House of Fame - Κόνη: «Ο Σπετσιώτης παίζει με στρατηγική»

«Δεν μπορείς να βλέπεις κανέναν με καθαρό μάτι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame - Κόνη: «Ο Σπετσιώτης παίζει με στρατηγική»

Στο σημερινό επεισόδιο του House of Fame, η Κόνη μίλησε για πρώτη φορά για την στρατηγική που πιστεύει πως ακολουθεί ο Γιώργος Σπετσιώτης μέσα στο παιχνίδι, τονίζοντας πως γνωρίζει καλά ποιες κινήσεις πρέπει να ακολουθήσει.

Χθες είδαμε τον Πάνο Μεταξόπουλο να ξεμπροστιάζει την στρατηγική ορισμένων παικτών και σήμερα, η Κόνη τα έβαλε κάτω και κατάλαβε πως και ο Γιώργος Σπετσιώτης, ο οποίος εδώ και καιρό την διεκδικεί, ακολουθεί μία στρατηγική.

«Παίζει έξυπνα το παιχνίδι, δεν το αφήνει στην τύχη του και ούτε θέλει να δείχνει ότι έχει συμπάθειες και τέτοια, σε ότι αφορά το μουσικό κομμάτι. Αυτό φάνηκε έντονα και στην ψηφοφορία, όταν είχε την ασυλία, έσωσε παίκτες με τους οποίους δεν είναι τόσο κοντά, όπως ήταν με εμένα ή την Αλεξάνδρα.

Λειτουργεί και παίζει με τον δικό του τρόπο. Είμαστε σε ένα παιχνίδι και προφανώς και υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για όλους και ποτέ δεν μπορείς να βλέπεις κανέναν με καθαρό μάτι γιατί ο καθένας μπορεί να σκέφτεται ότι θέλει από πίσω. Οπότε... δεν με πείραξε, απλά επιβεβαιώθηκε ότι ο Γιώργος παίζει με μια στρατηγική», είπε χαρακτηριστικά η Κόνη.

Τα σχόλια της Κόνη για την στρατηγική του Σπετσιώτη στο House of Fame

«Πώς λες ότι μια γυναίκα δεν στονάρει γιατί είναι στις μέρες της;»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φάνηκε να είναι πραγματικά πολύ ενοχλημένη με την ατάκα που είπε στο live της Παρασκευής του House of Fame, ο Φοίβος στην Χρύσα για «τις μέρες της» προκειμένου να δικαιολογήσει τα στοναρίσματά της.

Ο Φοίβος είναι ένας από τους πιο αυστηρούς κριτές του show και δεν χαρίζεται στα λόγια του. Το σχόλιο του ωστόσο προς την Χρύσα συζητήθηκε αρκετά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν το άφησε να πέσει κάτω.

«Με ξένισε η ατάκα του Φοίβου. Έχουμε δει τα παιδιά. Δεν είναι όλοι και τόσο ταλαντούχοι. Πώς δηλαδή λες ότι μια γυναίκα δεν στονάρει επειδή είναι στις μέρες της; Με ποιο δικαίωμα το σχολιάζεις.

Δεν μου αρέσει γενικά να γίνονται τέτοια σχόλια, σαν γυναίκα. Τι να κάνει η Καίτη Γαρμπή σε ζωντανό πρόγραμμα; Να πιαστούν μαλλί με μαλλί; Ο μόνος που κατάλαβε ότι ήταν άκομψο ήταν ο Γιώργος Αρσενάκος που είπε όλοι μας έχουμε και πήγε να το βάλει σε ένα γενικότερο πλαίσιο», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Είναι απαγορευτικό να το συζητάς δημόσια. Είναι άκομψο. Από μία άνευρη κριτική επιτροπή υπάρχει και ένας φωστήρας που θα πει και την αιχμή του αλλά το να κυνηγάς τη γωνία είναι παρωχημένο και πασέ να μιλάς για την έμμηνο ρύση μιας γυναίκας» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη από τη μεριά της.