Έλα στη θέση μου: Η Βάνα καταλαβαίνει την πλεκτάνη του Ατσαλάκη και τον διώχνει από την έπαυλη

Οι σημερινές 23/3 εξελίξεις στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλα στη θέση μου: Η Βάνα καταλαβαίνει την πλεκτάνη του Ατσαλάκη και τον διώχνει από την έπαυλη

Στην επιτυχημένη σειρά Έλα στη θέση μου, η Βάνα θα δούνε πως καταλαβαίνει την πλεκτάνη του Ατσαλάκη και τον διώχνει από την έπαυλη αφού είναι έξαλλη.

Όσα θα δούμε στην σειρά Έλα στη θέση μου, σήμερα στις 20:00 στον Alpha.

Έλα στη θέση μου, Τρίτη 23 Μαρτίου - Επεισόδιο 133

Η Φαίη σε μια ύστατη προσπάθεια να ξεκαθαρίσει τη σχέση της με τη Ρενάτα, λέει τις δικές της αλήθειες. Η Βάνα καταλαβαίνει την πλεκτάνη του Ατσαλάκη και τον διώχνει από την έπαυλη. Ο Ατσαλάκης εκτός από τη Βάνα χάνει και τη δουλειά του στη biosofo.

Ο Βλάσης φωτογραφίζεται για την ταμπέλα του «Σουβλάσης» και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει τα συστατικά της σάλτσας της Θάλειας αλλά δε τα καταφέρνει. Ο Ζούβας και η Σύλβια ετοιμάζονται για το κέντρο εξωσωματικής.

Έλα στη θέση μου εξελίξεις εβδομάδας alpha

Πώς θα αντιδράσει ο Μάρκος όταν ο Φώτης ζητήσει τα ρέστα για την απόλυση του Ατσαλάκη; Ποια η αντίδραση της Θάλειας όταν συναντά τον Αργύρη από τα παλιά; Ωστόσο, δείτε και όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας.

Αποχωρεί από την σειρά του ALPHA η Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου έπειτα από 5 ολόκληρα χρόνια στη σειρά του Alpha Έλα στη Θέση μου, γύρισε το τελευταίο της επεισόδιο και αποχώρησε.

Η ηθοποιός λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της αποφάσισε να μην συνεχίσει στην σειρά που εδώ και πέντε χρόνια ήταν το «δεύτερο» σπίτι της.

“Πέντε χρόνια μαζί..και τι δεν έχουμε περάσει. Γλυκά μου κορίτσια σας αγαπώ και σας ευχαριστώ για όλα και εσάς και όλους μα όλους τους υπόλοιπους υπέροχους συντελεστές αυτής της δουλειάς #ElaStiThesiMou @alphatv
Δευτέρα το τελευταίο μου γύρισμα και η συγκίνηση είναι μεγάλη… Είς το επανιδείν” έγραψε η ηθοποιός η οποία μας έδειξε πόσο πολύ έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της.

αθηνά οικονομάκου τελευταίο επεισόδιο έλα στη θέση μου οικονμάκου έλα στη θέση μου