Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας ξεκινάει "πόλεμο" με τον Νικηφόρο

Ετοιμάζει μία σκληρή τιμωρία για τον γιο του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Δούκας ξεκινάει

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες καθώς σύμφωνα με το spoiler που έδωσε το πρωί της Πέμπτης ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή Πρωινό, ο Δούκας θα ξεκινήσει πόλεμο με τον Νικηφόρο.

Γνωρίζουμε ήδη πως ο Μιλτιάδης θα αποκαλύψει στον Δούκα την αλήθεια για την εμπλοκή του Νικηφόρου στην υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης και όπως όλα δείχνουν, δε θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

«Είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο να βάζει φωτιά στα καπνά, υπήρχε λόγος και θα σας τον αποκαλύψω αμέσως τώρα. Στο δεύτερο αποψινό απόσπασμα, Δρόσω και Κωνσταντής συγκρούονται για την πράξη του Δούκα.

40 κύματα θα περάσει αυτό το ζευγάρι. Δούκας και Νικηφόρος σε πόλεμο μέχρι τέλους, ο Δούκας πλέον είναι βέβαιος για την προδοσία του Νικηφόρου που τον έστειλαν για 6 χρόνια στην εξορία και στον εισαγγελέα, έχει μάθει τα πάντα και ετοιμάζει πολύ σκληρή τιμωρία για τον γιο του.

Θα γίνει ένα οικογενειακό συμβούλιο και ο Δούκας ετοιμάζει μια μεγάλη τιμωρία για τον γιο του, η Μυρσίνη για πρώτη φορά εγκαταλείπει το παιδί της. Ο Νικηφόρος θα προσπαθήσει με κάποιον τρόπο να δελεάσει τον Κωνσταντή για τον πάρει με το μέρος του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Μίχας.

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες

Πέμπτη 8 Απριλίου

Ο πόλεμος μεταξύ του Δούκα και του Συνεταιρισμού αρχίζει να φουντώνει. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να συνετίσουν τον πατέρα τους, ενώ στην άλλη πλευρά ο Μιλτιάδης καταφεύγει σε απειλές που θα κλονίσουν συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών.

Ο Προκόπης καταρρακώνεται με τις αποκαλύψεις της Λέτας, ενώ μια απρόσμενη πληροφορία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Παναγιώτη. Ο Μελέτης θα ανακαλύψει τη μεγάλη δύναμη του Αχιλλέα, ο οποίος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει ν’ ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον φόνο του Θέμελη.

Η Πηνελόπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη, ενώ οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν, από κοινού, την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον λόγο του διαζυγίου σ’ ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.