Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος: Τα πάνω κάτω στο πάρτι που θα γίνει - Κάποιος χάνεις τις αισθήσεις του!

Τι θα δούμε;

Ήλιος: Τα πάνω κάτω στο πάρτι που θα γίνει - Κάποιος χάνεις τις αισθήσεις του!
TV24 29.10.2020 18:45
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στο σημερινό επεισόδιο "Ήλιος" που θα δούμε στον Ant1 τα πάνω κάτω θα φέρει ένα πάρτι. Κάποιος θα χάσει τις αισθήσεις του και αυτό θα φέρει πανικό.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου – Ήλιος Περίληψη - Επεισόδιο 31

Ο Ισακίδης συλλαμβάνεται και ο Δημήτρης προσπαθεί να αποσπάσει την ομολογία του… Αυτά που θα ακούσει, δεν είναι αυτά που περίμενε… Ο Κοντογιάννης ανησυχεί πως όλα θα βγουν στο φως, όταν η Κατερίνα του λέει πως την έχουν καλέσει για ανάκριση. Ο Φίλιππος φεύγει από το σπίτι και μένει σε ξενοδοχείο, ενώ καλύπτει την Αλίκη στα παιδιά, για να μη μάθουν τον ρόλο που έπαιξε στην ιστορία της Λήδας και του Πέτρου.

Ο Δήμος ετοιμάζει το μπαρ για το πάρτι του Μάνου και της Νέλλης, χωρίς να έχει ιδέα ότι τα δύο παιδιά έχουν σχεδιάσει να διακινήσουν χάπια μέσα στο μαγαζί. Η Σοφία φέρνει τον Ντίνο να βοηθήσει σαν μπαρ-τέντερ. Το πάρτι διακόπτεται απότομα, όταν μία κοπέλα θα χάσει τις αισθήσεις της... Η Νέλλη και ο Μάνος πανικοβάλλονται με την εξέλιξη… Δείτε ακόμα τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο!

Ντόρα Μακρυγιάννη: Μας αποκαλύπτει τα πάντα για την Αλίκη - "Υπάρχουν μυστικά..."

Η Ντόρα Μακρυγιάννη μίλησε στο TV24 για την συμμετοχή της στην σειρά Ήλιος και την πρωταγωνίστρια που υποδύεται την Αλίκη. Μάλιστα μας κάνει πολλές αποκαλύψεις για τον ρόλο αυτό.

Νέος ρόλος, νέα πρόκληση. Συστήστε μας την Αλίκη.

«Η Αλίκη Βενεκίδη είναι παντρεμένη με τον Φίλιππο από μικρή. Εγινε μαμά στα 19 της και έχει δύο παιδιά δίδυμα, 16 χρονών. Παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν υπήρχε η Λήδα στη ζωή του άντρα της, έχει στήσει μια οικογένεια με γερά θεμέλια. Ο Φίλιππος την αγαπάει πολύ. Δεν δημιουργήθηκε μια οικογένεια χωρίς αγάπη και ακόμη έχουν δυνατά αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Η Αλίκη είναι κτηνίατρος και αφοσιωμένη στη δουλειά της. Τα προβλήματα ξεκινούν με την επανεμφάνιση της Λήδας στη ζωή τους καθώς και τα μυστικά που υπάρχουν είναι πολλά και θα φανούν στην πορεία».

Δείχνει ήρεμη, τίμια, υπομονετική και συμπονετική, δηλαδή είναι μια «θετική φιγούρα», θα αλλάξει αυτό;

«Δεν το γνωρίζω ούτε κι εγώ γιατί δεν ξέρω πόσα μυστικά υπάρχουν κρυμμένα. Τα παιδιά της δεν την είχαν συνηθίσει να έχει εκρήξεις και γι’ αυτό απορούν με τη συμπεριφορά της μαμάς τους. Ωστόσο η Αλίκη προσπαθεί συνέχεια να κρατάει τις ισορροπίες. Ο Φίλιππος ταράζεται με τις αποκαλύψει και είναι απότομος. Εκείνη όμως είναι κοντά στα παιδιά της και τα στηρίζει».

ντόρα μακρυγιάννη

Φέτος πάντως αποφύγατε τη φυλακή. Πέρυσι στη «Γυναίκα χωρίς όνομα»... μπαινοβγαίνατε.

«Μη λέτε μεγάλα λόγια. Την απέφυγα μέχρι στιγμή, γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς πώς θα εξελιχθεί το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου».

Η Αλίκη φοβάται ότι η Λήδα θα της πάρει τον Φίλιππο. Τι θα κάνει γι’ αυτό;

«Επηρεάζεται από την πεθερά της την Αλεξάνδρα που της υπενθυμίζει το παρελθόν. Η Αλίκη είναι λίγο χειριστική και μπορεί να θέλει να πει πράγματα που την ενοχλούν, αλλά δεν το κάνει. Προσπαθεί να είναι κοντά στον Φίλιππο και ερωτικά. Είναι αυτό που δεν θέλεις να ταράζεις τα νερά για να μη χάσεις το παιχνίδι. Κινείται διαφορετικά και ποντάρει στη θηλυκότητα της και την ηρεμία».

Η Αλίκη αρχίζει να καταλαβαίνει ότι όλες της οι προσπάθειες για να αναζωπυρώσει τη σχέση της με τον Φίλιππο είναι μάταιες, θα συμμαχήσει με την Αλεξάνδρα;

«Κρύβουν ένα κοινό μυστικό αφού η Αλεξάνδρα τη βοήθησε να κερδίσει την καρδιά του Φίλιππου. Δεν είναι μια τακτική που θα ακολουθούσε αν δεν δεχόταν τις συμβουλές της πεθεράς της. Το κάνει για να σώσει τον γάμο της και αυτός ο τρόπος είναι να στέκεται δίπλα του ως σύζυγός του και του το δείχνει».

