Σκοτωμός σήμερα 17/11 στο Έλα στη θέση μου - Χωρίζουν οι...

Ραγδαίες εξελίξεις στη σειρά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σκοτωμός σήμερα 17/11 στο Έλα στη θέση μου - Χωρίζουν οι...

Μεγάλες ανατροπές θα παρακολουθήσουμε σήμερα 17/11 στο Έλα στη θέση μου! Η Βάνα κι ο Φώτης τσακώνονται τόσο άσχημα που μπορεί όλο αυτό να οδηγήσει σε χωρισμό!

Τρίτη 17 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 47:

Ο Βλάσης μαθαίνει από τη Θάλεια για την έκταση που της έχει κλέψει ο Καγκαλούδης κι ό,τι είχε συμβεί μέχρι στιγμής κι αναλαμβάνει να τους ξεμπροστιάσει. Η Φαίη βρίσκει τρόπο να μπει στον οίκο ευγηρίας για να βρει τη γιαγιά της Θάλειας, την ώρα που στην έπαυλη η Βάνα κι ο Φώτης τσακώνονται τόσο άσχημα που μπορεί όλο αυτό να οδηγήσει σε χωρισμό. Η Ρενάτα βρίσκει τυχαία από το Ζαχαρία τη διεύθυνση του σπιτιού της Ελπίδας αλλά ο Μάρκος την πιέζει για τα θέματα της σχέσης τους. Η Κέντρα προσπαθεί να δει τι έχει μέσα το χρηματοκιβώτιο, αλλά ανακαλύπτει ότι έχει εξαφανιστεί. Πώς θα αντιδράσει η Θάλεια όταν ο Βλάσης θα την ρωτήσει ευθέως αν ξέρει ποιος/α τον έκλεψε; Τι κατάφερε τελικά η Φαίη από την επίσκεψη στη γιαγιά Πανδώρα;

Διαβάστε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Τέλος από το «Έλα στη Θέση μου» 4 χρόνια μετά - Το μακροσκελές κείμενο

Μετά από 4 ολόκληρα χρόνια, ένας από τους ηθοποιούς του «Έλα στη θέση μου» ανακοίνωσε το οριστικό τέλος του από τη σειρά, μέσα από ένα πολύ συγκινητικό μακροσκελές κείμενο που έγραψε κάτω από μία σειρά φωτογραφιών στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA συνεχίζει ακάθεκτη εδώ και αρκετές σεζόν, ωστόσο μέσα στα χρόνια, δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που αλλάζουν, φεύγουν ή έρχονται.

Αυτός είναι ο ηθοποιός που αποχωρεί από το «Έλα στη θέση μου»

Ένας από αυτούς τους ηθοποιούς είναι και ο Μιχάλης Μαρίνος, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να βρίσκεται στη σειρά και την επόμενη χρονιά, ενώ είχε ακουστεί πως τα είχε βρει με το κανάλι και πως θα συνέχιζε στο σίριαλ. Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ.

Προκειμένου να αποχαιρετήσει τη σειρά αλλά και τους συναδέλφους του, ο Μιχάλης Μαρίνος έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση.

«4 υπέροχα χρόνια! Όμορφες στιγμές, καλές και δύσκολες, με γέλια, με χαρές και κούραση… Αλλά ωραία… Πολύ ωραία… Όμορφοι άνθρωποι, αγαπημένοι… Η τηλεοπτική μου οικογένεια για όλα αυτά τα χρόνια… Μπροστά και πίσω από τις κάμερες… Σας ευχαριστώ… Θα μου λείψετε όλοι… Ένας μεγάλος κύκλος κλείνει…

Το ταξίδι για μένα φτάνει στο προορισμό του!! Ένα ταξίδι γεμάτο αγάπη, συναισθήματα, δημιουργία και χαμόγελα… Τα κρατάω στην καρδιά μου και χαμογελάω… Και μετά… ποιος ξέρει… «όπως έρθουν τα πράγματα». Αλλά δε σας ξεχνάω… θα έρχομαι να σας βλέπω που και που… Σας αγαπώ!», έγραψε ο Μιχάλης Μαρίνος.