Έλα στη θέση μου: Η Φαίη διπλώνεται από τους πόνους - Ο Βλάσης φοβάται για το μωρό

Όσα θα δούμε στην σειρά του ALPHA σήμερα 18/3

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Η Φαίη διπλώνεται από τους πόνους - Ο Βλάσης φοβάται για το μωρό

Σοκ θα πάθει ο Βλάσης στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου, καθώς η Φαίη θα διπλώσει από τον πόνο και θα φοβηθεί για το μωρό της.

Όσα θα δούμε απόψε στην καθημερινή σειρά του Alpha Έλα στη θέση μου

Η Σύλβια έξαλλη με το Ζούβα επιμένει στην απόφαση της για άλλο δότη και δημιουργούνται επιπλέον εντάσεις. Ο Βλάσης οραματίζεται το τέλειο σουβλατζίδικο αλλά πέφτει πάνω στις αντιδράσεις της Φαίης.

Η Ρενάτα ξεχνιέται για λίγο με όσα συμβαίνουν στην αυλή όμως ο Μάρκος δε το κουνάει ρούπι μέχρι να της μιλήσει. Τι είναι αυτό που θα κάνει τη Σύλβια να μαλακώσει απέναντι στο Ζούβα; Τι θα κάνει ο Βλάσης όταν η Φαίη διπλώνεται από τον πόνο και φοβάται μην έπαθε κάτι το μωρό; Ενώ, να σημειώσουμε πως ο ρόλος της Φαίης τελειώνει, καθώς η Αθηνά Οικονομάκου αποχώρησε από την σειρά.

Έλα στη θέση μου εξελίξεις 18/3

H Θάλεια από το Έλα στη θέση μου αποκαλύπτει...

Η «Θάλεια» απ' το «Έλα στη θέση μου» αποκαλύπτεται και μιλάει για όλα! Η κρίση, το ελληνικό #metoo, αλλά και η περίοδος που έκανε restart στη ζωή της. Από δικηγόρος, δασκάλα ελληνικών για χαρτζιλίκι και πλέον ηθοποιός, η Φιόνα Γεωργιάδη έχει περάσει από πολλά στάδια και, σε backstage δηλώσεις στο You, περιγράφει αυτή την προσωπική διαδρομή και στέλνει το δικό της μήνυμα σε χιλιάδες γυναίκες.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Styling: Ilias Wia

Makeup-Μαλλιά: Στέλλα Δροσουλάκη

Έλα στη θέση μου ALPHA

Πώς ενσωματώθηκες στο «Έλα στη θέση μου», μία σειρά που προβάλλεται τόσα χρόνια;

Ακριβώς επειδή είναι μία σειρά που πηγαίνει τόσα χρόνια, στην ουσία μιλάμε για μία πολύ δεμένη ομάδα. Ήμουν πολύ τυχερή γιατί με καλοδέχτηκαν, είχαν φτιάξει ήδη τη «μαγιά», οπότε ήρθαν όλα ομαλά.

Έχεις βρεθεί σε δύσκολη οικονομική θέση;

Σίγουρα. Όταν ξέσπασε η οικονομική κρίση στην Ελλάδα, νομίζω πως όλοι καταλάβαμε ότι δεν υπάρχει κανένα εχέγγυο για τίποτα. Τότε τελείωσα τη Νομική, οπότε ήταν όλα τελείως διαφορετικά απ' αυτό που μου είχαν περιγράψει. Δεν ακολούθησα αυτήν την πορεία, κλήθηκα να μπω εκ νέου σε κάτι διαφορετικό, οπότε και τα οικονομικά έπρεπε να τα χτίσω απ' την αρχή.

Επειδή ζούσα στο εξωτερικό, μπορώ να σου πω ότι πολλές φορές αναγκάζεσαι να κάνεις άλλες δουλειές για χαρτζιλίκι. Έκανα μαθήματα ελληνικών και δούλευα στη σχολή μου. Ευτυχώς υπάρχει μία πολύ δεμένη οικογένεια από πίσω, που ξέρω ότι στην χειρότερη περίπτωση θα είναι εκεί. Όμως όλοι θέλουμε να είμαστε ανεξάρτητοι.