Έλα στη θέση μου: O Αχιλλέας έρχεται ξανά κοντά με τη Ρενάτα

Όσα θα δούμε σήμερα στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: O Αχιλλέας έρχεται ξανά κοντά με τη Ρενάτα

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Έλα στη θέση μου, πρόκειται να παρακολουθήσουμε την Ρενάτα να έρχεται και πάλι κοντά και τον Αχιλλέα, ωστόσο κάποιος θα τους... διακόψει.

Όσα θα δούμε στη σειρά Έλα στη θέση μου

Παρασκευή 19 Μαρτίου – Επεισόδιο 131

Η Φαίη διώχνει τον Μάρκο από το σπίτι της, θυμωμένη με τη στάση του σε σχέση με το παιδί. Ο Βλάσης βάζει μπροστά το σχέδιό του για την αλυσίδα σουβλατζίδικων και ετοιμάζει βραδιά γευσιγνωσίας με την σάλτσα της Θάλειας, αλλά ο Θοδωρής προσπαθεί να τον σαμποτάρει. Ενώ, να σημειώσουμε πως ο ρόλος της Φαίης τελειώνει, καθώς η Αθηνά Οικονομάκου αποχώρησε από την σειρά.

Έλα στη θέση μου ALPHA

Η Κέντρα διακόπτει την πρώτη νύχτα του Ατσαλάκη και της Βάνας και βάζει φιτιλιές που κινδυνεύουν να βγάλουν στο φως αλήθειες για τον Φώτη και τη Λατάνια. Και ενώ ο Αχιλλέας έρχεται ξανά κοντά με τη Ρενάτα, περνώντας το βράδυ στο πλευρό της, τους επισκέπτεται ο Μάρκος και η ατμόσφαιρα γίνεται εκρηκτική.

Λίγα λόγια για τη σειρά Έλα στη θέση μου

Το Έλα στη θέση μου είναι μία ελληνική κωμική καθημερινή τηλεοπτική σειρά, παραγωγής 2016–2021, βασισμένη στην κολομβιανή τηλενουβέλα «''Nuevo Rico Nuevo Pobre''». Στην Ελλάδα, προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV, ενώ στην Κύπρο από τον Alpha Κύπρου.

Τη συγγραφική ομάδα της σειράς αποτελούν οι Γιώργος Κρητικός, Μαίρη Ζαφειροπούλου και Σταύρος Καλαφατίδης. Τη σκηνοθεσία της σειράς έχουν επιμεληθεί κατά καιρούς ο Γιάννης Βασιλειάδης, ο Σπύρος Ρασιδάκης, ο Βασίλης Τσελεμέγκος, η Φαίη Τζανετοπούλου και η Γεωργία Ζήση.

Έλα στη θέση μου εξελίξεις 19/3

Το πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου του 2016. Λόγω της επιτυχημένης πορείας στα νούμερα τηλεθέασης, η σειρά ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν τον Μάρτιο του 2017. Η σειρά ανανεώθηκε και για τρίτη σεζόν.

Τον Απρίλιο του 2019 ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha TV ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς και για τέταρτη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου του 2019 και ολοκληρώθηκε στις 10 Ιουλίου μετά απο 165 επεισόδια. Στις 22 Ιουνίου του 2020 η ώρα προβολής της σειράς άλλαξε με τα τελευταία επεισόδια του τέταρτου κύκλου να μεταδίδονται καθημερινά στις 20:50.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha TV ανακοίνωσε την ανανέωση της σειράς και για πέμπτη σεζόν, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου του 2020.