Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ήλιος (22/1): Ο Δήμος προχωρά σε μία κίνηση απελπισίας

Σε απόγνωση και ο Φίλιππος

Ήλιος (22/1): Ο Δήμος προχωρά σε μία κίνηση απελπισίας
TV24 22.01.2021 08:49
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στην νέα επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος, καθώς στο σημερινό επεισόδιο, ο Δήμος δε θα διστάσει να προχωρήσει σε μία κίνηση απελπισίας προκειμένου να πάρει πίσω την κόρη του.

ΗΛΙΟΣ Επεισόδιο 85 - Παρασκευή 22/1

Ο Δημήτρης είναι έτοιμος να φύγει για πάντα από την Καβάλα και ο πικρός αποχαιρετισμός του με την Αλίκη βάζει τελεία στη σχέση τους, πριν καν αυτή αρχίσει. Ο Φίλιππος προσπαθεί να εμποδίσει την Λήδα να φύγει μαζί με τον Πέτρο, ενώ την ίδια στιγμή πιέζεται από τους χρηματοδότες του, να στραφεί εναντίον της Αλεξάνδρας. Προειδοποιεί την μητέρα του πως κάποιος πολύ ισχυρός, έχει βάλει σαν στόχο την καταστροφή της.

Ο Μάρκος, έχοντας κερδίσει την συμπάθεια και την εμπιστοσύνη της Αλεξάνδρας, βάζει σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό του, ενώ η Εύα ζει τον έρωτά της μαζί του. Ο Μάνος εξακολουθεί να προσποιείται πως έχει αλλάξει και προσπαθεί να κερδίσει την Νέλλη με ανορθόδοξους τρόπους. Ο Δήμος μη μπορώντας να μαζέψει τα λεφτά που του ζητάνε οι απαγωγείς, για να πάρει πίσω την κόρη του, προχωρά σε μια κίνηση απελπισίας.

Ήλιος Δήμος 22/1

Μη χάσετε και το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας για τον Δημήτρη, ο οποίος γίνεται μάρτυρας μίας δολοφονίας.

Ήλιος - αποκλειστικό: Ο Φίλιππος εκδικείται την μητέρα του

Κανονικός χαμός πρόκειται να γίνει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος καθώς σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ο Φίλιππος θα προσπαθήσει να εκδικηθεί τη μητέρα του που τον χώρισε από τη Λήδα.

Μια τυχαία κουβέντα της Σοφίας είναι αρκετή για να καταλάβει ο Φίλιππος ότι πίσω από τον χωρισμό του με τη Λήδα βρίσκεται η μητέρα του. Από εκείνη τη στιγμή και μετά τίποτα δεν θα είναι ίδιο στις σχέσεις τους.

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να πλησιάσει τον Φίλιππο, όταν καταλαβαίνει ότι χάρη σ’ αυτόν έσωσε την εταιρεία της. «Ωστε δεν ήταν εκείνος που ήθελε να με καταστρέψει», μονολογεί και νιώθει μια ανακούφιση με αυτή της την ανακάλυψη. Ο Φίλιππος από την άλλη, εξακολουθεί να είναι οργισμένος με τη συμπεριφορά της Λήδας απέναντί του. «Δεν έχει καμία δικαιολογία.

Πληγώσαμε ανθρώπους για να είμαστε μαζί κι εκείνη τα γκρέμισε όλα έτσι ξαφνικά. Δεν μπορώ να τη συγχωρήσω», λέει στη Σοφία σε μια συζήτησή τους. Εκείνη όμως του πετάει μια τυχαία κουβέντα που θα τον βάλει σε υποψίες για το τι μπορεί να έχει συμβεί. Πηγαίνει και βρίσκει τη Λήδα. «Η μητέρα μου φταίει που δεν είμαστε μαζί; Εξαιτίας της είμαστε χώρια;», τη ρωτάει.

Η Λήδα ομολογεί στον Φίλιππο την αλήθεια και του αποκαλύπτει τις απειλές της Αλεξάνδρας. «Για σένα το έκανα. Δεν μπορούσα να διανοηθώ πού θα έφτανε για να μας χωρίσει», του απολογείται. «Είχαμε πει ότι θα είμαστε μαζί στα δύσκολα, όποιο και να είναι το εμπόδιο», της απαντάει και φεύγει θυμωμένος.

Η μεγάλη σύγκρουση του Φίλιππου με τη μητέρα του στον Ήλιο

Ο Φίλιππος είναι εξαγριωμένος με τη Λήδα. Τον πρόδωσε ενώ είχαν ορκιστεί ο ένας στον άλλον ότι θα είναι πάντα μαζί στις δυσκολίες σε ό,τι κι αν συμβεί στην κοινή τους ζωή. Με κλονισμένη πλέον την εμπιστοσύνη του απέναντί της και στη σχέση τους, ξεκινά σχέδιο εκδίκησης απέναντι στη μητέρα του. «Αυτό δεν θα περάσει έτσι. Πόλεμο θέλει, πόλεμο θα έχει», είναι τα λόγια του.

Ήλιος Φίλιππος

Την ίδια ώρα η Αλεξάνδρα ψάχνει μανιωδώς ποιος θέλει να την καταστρέψει και δεν θα ησυχάσει αν δεν το μάθει καθώς κινδυνεύουν τα πάντα. Ο γιος της πάει και τη βρίσκει. Πάνω στο θυμό του της ομολογεί ότι η παγίδα εις βάρος της εταιρίας της είναι δική του. «Αυτό σου αξίζει να πάρεις για ό,τι έκανες προκειμένου να καταστρέψεις για μια ακόμη φορά τη ζωή μου», της λέει.

«Σου μίλησε η Λήδα;», τον ρωτάει οργισμένη. «Αυτή η γυναίκα θα σε καταστρέψει. Σε έχει στρέψει εναντίον όλων». Οι σχέσεις του Φίλιππου και της Αλεξάνδρας διαρρηγνύονται όσο ποτέ. Εκείνη είναι έξαλλη με τη Λήδα και δεν θα αφήσει τα πράγματα ως έχουν.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση»

Ήλιος: Ο βιαστής της Αλίκης τα φτιάχνει με την κόρη της

Share