GNTM 3 highlights: Το φετινό έπαθλο μεγατόνων, ο τσακωμός των κριτών και ο παίκτης που αποχώρησε

Για όσους έχασαν το επεισόδιο της Τρίτης 29/9

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 3 highlights: Το φετινό έπαθλο μεγατόνων, ο τσακωμός των κριτών και ο παίκτης που αποχώρησε

Το GNTM 3 έχει μπει για τα καλά στις καρδιές των τηλεθεατών και το χθεσινό επεισόδιο 29/9 ήταν απλά απολαυστικό! Για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε το φετινό έπαθλο αλλά υπήρξε και η πρώτη αποχώρηση.

Αυτά είναι τα higlights του χθεσινού επεισοδίου GNTM 3

GNTM 3: Έπεσε... ρετούς στην φωτογραφία της Ρασέλ - Της έκοψαν όλη την κοιλιά!

Στο επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε την κριτική των φωτογραφιών που έβγαλαν χθες οι διαγωνιζόμενοι και η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία της Ρασέλ είχε υποστεί αρκετή επεξεργασία και ρετούς, καθώς δε δίστασαν να της κόψουν όλη την κοιλιά.

Η Ρασέλ έχει εντυπωσιακό σώμα ωστόσο φαίνεται πως ούτε αυτό είναι αρκετό και έτσι το τελικό αποτέλεσμα ήταν ρετουσαρισμένο.

Μπορείτε να το καταλάβετε κι εσείς από το στιγμιότυπο που τράβηξε χθες η κάμερα, στο επεισόδιο με την φωτογράφιση και από τη φωτογραφία που έδειξαν οι κριτές σήμερα στο πλατό, στην οποία μάλιστα έδωσαν εντυπωσιακά σχόλια.

ρασέλ φώτοσοπ

Αυτό εδώ είναι το στιγμιότυπο από το χθεσινό επεισόδιο.

Ρασέλ GNTM φώτοσοπ

Και αυτή η σημερινή της φωτογραφία. Εμείς βέβαια σας βρήκαμε και την γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει στο παρελθόν. Δείτε την εδώ.

GNTM 3: «Έμειναν» οι παίκτες με το έπαθλο - Θα πάνε στο πρακτορείο πασίγνωστου μοντέλου

Στο επεισόδιο του GNTM 3, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε τα εντυπωσιακά έπαθλα που θα έχει φέτος ο διαγωνισμός και οι παίκτες «έμειναν» μόλις άκουσαν πως ο νικητής θα πάει στο πρακτορείο που βρίσκεται ένα πασίγνωστο μοντέλο.

Η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε ότι τα έπαθλα ήταν επιθυμία της παραγωγής όλα τα χρόνια που γυρίζεται το GNTM στην Ελλάδα, ωστόσο τελικά τα κατάφεραν!

Ο νικητής πέρα από 50.000 ευρώ, θα πάρει ένα αυτοκίνητο και θα ένα διετές συμβόλαιο με το πρακτορείο που εκπροσωπεί την Kendal Jenner, την μικρή αδερφή της Kim Kardashian! Δείτε εδώ και τη σύντροφο του «Γύπα»!

GNTM 3: «Αρπάχτηκαν» οι κριτές για τα μάτια του Παναγιώτη - «Θεέ μου πόσο κλισέ...»

Στο επεισόδιο του GNTM 3, οι κριτές σχολίασαν την φωτογραφία του Παναγιώτη και «αρπάχτηκαν» μεταξύ τους με την Βίκυ Καγιά να σχολιάζει πως οι απόψεις που είχε ο Δημήτρης Σκουλός ήταν αρκετά κλισέ για να τοποθετηθούν στο 2020.

Όλη η κόντρα ξεκίνησε με αφορμή την χθεσινή φωτογράφιση του Παναγιώτη. Ο Δημήτρης Σκουλός εξήγησε πως η πόζα του στο γυμνό ήταν αρκετά γυναικεία και η Βίκυ Καγιά του εξήγησε πως δε θε έπρεπε να είναι τόσο απόλυτος και πως η νέα γενιά είναι πιο απελευθερωμένη.

Η Ζενεβιέβ εξήγησε πως το μυστικό ήταν ότι ένας τόσο κλασικό άνδρας έκανε μία γυναικεία πόζα ενώ ο Δημήτρης Σκουλός παρέμεινε στην άποψή του. Δείτε εδώ και την ανακοίνωση των επάθλων.

