House of Fame: Βαρύ το κλίμα μετά την αποχώρηση του Θέμη

«Τους έβλεπα πως έκλαιγαν και για μένα είναι τεράστια νίκη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Βαρύ το κλίμα μετά την αποχώρηση του Θέμη

Ο Θέμης αποχώρησε στο live της Παρασκευής από το House of Fame και στο σημερινό επεισόδιο τον είδαμε να αποχαιρετά τους υπόλοιπους σπουδαστές. Το κλίμα στην Ακαδημία ήταν αρκετά βαρύ ενώ και ο Θέμης ήταν συγκινημένος με τα λόγια που άκουσε.

Ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή ήταν η τελευταία μου φορά στη σκηνή του House Of Fame. Έδειξα ποιος είμαι σαν καλλιτέχνης, πως είμαι καλλιτεχνικά, αυτός είμαι. Take that or leave it. Θα μου λείψουν η Βένια και η Χρύσα, τα κορίτσια μου. Πιστεύω ότι θα τους λείψω αρκετά. Ίσως η Χρύσα να το δείξει λίγο παραπάνω. Η Βένια είναι σκληρό καρύδι. Μου φαίνεται υπέροχο που αύριο δεν θα ξυπνήσω εδώ.

Θα ξυπνήσω σπίτι μου με όλον τον κόσμο που έχω χτίσει εκεί έξω. Εδώ κατάλαβα ότι είχα υποτιμήσει τον κόσμο μου… Για μένα η μεγάλη ευτυχία είναι ότι φεύγω από κάπου που δεν θέλω να φύγουν. Τους έβλεπα πως έκλαιγαν και για μένα είναι τεράστια νίκη. Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη για έναν άνθρωπο, να τον αγαπούν και να αγαπάει».

Η αποχώρηση του Θέμη από το House of Fame

«Όταν τους ακούω στο live παθαίνω εγκεφαλικά»

Το πρωί της Δευτέρας, η Πέννυ Μπαλτατζή μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Αρτ αναφορικά με τους σπουδαστές του House of fame και το τελευταίο live.

Η σπουδαία τραγουδίστρια και καθηγήτριας της σχολής, είπε χαρακτηριστικά: «Πολλά παιδιά θέλουν πάρα πολλή δουλειά. Πως θα τους βοηθήσω να εξελιχθούν εάν δεν τους πω και κάτι;».

 House of Fame - Πέννυ Μπαλτατζή

Και αμέσως μετά πρόσθεσε: «Ενθουσιάζομαι, αγαπάω πάρα πολύ τη δουλειά μου και θέλω πάρα πολύ να τους βοηθήσω γιατί ήρθαν στο House of fame για μια ευκαιρία. Οι πρόβες δεν είναι παράφωνες και αυτό είναι το φοβερό! Κάποιοι, οι περισσότεροι, βγαίνουν έτσι στο live.

Όταν τους ακούω στο live παθαίνω εγκεφαλικά. Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι για το κάστινγκ επέλεξαν τους διαγωνιζόμενους του House of fame… οι καλύτεροι είναι αυτοί που επιλέχθηκαν».