After Dark: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η αποψινή καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά

Μαζί της ο Χρήστος Χολίδης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
After Dark: Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η αποψινή καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται απόψε το βράδυ τους νέους του καλεσμένους στο After Dark, στον ΣΚΑΪ, αμέσως μετά το «House of Fame La Academia – Live Concert».

Ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης επισκέπτεται το τηλεοπτικό σπίτι του Θέμη και μιλάει για τα επαγγελματικά του σχέδια και κατά πόσο αυτά έχουν επηρεαστεί από την πανδημία, ενώ εξηγεί και τον λόγο που δεν του αρέσουν οι live streaming συναυλίες. Αποκαλύπτει πως η καραντίνα τον βρήκε single και απαντά στο ενδεχόμενο να δημιουργήσει σύντομα τη δική του οικογένεια.

After Dark σήμερα καλεσμένοι

Στη συνέχεια, τον περιμένει μία έκπληξη, καθώς έρχονται δύο καλοί του φίλοι, οι ηθοποιοί Παρθένα Χοροζίδου και Αντώνης Λουδάρος. Μιλούν για τη γνωριμία τους και τη φιλία που τους δένει και σχολιάζουν τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στον καλλιτεχνικό χώρο.

Φυσικά, η συνέντευξη δεν γίνεται να τελειώσει χωρίς ο Χρήστος να μπει στο εξομολογητήριο και να αντιμετωπίσει τις ερωτήσεις του Θέμη. Θα καταφέρει να μπει στο Πάνθεον της εκπομπής; Τέλος, η βραδιά κλείνει με ένα bonus εξομολογητήριο με καλεσμένη την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία κάνει τα πάντα για να κερδίσει μία θέση στην τελική δεκάδα.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχει τύχει να χωρίσουμε με τον Κωνσταντίνο»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκαν μαζί σε ένα βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη και μεταξύ άλλων δε δίστασαν να αποκαλύψουν πως στην αρχή της σχέσης τους είχαν χωρίσει για σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι δυο τους αποκάλυψαν πως είχαν γνωριστεί και πριν από το παιχνίδι μιας και «έσπασαν» τους κανόνες της παραγωγής ενώ σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν περίμενε να ακούσει τα νέα για τον χωρισμό τους.

«Ναι έχει τύχει να χωρίσουμε. Τον είχα “στείλει” στην αρχή. Για δυο μέρες, αλλά με παρακάλαγε για μια βδομάδα.», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.