«Σχεδόν ενήλικες» 18/2: Ο Αποστόλης και η Νικόλ προσπαθούν να ξεφορτωθούν το πτώμα του λογιστή

Όσα θα δούμε στη σειρά!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
«Σχεδόν ενήλικες» 18/2: Ο Αποστόλης και η Νικόλ προσπαθούν να ξεφορτωθούν το πτώμα του λογιστή

Πέμπτη σήμερα και στο Mega, βλέπουμε «Σχεδόν Ενήλικες», εκεί που ο Αποστόλης και η Νικόλ προσπαθούν να ξεφορτωθούν ένα πτώμα.

Η πραγματικότητα τρέχει με γρήγορους ρυθμούς. Ο Αποστόλης και η Νικόλ προσπαθούν να ξεφορτωθούν το πτώμα του λογιστή, αλλά είναι άπειροι σε τέτοια ζητήματα. Παράλληλα, ο Αποστόλης έχει να αντιμετωπίσει τα οικογενειακά του θέματα με την Έλλη, που δεν θέλει να πει στους γονείς της ποιος τη χτύπησε και γιατί.

Η Νικόλ μαθαίνει από την Αναστασία ότι κοιμήθηκε με τον Δημοσθένη. Η Έλενα δέχεται επιτέλους να ξαναβγεί με τον Θωμά, όμως το ραντεβού τους διακόπτει ο Αποστόλης. Όλα αυτά, καθώς παρακολουθούνται από μία γυναίκα και με ένα πτώμα στο πορτ μπαγκάζ. Δείτε ωστόσο το σενάριο της σειράς «Σχεδόν Ενήλικες».

σχεδον ενήλικες εξελίξεις

H σεναριογράφος της σειράς, Μυρτώ Κοντοβά, αποκαλύπτει

Στο «Πάμε Δανάη» βρέθηκαν, το πρωί της Πέμπτης, η σεναριογράφος και δύο από τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς του Mega «Σχεδόν Ενήλικες», Μυρτώ Κοντόβα, Γιάννης Στάνκογλου και Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η Μυρτώ Κοντοβά, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο της ζωής της που πέρασε κατάθλιψη και εξήγησε τους λόγους.

«Είχα αγωνία για το “Σχεδόν ενήλικες”. Νιώθω παράξενα που κάνω ξανά μια δουλειά για την τηλεόραση. Βιώσαμε μια δραματική κατάσταση στην πόλη μας και δεν έβρισκα τον λόγο να γράψω κάτι. Πέρασα κατάθλιψη, είδα την πόλη μας να αλλάζει και να ξαναλλάζει.

Είχα την πολυτέλεια να ζω με άλλους τρόπους και δεν είχα ανάγκη να γράψω. Από τότε που άρχισα να γελάω, ξεκίνησα και να γράφω», είπε μεταξύ άλλων η Μυρτώ Κοντοβά.