Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τα πάνω κάτω με τη σειρά Φαμίλια του ΑΝΤ1

Χαμός με τις εξελίξεις

Τα πάνω κάτω με τη σειρά Φαμίλια του ΑΝΤ1
TV24 02.12.2020 18:10
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν απόψε στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Η Φαμίλια». Η σειρά έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να καθηλώσει το κοινό, και έτσι το αποψινό επεισόδιο πρόκειται να προσφέρει για ακόμα μία φορά άπειρο γέλιο.

Αυτά θα δούμε απόψε στην Φαμίλια του ΑΝΤ1

«Δύσκολες ερωτήσεις»

Τι θα γίνει όταν ο μικρός Γιώργος ρωτήσει τους ανυποψίαστους γονείς του τι συμβαίνει όταν πεθαίνουμε; Μέχρι πού θα φτάσουν ο Γιάννης και η Μαίρη για να αποφύγουν αυτό το ερώτημα; Και όταν δουν ότι δεν μπορούν να ξεφύγουν, τι θα κάνουν για να του δώσουν οι ίδιοι τη «σωστή» απάντηση και όχι όλοι οι άλλοι, που θα προσπαθήσουν να το κάνουν; Πόσο ψάξιμο θέλει μια τέτοια ερώτηση; Μήπως υπάρχουν κι άλλες πολλές δύσκολες ερωτήσεις που κάνουν τα παιδιά; Τι κάνουμε τότε;

Φαμίλια 2/12

Η επιτυχία της νέας σειράς του ΑΝΤ1 αποτυπώνεται και στα νούμερα τηλεθέασης. Δείτε εδώ.

Λίγα λόγια για τη σειρά Φαμίλια του ΑΝΤ1

Μια φαμίλια, που έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένη αλλά ακόμη περισσότερους να πάει σε ψυχολόγο, έρχεται από την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο καινούργιο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Σε σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, ο ΑΝΤ1 επιστρατεύει μια φρέσκια οικογενειακή σειρά για τη ζώνη υψηλής τηλεθέασης από τη νέα σεζόν. Η σειρά θα παίρνει τη σκυτάλη, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, από τη σειρά «Παρουσιάστε!» με ιστορίες από τον Ελληνικό Στρατό, όπου πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Μπέζος.

Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21:00, εκείνος, εκείνη και οι λοιποί συγγενείς θα ανάβουν το φιτίλι σε ένα εκρηκτικό μείγμα οικογενειακής τρέλας και γέλιου! Η Ιωάννα Ασημακοπούλου, έπειτα από πέντε σεζόν στην επιτυχημένη σειρά «Το Σόι Σου», αλλά και ένα πέρασμα από την αγαπημένη κωμωδία «Πέτα τη Φριτέζα» αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα κλασικό, κατά τα φαινόμενα και χαλαρωτικό sitcom.

Μαζί της, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, γνωστός στα οικογενειακά μπερδέματα από την παλιότερη ελληνική σειρά του MEGA, «Η Οικογένεια Βλάπτει», όπου και συνεργάστηκε για δεύτερη φορά - μετά τη σειρά «50-50» με τον Σάκη Μπουλά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Οι εξελίξεις της σειράς "Η Φαμίλια" - Το μυστικό του Γιάννη και της Μαίρης αποκαλύπτεται

«Έσκασε» είδηση από τον ΑΝΤ1 για τη σειρά Φαμίλια

Share