Ήλιος 20/1: Μια απρόσμενη έκπληξη περιμένει τον Δημήτρη και θα φέρει τα πάνω κάτω

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήλιος 20/1: Μια απρόσμενη έκπληξη περιμένει τον Δημήτρη και θα φέρει τα πάνω κάτω

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο σημερινό επεισόδιο του Ήλιου, με μια απρόσμενη έκπληξη να περιμένει τον Δημήτρη.

Η ξαφνική επίθεση στον Ντίνο μέσα στη φάρμα βάζει σε υποψίες τον ίδιο αλλά και την Αλίκη για τις προθέσεις του Μάνου. Ο Δήμος ψάχνει απεγνωσμένα τη Μυρτώ, όταν δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Αλέκο, ο οποίος τον ενημερώνει ότι κρατάει τη Μυρτώ και δεν θα την αφήσει αν ο Δήμος δεν του δώσει τα χρήματα που του χρωστάει.

Ο Φίλιππος οργίζεται όταν μαθαίνει απ’ τον Πέτρο ότι η Λήδα σκέφτεται να φύγει απ’ την πόλη.

Η Σοφία προσπαθεί να πείσει τον Δήμο να μιλήσει στον Δημήτρη για την απαγωγή της Μυρτώς, αλλά εκείνος φοβάται πως οι απαγωγείς θα κάνουν κακό στο παιδί του.

Η Αλίκη καλεί τον Δημήτρη σε τραπέζι και η σχέση τους δείχνει να γίνεται όλο και πιο στενή. Ο Μάρκος πιάνει δουλειά στην εταιρεία της Αλεξάνδρας και κανείς δεν υποψιάζεται τις αληθινές του προθέσεις και τον κίνδυνο που διατρέχει απ’ αυτόν η ερωτευμένη Εύα.

Μια εντελώς απρόσμενη έκπληξη περιμένει τον Δημήτρη που θα φέρει τα πάνω κάτω. Δείτε εδώ ένα συγκλονιστικό spoiler που αφορά τον Φίλιππο!

Ήλιος 20/1

Δολοφονία σοκ στον Ήλιο - Ο Δημήτρης βάφει τα χέρια του με αίμα

Σοκ πρόκειται να προκαλέσουν τα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο Δημήτρης θα βάψει τα χέρια του με αίμα καθώς θα γίνει μάρτυρας μίας δολοφονικής επίθεσης.

Ο Δημήτρης φεύγει για την Κρήτη προκειμένου να επισκεφθεί την κόρη του. Στον δρόμο γίνεται μάρτυρας μιας επίθεσης και σπεύδει να βοηθήσει. Τελικά σώζει έναν άντρα, τον Γιάννη, ο οποίος μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση. «Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά», του λέει αλλά υποπτεύεται, από τη φοβισμένη στάση του θύματος, ότι κι αυτή η υπόθεση είναι πολύ πιο πολύπλοκη απ’ ό,τι φαίνεται.

Ήλιος Δημήτρης

Η υπόθεση του Γιάννη αναγκάζει τον Δημήτρη να αναβάλει το ταξίδι του για την Κρήτη, πράγμα που του δημιουργεί προβλήματα σε σχέση με την κόρη του που τον περιμένει. Από την άλλη, η στάση του ανθρώπου που βοήθησε, τον κάνει να υποπτεύεται ότι κάτι περίεργο κρύβεται πίσω από αυτή τη φαινομενικά απλή υπόθεση ληστείας. «Ο,τι και να συμβαίνει μπορείς να μου μιλήσεις. Μου τα έχεις πει όλα;», τον ρωτάει, αλλά εκείνος τον αποφεύγει. Αργότερα ο Δημήτρης πέφτει πρόσωπο με πρόσωπο με τον παραλίγο δολοφόνο του Γιάννη.

Εκείνος επιχειρεί ξανά να τον σκοτώσει αλλά ο Δημήτρης σώζει τον Γιάννη για δεύτερη φορά. Ωστόσο δεν καταφέρνει να συλλάβει τον ύποπτο, όμως καταφέρνει να αποκαλύψει την ταυτότητα του. Τον λένε Στέλιο Βαμβακά. Δείτε εδώ ποιο ρόλο θα κάνει στη σειρά ο Σταύρος Σβήγκος.

Δημήτρης και Λήδα στήνουν παγίδα στον επίδοξο δολοφόνο στον Ήλιο:

Ο Στέλιος είναι αποφασισμένος να αποτελειώσει αυτό που έχει αρχίσει. Ετσι επιχειρεί και πάλι να επιτεθεί στον Γιάννη. Αυτό όμως που δεν ξέρει είναι ότι ο Δημήτρης, που έχει βεβαιωθεί ότι κάτι κρύβεται πίσω από την εμμονή του Στέλιου για τον Γιάννη, είναι πολύ κοντά. Ο Δημήτρης, με τη βοήθεια της Λήδας, του στήνει παγίδα προκειμένου να τον συλλάβει. Και πράγματι έρχεται αντιμέτωπος μαζί του, με απρόβλεπτες, όμως, συνέπειες. Την ώρα που ο Στέλιος επιτίθεται στον Γιάννη, πέφτει νεκρός από τη σφαίρα του Δημήτρη.

Ο Δημήτρης είναι σοκαρισμένος με την τροπή που πήρε η επίθεση. Οι τύψεις του που σκότωσε άνθρωπο -ακόμη και προσπαθώντας να σώσει κάποιον άλλον- δεν τον αφήνουν να ησυχάσει. Ταυτόχρονα, του δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά. «Τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία;», αναρωτιέται, ενώ η Λήδα του αποκαλύπτει κάτι που έπεσε στην αντίληψή της και καταλαβαίνει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Στη συνέχεια ο Δημήτρης προσπαθεί να μάθει την ταυτότητα της κοπέλας που βρήκε στο κινητό του Στέλιου, ενώ είναι σίγουρος ότι ο Γιάννης κάτι του κρύβει…