Είναι πολύ δεκτική με τον Πέτρο, θα συνεχίσει έτσι ή το έκανε διπλωματικά για να μην κοντραριστεί με τον Φίλιππο;

«Ξέρει ότι το παιδί δεν φταίει σε τίποτα. Δεν είναι δική του επιλογή που έμεινε χωρίς πατέρα 17 χρόνια. Γνωρίζει ως μάνα ότι δεν έχει καμία ευθύνη. Εννοείται ότι φοβάται το γεγονός πως ο Πέτρος θα θελήσει την οικογένεια του ενωμένη. Αυτό όμως που τη φοβίζει πιο πολύ είναι η Λήδα και όχι ο γιος της. Θα μπορούσε να είναι δικός της. Έχει ένα χρόνο διαφορά από τα δικά της παιδιά».

Τα παιδιά της δεν έχουν δει με καλό μάτι τον νέο τους αδελφό.

«Όχι. γιατί τους έσκασε αυτή η είδηση σαν κεραμίδα και παράλληλα είναι και στην εφηβεία. Δεν είναι εύκολο σε αυτή την περίοδο της ζωής τους να περνούν τέτοια κρίση στο σπίτι τους και να δεχτούν ότι έχουν έναν αδελφό. Βλέπουν και τον πατέρα τους αλλαγμένο».

Ο Φίλιππος είναι ένας από τους υπόπτους για τον φόνο του Πάνου.

«Η Αλίκη ποτέ δεν θα πίστευε ότι ο άντρας της είναι ο δολοφόνος. Ξέρει ότι δεν είναι ικανός να σκοτώσει».

Η Αλίκη είναι ικανή;

«Μέχρι στιγμής όχι».

Ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον εμφανίζεται στη ζωή της. Ο Σωκράτης. Πώς θα αντιδράσει;

«Δεν μπορεί να κάνει κάτι μαζί του. Είναι μικρότερός της. Εκτός αυτού δεν έχει την ανάγκη να ερωτευτεί κάποιον άλλον. Αυτό που τη νοιάζει είναι να είναι με τον άντρα της. Δεν είναι ότι έχει τελματώσει η σχέση της για να ζητήσει παρηγοριά. Είναι πολύ πρόσφατα τα όσα έχουν συμβεί. Είναι ερωτευμένη με τον Φίλιππο και θέλει να σώσει το σπίτι της».

Τα παιδιά της έχουν εντελώς διαφορετικές αντιδράσεις.

«Όντως, καθώς έχουν διαφορετικές προσωπικότητες. Η κόρη της είναι αντιδραστική και λέει την άποψη της. Ο γιος της είναι συναισθηματικός και εσωστρεφής. Κρύβει τη στενοχώρια του. Οταν ανακαλύπτει κάτι που έχει να κάνει με τον Φίλιππο και τη Λήδα, σε αντίθεση με την αδελφή του που δεν θα κρατούσε το στόμα της κλειστό, εκείνος το φυλάει μέσα του και στενοχωριέται μόνος του».

Παράλληλα, η Αλίκη αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στον Ανάσταση για τις υποψίες της.

«Ο Αναστάσης είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει τόσο καλές σχέσεις και είναι φίλοι. Είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύεται και ανοίγει την καρδιά της».

Η Αλίκη και η Λήδα θα κοντραριστούν στα ίσια;

«Σίγουρα θα συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί όσο πολιτισμένα και να θέλει να συμπεριφερθεί η Αλίκη, κάποια στιγμή πρέπει να βάλει τα όρια τους. Το κάνει από την αρχή αλλά είναι ευγενική. Πλέον θα είναι πιο ξεκάθαρη».

Όμως η Λήδα θα ερωτευτεί τον Δημήτρη.

«Παρ' όλα αυτά, η Αλίκη πάντα έχει έγνοια. Γιατί όταν λέμε ότι ήταν ο πρώτος παιδικός έρωτας, ε, δεν ήταν και του δημοτικού. Λήδα και Φίλιππος είχαν ερωτική ζωή και ήθελαν να παντρευτούν και ξαφνικά υπάρχει και ένα παιδί. Και έχει στην άκρη του μυαλού της μήπως η Λήδα θέλει να ζήσει τη ζωή που δεν έζησε».

Τι είναι αυτό που σας γοητεύει στη νέα σας ηρωίδα;

«Δεν έχει τις εξαρτήσεις που είχε η Μαρίνα στη "Γυναίκα χωρίς όνομα" ούτε αυτό το επιβλητικό παρουσιαστικό. Στα παιδιά της είναι μάνα, αλλά δεν έχει τον έντονο εκείνο χαρακτήρα που θα βγει μπροστά να παλέψει. Είναι ήπιων τόνων. Είναι μια κυρία άλλης εποχής που έχει μια έμφυτη ευγένεια. Ωστόσο, δεν μπορώ να εγγυηθώ μελλοντικά πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος. Δεν πρόκειται για ένα θεατρικό έργο που έχει αρχή, μέση και τέλος και γνωρίζει την έκβαση. Είναι μια καθημερινή σειρά και έχεις στο μυαλό σου ότι οι εξελίξει μπορεί να αλλάξουν τους χαρακτήρες», είπε στο TV24.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ήλιος: Όσα θα δούμε σήμερα 23/10 - Οι τοξικολογικές εξετάσεις του Δημήτρη έδειξαν...

Ήλιος: Σε θανάσιμο κίνδυνο η Λήδα - Αγωνία για την τύχη της

Share