Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Χαμός στον ΑΝΤ1 με το Παρουσιάστε 2/11 και 3/11 - Ο Ταξίαρχος ζητά το κεφάλι του...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Χαμός στον ΑΝΤ1 με το Παρουσιάστε 2/11 και 3/11 - Ο Ταξίαρχος ζητά το κεφάλι του...
TV24 01.11.2020 14:53
Από Ελένη Ζουγανέλη

Χαμός πρόκειται να επικρατήσει με την σειρά Παρουσιάστε του ΑΝΤ1 στα νέα επεσόδια. Οι Αμερικανοί έρχονται και μαζί τους τα... πάνω κάτω.

Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια του «Παρουσιάστε» στον ΑΝΤ1;

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου - Επεισόδιο 11

Οι Αμερικανοί έρχονται! Η μεγάλη μέρα της παράδοσης του απόρρητου Αμερικανικού εξοπλισμού επιτέλους είναι δω και οι διαφωνίες για την «τελετή παράδοσης» ανάμεσα στους δύο διοικητές έχουν ήδη ξεκινήσει. Την ίδια ώρα, πέφτει σήμα από το ΓΕΣ για διαρροή απόρρητων πληροφοριών απ' το στρατόπεδο και ο Ταξίαρχος ζητά το κεφάλι του πληροφοριοδότη. Ο Σκορδάς θυμάται ότι το ξεχασμένο μηχάνημα των Αμερικανών είναι χαλασμένο. Για να προλάβουν να το φτιάξουν θα πρέπει να στήσουν αντιπερισπασμό για τον εκπρόσωπο των Αμερικανών… Στο μαγειρείο «Της Μανούλας Σου...», η Φραντζέσκα και ο Καρυπίδης ξυπνούν μετά από μια αλλόκοτη νύχτα χωρίς να θυμούνται πώς κατέληξαν εκεί. Γρήγορα όμως οι μνήμες ξεθολώνουν και η αμηχανία πιάνει τόπο.

Τρίτη 3 Νοεμβρίου - Επεισόδιο 12

Η «τελετή παράδοσης» του Αμερικανικού εξοπλισμού συνεχίζεται και οι δύο διοικητές έχουν μείνει με τον αναίσθητο εκπρόσωπο των Αμερικανών στα χέρια τους μετά από μια γερή δόση υπνωτικού από τον Παπανίδη. Τουλάχιστον τώρα έχουν χρόνο για να φτιάξουν το καταραμένο μηχάνημα. Αλλά πού να 'ξεραν ότι ο Έλτον και ο Καρυπίδης έχουν μείνει από λάστιχο στη μέση του πουθενά με το ρημάδι το μηχάνημα στα χέρια. Με τον χρόνο να τρέχει και τον Ταξίαρχο να αναμένεται από στιγμή σε στιγμή για να γνωρίσει τον αναίσθητο «Αμερικανό», ο Μέγας παίρνει την ευθύνη να βρει τον αγνοούμενο Καρυπίδη. Θα καταφέρουν οι δύο διοικητές να αφήσουν στην άκρη την έχθρα τους και να σώσουν το στρατόπεδο από την πανωλεθρία;

«Βόμβα» θα σκάσει στα νέα επεισόδια της σειράς, καθώς 2 νέα πρόσωπα θα εισβάλλουν και θα φέρουν τα πάνω κάτω.

Ελένη Ουζουνίδου: Η ηθοποιός του Παρουσιάστε εξαφάνισε 17 κιλά από πάνω της - Έτσι τα κατάφερε...

Η Ελένη Ουζουνίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και στο Πρωινό και αποκάλυψε πόσα κιλά κατάφερε να χάσει αλλά και τον τρόπο που το πέτυχε.

Η πρωταγωνίστρια του Παρουσιάστε δήλωσε πως: “Έχω χάσει 17 κιλά. Η γιατρός μου έχει αλλάξει λίγο τον τρόπο σκέψης. Το πιο σημαντικό είναι να αλλάξεις φιλοσοφία. Δεν έβαζα όρια”. Σούσουρο δημιουργήθηκε με το Παρουσίαστε!

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πρόσωπο που είδαμε στην «Μουρμούρα» μπαίνει στη σειρά «Παρουσιάστε» του ΑΝΤ1

Γιάννης Μπέζος: Δημόσιο ξέσπασμα - "Αυτά είναι μπούρδες, γνωστοί λαϊκισμοί"

Share