Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Δρόσω φέρνει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι - Ξεσπά κόντρα με την Ασημίνα

Όλες οι εξελίξεις!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Δρόσω φέρνει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι - Ξεσπά κόντρα με την Ασημίνα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες και το Διαφάνι αφού η Δρόσω μετά από πολύ καιρό επιστρέφει και φέρνει τα πάνω κάτω. Μάλιστα θα κλονιστεί και η σχέση της με την αδερφή της Ασημίνα αφού στη μέση υπάρχει ο μικρός Σέργιος.

Η παρουσία της Δρόσως στο Διαφάνι έρχεται να ταράξει την ήδη κλονισμένη ψυχολογική κατάσταση της Ασημίνας. Η τελευταία νιώθει να απειλείται ό,τι έχτισε όλα αυτά τα χρόνια και βλέποντας πως και ο Νικηφόρος αυτή τη φορά είναι με το μέρος της Δρόσως και συναινεί στο να βλέπει τον μικρό Σέργιο τρελαίνεται.

Ακόμα μία φορά βρίσκει διέξοδο στον Μπάμπη καθώς η συντροφιά του την ηρεμεί. Ωστόσο, ο Νικηφόρος βάζει τον Σωτήρη να την παρακολουθήσει κρυφά, αφού έχει καταλάβει ότι κάτι συμβαίνει. Εκείνη όμως που επιβεβαιώνει πρώτη τις υποψίες της σχετικά με τη σχέση της Ασημίνας και του Μπάμπη είναι η Ουρανία, η οποία πέφτει από τα σύννεφα.

Η Ουρανία βρίσκεται σε πανικό, καθώς ξέρει ότι αν αποκαλυφθεί αυτή η σχέση θα φέρει μεγάλους μπελάδες σε όλους τους εμπλεκόμενους. Το πιο σημαντικό πρόβλημα τώρα της Ασημίνας είναι η επιμονή της Δρόσως να βλέπει τον μικρό Σέργιο. Μάλιστα, η Δρόσω είναι αποφασισμένη να κερδίσει μια θέση στην καρδιά του μικρού. Ωστόσο, η Ασημίνα δεν είναι διατεθειμένη να την αφήσει.

Οι δύο γυναίκες θα ‘ρθουν αρκετές φορές σε σύγκρουση, αφού η Ασημίνα ακόμα δεν έχει συγχωρέσει την αδερφή της για την προδοσία του άνδρα της ενώ τώρα φοβάται μην της πάρει και το παιδί. Η περιπέτεια της Νεφέλης Κουλούρη από τις Άγριες Μέλισσες: Στα 18 της...

Θρίλερ στις Άγριες Μέλισσες - Ο Μιλτιάδης σταματάει τα φάρμακά του!

α πάνω κάτω με το αποψινό 8/12 επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες! Ο Μιλτιάδης θα πάρει απόφαση να σταματήσει τα φάρμακά του, κάτι που στο μέλλον προφανώς θα αποδειχθεί τραγωδία.

Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 58 – β κύκλος

Έντονες συγκρούσεις δημιουργούνται μετά την άρνηση του συνεταιρισμού να γίνει αποδεχτεί η νέα επιχειρηματική πρόταση του Νικηφόρου. Ο ενωμοτάρχης βάζει λυτούς και δεμένους για να φύγει ο Μάνος Βόσκαρης από τη θέση του διοικητή, όμως αυτός όπως φαίνεται έχει έρθει για να μείνει! Ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Η Πηνελόπη σταθερή στην απόφαση της να παντρευτεί τον Αλέξη και ο Δούκας θα την πετάξει έξω απ’ το σπίτι.

Η Πηνελόπη σ’ αυτή τη δύσκολη κατάσταση θα βρει έναν ανέλπιστο σύμμαχο. Ο Μιλτιάδης παίρνει την απόφαση να σταματήσει την αγωγή που παίρνει, άλλα η Ανέτ ετοιμάζει ένα σχέδιο που ίσως βελτιώσει την κατάστασή του. Η Δρόσω βρίσκεται ανάμεσα στον Τάκη και την Ελένη που προσπαθεί ο καθένας να την πάρει μαζί του σε μια καινούρια ζωή. Θ’ ακολουθήσει κάποιον απ’ τους δυο η Δρόσω ή θα συνεχίσει στο βούρκο της Τρούμπας;

Γιώργος Γάλλος: Η άγνωστη ζωή του “Μιλτιάδη” από τις Άγριες Μέλισσες

“’Η αγάπη που εισπράττουμε από τον κόσμο σε αυτήν την σειρά είναι συγκινητική” παραδέχεται με ειλικρίνεια ο Γιώργος Γάλλος μιλώντας για τις “Άγριες Μέλισσες”. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται το ρόλο του ταλαιπωρημένου και αδικημένου “Μιλτιάδη Σεβαστού” κερδίζει με την ερμηνεία του, τις εντυπώσεις και τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Σπάνια δίνει συνεντεύξεις και με χιούμορ αντιμετωπίζει τα σχόλια του κόσμου, τα οποία αναφέρονται στην εξωτερική του εμφάνιση: “Στη σειρά φαίνομαι πιο μεγάλος, πιο παχύς, πιο άσχημος και πιο κοντός”!

Η πρώτη του επαφή με τηλεόραση έγινε μέσα από την τηλεοπτική σειρά ”Αστέρας Ραχούλας”.

Ωστόσο μέσα από τη συμμετοχή του, στις Άγριες Μέλισσες έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό. Αφοσιωμένος στο θέατρο και στην οικογένειά του, προσγειωμένος ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης, ο Γιώργος Γάλλος διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους στη ζωή του, απολαμβάνοντας την επιτυχία.

μιλτι'αδης άγριες μέλισσες

Ο 48χρονος ηθοποιός γεννήθηκε στην Αμερική και συγκεκριμένα στην Βοστόνη. Οι γονείς του, μετανάστες αναζήτησαν τη τύχη τους στα ξένα, για μια καλύτερη ζωή! Τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα, όπως έχει πει, σε παλαιότερη συνέντευξη του, στο Bovary ο Γιώργος Γάλλος. Κατάφεραν να φτιάξουν το δικό τους εστιατόριο και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με πολλή αγάπη, όπως έχει δηλώσει, ο ηθοποιός και ευχάριστες στιγμές σε γιορτές, τηρώντας τις παραδόσεις με την οικογένεια και κάποιους συγγενείς που ζούσαν εκεί .

Με νοσταλγία θυμάται τα παιδικά του χρόνια στην Αμερική και τα ατελείωτα ταξίδια με το αυτοκίνητο από το Μόντρεαλ και το Τορόντο του Καναδά μέχρι τη Φλόριντα.

Ο Γιώργος Γάλλος με τη γιαγιά του και τον μεγαλύτερο αδερφό του ήρθαν στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκαν στα Τρίκαλα. Οι γονείς του πήραν το δρόμο του γυρισμού, λίγα χρόνια, αργότερα. Αρχικά όπως έχει πει σε συνέντευξη του, τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα ήταν δύσκολα για εκείνον, καθώς του έλειπαν οι γονείς του, οι φίλοι. Ωστόσο με την πάροδο του χρόνου προσαρμόστηκε και δεν ήθελε να φύγει από τα Τρίκαλα. Τελειώνοντας το σχολείο και ενώ του δόθηκε η ευκαιρία να επιστρέψει στην Αμερική, εκείνος προτίμησε να παραμείνει στη χώρα μας, σε αντίθεση με τον αδελφό του, ο οποίος μετακόμισε και μάλιστα ζούσε εκεί, μέχρι πρόσφατα.