Έλα στη θέση μου: Ο Μάρκος επισκέπτεται την Φαίη αργά τη νύχτα

Τι θα δούμε σήμερα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Ο Μάρκος επισκέπτεται την Φαίη αργά τη νύχτα

«Βόμβα» θα σκάσει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου, καθώς η Ρενάτα θα προφυλακιστεί. Γιατί όμως, ο Μάρκος επισκέπτεται την Φαίη αργά τη νύχτα;

Όσα θα δούμε σήμερα στη σειρά Έλα στη θέση μου

Τρίτη 12 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 83

Η αστυνομία αποφασίζει την προφυλάκιση της Ρενάτας και τα νέα πέφτουν σαν βόμβα και τους αναστατώνουν όλους. Η Φαίη προσπαθεί να παρηγορήσει τον Μάρκο και ο Αχιλλέας αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Η Θάλεια προσπαθεί να μάθει αν ο Βλάσης θα προχωρήσει το σχέδιό του να φέρει τη Φαίη πιο κοντά του, ενώ η Μιράντα επιστρέφει στο σπίτι του Θοδωρή και του εξομολογείται πως ετοιμάζει αντεπίθεση. Ο Ζαχαρίας αμφιταλαντεύεται για το αν θα πρέπει να πει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Λατάνιας στον Θοδωρή. Τι χάρη ζητά από τον αξιωματικό της αστυνομίας ο Αχιλλέας; Και γιατί ο Μάρκος επισκέπτεται την Φαίη αργά τη νύχτα;

Έλα στη θέση μου ALPHA εξελίξεις

Γιατί μπαίνει τέλος στη σειρά Έλα στη θέση μου;

ALPHA: Μια επιστροφή και μια αποχώρηση από τη σειρά Έλα στη θέση μου

Χαμός θα επικρατήσει στη σειρά του ALPHA, Έλα στη θέση μου. Στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από τη νέα χρονιά, έχουμε μια επιστροφή, αλλά και μια αποχώρηση πρωταγωνιστή.

Μετά την γκεστ εμφάνιση του Παύλου Χαϊκάλη, στη σειρά επιστρέφει ένα γνώριμο πρόσωπο από το παρελθόν που αγαπήθηκε αρκετά από το τηλεοπτικό κοινό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “MYtv” και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου, στη σειρά επιστρέφει η Εύη Δαέλη, η οποία κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων κύκλων της σειράς, υποδυόταν την Ισμήνη, την αδελφή της Ρενάτας και του Φώτη.

ALPHA Έλα στη θέση μου

Αυτός ο ηθοποιός αποχωρεί

Ωστόσο, θα δούμε και μια αποχώρηση. Αυτή του Μάνου Ιωάννου που υποδύεται τον Μίμη, του οποίου ολοκληρώνεται η ιστορία και κατ’ επέκταση ο ρόλος. Να σημειώσουμε πως στο τελευταίο επεισόδιο για το 2021, είδαμε τον Μάρκο να υποφέρει.

Έλα στη θέση μου Μάνος Ιωάννου