταση που της έκανα».

Η Σιταρέ λέει στη Μελέκ πως ο Γιουσούφ είναι πολύ λυπημένος. Η Μελέκ της απαντάει: «Σύντομα θα το ξεπεράσει», και η Σιταρέ αναρωτιέται: «Γιατί το λες αυτό;». Η Μελέκ της λέει ότι τον είδε να αγκαλιάζεται με τη Λεϊλά έξω από το σπίτι της και η Σιταρέ επιμένει πως πρόκειται για κάποια παρεξήγηση. Ετσι πάει να βρει τον Γιουσούφ και του εξηγεί όσα έμαθε. Τώρα εκείνος καταλαβαίνει γιατί η Μελέκ τον κρατούσε σε απόσταση. Ο Γιαχιά πηγαίνει να πάρει τη Μελέκ και την Ελίφ, οι οποίες με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετούν την οικογένεια. Ο Γιουσούφ φτάνει και μπαίνει μπροστά στο αυτοκίνητο.

Θέλει να μιλήσει με τη Μελέκ. Εκείνος της λέει πως η παρουσία της στη ζωή του τα άλλαξε όλα και νιώθει πως τον έσωσε από ένα βαθύ σκοτάδι. Δεν θέλει να τη χάσει εξαιτίας μιας παρεξήγησης. Δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα σε εκείνον και τη Λεϊλά. Η Μελέκ του απαντάει πως αυτό δεν έχει να κάνει με την απόφασή της να φύγει. Βλέποντας πως δεν μπορεί να της αλλάξει γνώμη, της αποκαλύπτει την αλήθεια για την υγεία του Σελίμ. Η Μελέκ ταράζεται και ενημερώνει τον Γιαχιά πως δεν θα φύγει. Εκείνος γίνεται έξαλλος: «Αυτό δεν θα τελειώσει έτσι», μονολογεί και εξηγεί στη Λεϊλά όσα έγιναν...

Καρέ-καρέ η αυτοκτονία "βόμβα" στην Elif και οι δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο

Ο Γιαχιά πηγαίνει στη Λεϊλά και της εξηγεί τι συνέβη. Εκείνη νιώθει απελπισμένη και κλείνεται στο δωμάτιό της. Ο Γιαχιά και η μητέρα της χτυπούν την πόρτα, αλλά εκείνη δεν απαντάει γιατί έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας πίνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών. Η Φεβζιγιέ του ζητάει να σπάσει την πόρτα και μεταφέρουν τη Λεϊλά στο νοσοκομείο.

Elif η Λεϊλά αυτοκτονεί

Ο Γιαχιά είναι έξαλλος και κατηγορεί τον Γιουσούφ για ό,τι συνέβη και ορκίζεται εκδίκηση. «Μη μιλάς έτσι, ο Γιουσούφ δεν έχει κάνει τίποτα, είμαι σίγουρη», του λέει η Φεβζιγιέ και εκείνος επιμένει: «Η κόρη σου είναι σε κρίσιμη κατάσταση εξαιτίας αυτού του άντρα και εσύ μου λες πως δεν φταίει;».

Η Φεβζιγιέ απαντάει: «Η Λεϊλά έφτιαξε στο μυαλό της αυτόν τον έρωτα, ο Γιουσούφ ποτέ δεν της έδωσε ελπίδες και δεν της υποσχέθηκε κάτι». Ο Γιαχιά της απαντάει: «Κι όμως υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζεις... Αυτός φταίει και θα δεις τι θα πάθει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος στην Elif - Νεκρός ο Βεϊσέλ

Τραγωδία στην Elif - «Μην πεθάνεις»

TAGS
Share