Έλα στη θέση μου: Ο Μάρκος πηγαίνει στο σπίτι της Φαίης

Ωστόσο, όχι με ερωτικές διαθέσεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Ο Μάρκος πηγαίνει στο σπίτι της Φαίης

Στο σπίτι της Φαίης θα δούμε πηγαίνει στο σημερινό 21/1 επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου, ο Μάρκος, με αποτέλεσμα να μάθει αν ξέρει κάτι για την υπόθεση Μάνγκου.

Όσα θα δούμε σήμερα στη σειρά Έλα στη θέση μου

Η Θάλεια προσπαθεί να πείσει τον Γιάνναρο να μην προχωρήσει στη συμφωνία με τον Καγκαλούδη, όταν εντελώς ξαφνικά εκείνος πέφτει ξερός.

Η Ρενάτα ζητάει από τη Φαίη να μεσολαβήσει για να μάθουν τι ξέρει ο Αχιλλέας για την υπόθεση Μάνγκου, την ώρα που η Σύλβια ανακαλύπτει πως η Κέντρα ίσως και να είναι έγκυος - Με τον Αχιλλέα να είναι σε σοκ. Η Θάλεια μαθαίνει πως η γιαγιά της δεν είναι καλά και τρέχει να τη βρει, την ώρα που δύο περίεργοι τύποι επισκέπτονται τον Γιάνναρο με άγνωστες διαθέσεις. Ο Μάρκος προκειμένου να μάθει περισσότερα για τις κινήσεις του Αχιλλέα αποφασίζει να πάει στο σπίτι της Φαίης.

Έλα στη θέση μου 21/1/2021

Τέλος μετά από 5 χρόνια το Έλα στη θέση μου από τον ALPHA

Άσχημα τα νέα για την αγαπημένη τηλεοπτική σειρά του ALPHA, Έλα στη Θέση μου. Μετά από 5 χρόνια θα ρίξει οριστικούς τίτλους τέλους, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη, που μεταφέρθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το πρωί της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο της εκπομπής, οι σεναριογράφοι δεν θέλουν να συνεχίσουν την σειρά καθώς θα κουράσει πολύ το τηλεοπτικό κοινό. Θεωρούν πως η πλοκή έχει εξελιχθεί τόσο όσο πρέπει και πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τερματίσουν την ιστορία.

Από την πλευρά του ο ALPHA, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ σκέφτεται να φέρει μια άλλη σειρά στην θέση του Έλα στη θέση μου, καθώς και την επόμενη σεζόν φαίνεται πως θα στοχεύσει στην μυθοπλασία.