Σοκ στην Elif - Η Βιλντάν έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης

Όσα θα δούμε σήμερα 23/12

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σοκ στην Elif - Η Βιλντάν έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης

Σοκ θα προκαλέσει σήμερα 23/12 στη σειρά η Elif, η είδηση πως η Βιλντάν που έσωσε την μικρή Ελίφ από τον Ταρίκ, έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης. Που έχει πάει;

Αυτοί ψάχνουν την Βιλντάν στην Elif, η οποία είναι εξαφανισμένη

Τετάρτη 23/12 Ελίφ Επεισόδιο 743

Ο Γιουνούς παρατηρεί τη χαρούμενη Μπιρτσέ να βάζει τα προσωπικά της αντικείμενα στο γραφείο της και δείχνει να γοητεύεται. Ο Κερέμ κάνει διάφορες ερωτήσεις στον Γιουνούς για τον Ταρίκ. Ο Γιουνούς του λέει πως ο Ταρίκ είναι σωστός επαγγελματίας και πάντα έρχεται στην ώρα του στο γραφείο. Αν και δεν τον συμπαθεί, ομολογεί πως θαυμάζει την επαγγελματική συνέπειά του.

Η Λεμάν χαίρεται όταν μαθαίνει πως η Ζουλιντέ δεν εργάζεται πια στο μαγαζί της Τουλάι αλλά αυτό δεν της αρκεί, θέλει να τη διώξει από τη γειτονιά. Ο Σαφάκ πηγαίνει από το μαγαζί να αφήσει ένα βιβλίο για τον Εμιρχάν στη Ζουλιντέ και η Τουλάι τον ενημερώνει πως δεν εργάζεται πια εκεί. Ο Ζαφέρ, ο μυστηριώδης άντρας, που είχε δει ο Κερέμ στο γραφείο του Ταρίκ, έρχεται ξανά στην εταιρία για να δει τον Ταρίκ. Ο Κερέμ τον βλέπει και του προτείνει να περιμένει στο δικό του γραφείο τον Ταρίκ.

Ο Ζαφέρ διστάζει γιατί ο Ταρίκ τον είχε προειδοποιήσει σχετικά με τον Κερέμ. Θέλει να φύγει αλλά ο Κερέμ καταφέρνει να τον πάει στο γραφείο του και του κάνει διάφορες ερωτήσεις. Ένα τηλεφώνημα γλυτώνει τον Ζαφέρ από το να δώσει εξηγήσεις καιλέγοντας πως συμβαίνει κάτι επείγον φεύγει, αφήνοντας πίσω του κάτι φακέλους για τον Ταρίκ.

Elif Star εξελίξεις 23/12

Ο Κερέμ διαβάζει τους φακέλους και καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ με τον Ζαφέρ αγόρασαν μαζί γη. Ο Κερέμ το βρίσκει παράξενο και θέλει να μάθει το λόγο, που έγινε αυτή η επένδυση και γιατί δεν ανέφερε τίποτα ο Ταρίκ. Τηλεφωνεί στον Ταρίκ αλλά το τηλέφωνο του είναι κλειστό. Η Σέμα καλεί στην έπαυλη για να μιλήσει με τη Βιλντά και η Γιλντίζ τους ενημερώνει πως λείπει και δεν γνωρίζουν πότε θα επιστρέψει.

Η Σεμά και ο Τζαφέρ σκέφονται πως ίσως η Βιλντάν απολύθηκε και αν ισχύει αυτό τότε το κορίτσι θα μείνει για πολύ καιρό μαζί τους χωρίς να λαμβάνουν χρήματα. Αυτή η ιδέα δεν αρέσει καθόλου στον Τζαφέρ. Ο Τζαφέρ είναι αποφασισμένος να πάει την Ελίφ στην έπαυλη των Χακτανίρ αν δεν επικοινωνήσει μαζί τους η Βιλντάν.

Η Ζουλιντέ έχει ανάγκη από νέα δουλειά και όταν κάποιος επικοινωνεί μαζί της για να πλέξει κάποια ρούχα η χαρά της είναι μεγάλη. Η Ελίφ ακούει τον Τζαφέρ και τη Σεμά να καταστρώνουν τα σχέδια τους και χαίρεται με την προοπτική να επιστρέψει στην έπαυλη. Ο Κερέμ επιστρέφει σπίτι και ακούει τα γέλια της αδελφής του.

Ρωτάει τη Γιλντίζ τι είναι αυτό, που κάνει τόσο χαρούμενη την αδελφή του και εκείνη του λέει πως ο Ταρίκ της χάρισε μια κούνια για το μωρό. Ο Κερέμ και η Ματσιντέ δεν μπορούν να χαρούν όπως η Χουμεϊρά γιατί και οι δύο υποψιάζονται τον Ταρίκ. Ο Κερέμ πηγαίνει στο γραφείο για να μιλήσει με τον Ταρίκ και τον ρωτάει για τη γη που αγόρασε με τον Ζαφέρ.

Ο Ταρίκ του λέει πως αυτό είναι μια έκπληξη για τη Χουμεϊρά και πως είναι μια επένδυση για το μέλλον του μωρού, που πρόκειται να αποκτήσουν. Ο Ταρίκ ζητάει από τον Κερέμ να μην πει τίποτα στη Χουμεϊρά. Ο Κερέμ συμφωνεί αλλά παραμένει σκεφτικός.