GNTM 3: «Καλά Βικάκι χαλάρωσε λίγο» - Η απίστευτη ατάκα της Ρασέλ για την Βίκυ Καγιά

Η Ρασέλ σχολίασε σήμερα στο GNTM 3 την φωτογράφιση της Ξένιας καθώς και το σχόλιο που έκανε η Βίκυ Καγιά για εκείνη, ξεκαθαρίζοντας πως καλό θα ήταν να χαλαρώσει λιγάκι καθώς η απόδοση της συμπαίκτριάς της τελικά δεν ήταν και τόσο καλή.

Η Βίκυ Καγιά αποθέωσε το plus size μοντέλο και η Ρασέλ δεν άφησε την κριτική της να πέσει κάτω.

Μεταξύ άλλων σχολίασε ότι η συμπαίκτριά της δεν είχε και τόσο καλό πρόσωπο στην φωτογραφία, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν την θεωρεί καλό plus size μοντέλο καθώς είναι αρκετό σφιχτό το σώμα της.

«Καλά Βικάκι χαλάρωσε λίγο, δεν ήταν και κάτι αμάν και τι, ειδικά στο γυμνό. Το ντυμένο της ήταν κακό. Όχι από εμένα», είπε χαρακτηριστικά η Ρασέλ, ενώ νωρίτερα δημιουργήθηκε κόντρα μέσα στο πλατό ανάμεσα στους κριτές.

GNTM 3: Έμειναν άφωνοι οι κριτές με την φωτογραφία της Παρασκευής - «Είναι για εξώφυλλο»

Στο επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε τις φωτογραφίες από τη χθεσινή δοκιμασία και η αλήθεια είναι πως οι κριτές κατάφεραν να μείνουν άφωνοι μόλις είδαν μπροστά τους την φωτογραφία της Παρασκευής, με την Ζενεβιέβ να παραδέχεται πως είναι για εξώφυλλο.

Η Παρασκευή είχε μία από τις πιο δυνατές εικόνες και τόσο οι κριτές όσο και οι συμπαίκτες της συγκλονίστηκαν με το αποτέλεσμα που έδωσε μπροστά στους κριτές.

Η Ζενεβιέβ ήταν αυτή που της έδωσε τα περισσότερα θετικά σχόλια και της ξεκαθάρισε πως η φωτογραφία της είναι μαγευτική. Νωρίτερα βέβαια οι κριτές αρπάχτηκαν μεταξύ τους. Δείτε εδώ τι συνέβη.

GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης με την καλύτερη φωτογραφία

Στο επεισόδιο του GNTM 3, η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στους 20 παίκτες, τον διαγωνιζόμενο που κατάφερε να βγει νικητής της χθεσινής ιδιαίτερης δοκιμασίας με τη γυμνή φωτογράφιση. Ήταν ένας παίκτης που εντυπωσίασε τους κριτές και με το παραπάνω.

Οι δυο παίκτες που βγήκαν μπροστά ήταν ο Αιμιλιάνο και ο Ανδρέας ωστόσο την καλύτερη φωτογραφία την πήρε ο Αιμιλιάνο ο οποίος είχε μία φωτογραφία που σύμφωνα με τον Δημήτρη Σκουλό θα έμπαινε άνετα σε ανδρικό περιοδικό.

Νωρίτερα βέβαια η Ρασέλ δε δίστασε να πετάξει μία ατάκα - φωτιά για την Βίκυ Καγιά. Δείτε εδώ τι της είπε.

GNTM 3: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, είδαμε τη Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει στους 20 διαγωνιζόμενους, ποιος είναι ο παίκτης που έβγαλε τη χειρότερη φωτογραφία και αναγκάστηκε να αποχωρήσει πρώτος από το ριάλιτι.

Η αλήθεια είναι ότι ενώ πολλοί παίκτες κατάφεραν να βγάλουν καλές φωτογραφίες, τα «φαβορί» δεν είχαν τόσο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Αιμιλιάνο ήταν αυτός που αναδείχθηκε νικητής της δοκιμασίας, ενώ υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Κωνσταντίνος, η Χρύσα και η Αλεξάνδρα.

Τελικά η Χρύσα ήταν αυτή που άφησε πρώτη το ριάλιτι καθώς η προσπάθειά της δεν ήταν τόσο δυνατή προκειμένου να εξασφαλίσει μία θέση στο παιχνίδι.

TAGS