Βέβαια πέρα από τη Χουμεϊρά, τραγικές στιγμές αναμένεται να ζήσει και η Ελίφ.

Η Χουμεϊρά παθαίνει νευρικό κλονισμό - Κίνδυνος για το μωρό στην Elif

Κανονικό σοκ πρόκειται να προκαλέσουν οι εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της ξένης σειράς του Star, Elif καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η Χουμεϊρά θα πάθε νευρικό κλονισμό και θα θέσει σε κίνδυνο το μωρό της.

Μπορεί για την ώρα να ζει ευτυχισμένες στιγμές στο πλάι του Ταρίκ, αλλά οι δεύτερες σκέψεις της για εκείνον και ότι είναι άπιστος μαζί της δεν λένε να φύγουν και μάλιστα την οδηγούν σε ακραίες καταστάσεις! Το TV24 σας αποκαλύπτει τις τραγικές στιγμές.

Κι ενώ ο Ταρίκ υπόσχεται στη γυναίκα του πως θα μείνει όλη μέρα μαζί της, ένας από τους άντρες του τον ενημερώνει πως έχουν στα χέρια τους την Ελίφ και εκείνος τους λέει: «Ερχομαι αμέσως εκεί». Η Χουμεϊρά το ακούει και γίνεται έξαλλη:

«Μα μου υποσχέθηκες πως σήμερα θα μείνεις μαζί μου», του παραπονιέται και εκείνος την καθησυχάζει: «Πρέπει να πάω στην εταιρεία έχω μια σημαντική δουλειά». Οταν φεύγει, η Χουμεϊρά θέλει να μάθει τι συμβαίνει και γιατί της είπε ψέματα και αποφασίζει να πάει στην εταιρεία. Οταν όμως φτάνει εκεί, έκπληκτη ακούει τη Φιλίζ να της λέει πως ο άντρας της δεν πήγε σήμερα καθόλου στο γραφείο! Η Χουμεϊρά σοκάρεται και είναι πλέον σίγουρη πως ο Ταρίκ της είπε ψέματα και πως κάτι σχεδιάζει.

Χουμεϊρά εγκυμοσύνη

Αργότερα, η Φιλίζ ενημερώνει τον Κερέμ πως πέρασε η Χουμεϊρά από την εταιρεία. Εκείνος της τηλεφωνεί, αλλά δεν απαντάει, ενώ η Ράνα που τον ακούει να μιλάει για τη Χουμεϊρά, χαίρεται επειδή καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ και η Χουμεϊρά έχουν προβλήματα στον γάμο τους: «Ωστε κατάφερα να σας κάνω να τσακωθείτε!

Χαίρομαι με τις εξελίξεις αυτές! Θα χωρίσετε και μετά θα είσαι όλος δικός μου, Ταρίκ! Μόνο που πρέπει να είμαι προσεκτική να μην καταλάβει η Χουμεϊρά πως εγώ φταίω, αλλιώς θα με διώξουν από την εταιρεία», μονολογεί. Η Χουμεϊρά κάθεται μόνη της στο πάρκο και θυμάται διάφορες στιγμές από τη ζωή της με τον Ταρίκ και τις πολλές του δικαιολογίες για τις απουσίες του.

Έτσι θα πάθει τον νευρικό κλονισμό στην Elif η Χουμεϊρά

Πιστεύει πως ο Ταρίκ την απατάει. Δεν φαντάζεται πόσα περισσότερα σκοτεινά μυστικά έχει ο άντρας της. Ο Ταρίκ πηγαίνει στην εταιρεία και η Φιλίζ του λέει πως τον αναζήτησε η Χουμεϊρά. Ο Ταρίκ δεν χαίρεται καθόλου όταν το ακούει. Η Χουμεϊρά επιστρέφει στην έπαυλη και η Ματσιντέ είναι ανήσυχη επειδή την κάλεσε πολλές φορές και δεν απάντησε. «Ημουν με την Παρλά και δεν το άκουσα, δεν έγινε τίποτα», της απαντάει, αλλά εκείνη την ώρα εμφανίζεται η Παρλά.

Χουμεϊρά Ταρίκ

«Χουμεϊρά, τι σου συμβαίνει και είσαι έτσι καταβεβλημένη; Σε πήρα πόσες φορές τηλέφωνο και δεν σε βρήκα, έχει γίνει κάτι;», τη ρωτάει και η Ματσιντέ ρωτάει την κόρη της: «Παιδί μου, πού ήσουν και σε ψάχναμε; Γιατί μας λες ψέματα;». Η Χουμεϊρά δεν αντέχει και παθαίνει νευρική κρίση:

«Παρατήστε με πια! Μη με ρωτάτε τίποτα, δεν θέλω να μιλήσω με κανέναν, δεν θέλω να δω κανέναν! Θα πάω στο δωμάτιό μου και μην τολμήσει να με ενοχλήσει κανείς! Θέλω να είμαι μόνη μου! Αφήστε με!», ουρλιάζει και την πιάνουν πόνοι στην κοιλιά. Ο γιατρός εξετάζει τη Χουμεϊρά και δεν διαπιστώνει να συμβαίνει κάτι στο μωρό, αλλά της ζητάει να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο Ταρίκ και ο Κερέμ φτάνουν στην έπαυλη. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο πλευρό της γυναίκας του αλλά εκείνη του φέρεται ψυχρά...

Από τη Γιάννα Παπανικολάου