Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Άγριες Μέλισσες: "Για τον τρίτο κύκλο δεν έχω συζητήσει! Μπορεί ο ρόλος μου να τελειώσει εδώ "

Όλες οι εξελίξεις...

Άγριες Μέλισσες:
TV24 21.04.2021 21:55
Από Youweekly Team

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε η Δόμνα από τις «Άγριες Μέλισσες», Νεφέλη Κουλούρη, και αποκάλυψε τις εξελίξεις της σειράς όσον αφορά το ρόλο της!

Η ίδια δήλωσε παράλληλα, πως η Δόμνα θα επιστρέψει στο Διαφάνι για να μάθει τι συνέβη με τον θάνατο του πατέρα της και αποκάλυψε πως δεν έχει κάνει καμία συζήτηση ως προς τη συμμετοχή της στην τρίτη σεζόν των «Άγριων Μελισσών». Ωστόσο γνωρίζουμε και το φινάλε του δεύτερου κύκλου!

Η Δόμνα μοιραία επιστρέφει στο Διαφάνι, ώστε να λυθεί όλο το μυστήριο με τον θάνατο του πατέρα της. Και βέβαια θα μάθει πως ο Μελέτης είναι παιδί βιασμού. Η Δόμνα ήρθε στη δεύτερη σεζόν και είχε συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων. Από εκεί και πέρα το τι θα γίνει, αφηνόμαστε όλοι στα χέρια της Μελίνας (Τσαμπάνη) και της τεράστιας φαντασίας της. Εγώ θα ήθελα για τη Δόμνα να έρθει η δικαίωση, να βρει την γαλήνη και την αγάπη αυτή η γυναίκα. Είναι μια πορεία προς τη δική της ενηλικίωση και προς τη συνειδητοποίηση κάποιων πραγμάτων.

Νομίζω πως ωριμάζει πάρα πολύ η Δόμνα. Οπότε θέλω ένα φινάλε ανάλογο. Νομίζω πως η Δόμνα θα ήθελε να είναι με τον Κωνσταντή. Για τον τρίτο κύκλο δεν έχω συζητήσει. Ο ρόλος της Δόμνας θα τελείωνε στον δεύτερο κύκλο, εφόσον και η σειρά τελείωνε στον δεύτερο κύκλο. Από εκεί και πέρα, μπορεί ο ρόλος μου να τελειώσει εδώ και να κλείσει όμορφα. Για τον τρίτο κύκλο δεν έχω κάνει κάποια συζήτηση", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Νικηφόρος θα έρθει με μια πρόταση στον Κωνσταντή. Θα φέρει η πρότασή του τη συμφιλίωση ή θα ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος ανάμεσα στα αδέλφια; Η Μυρσίνη ζητά τη βοήθεια της Ασημίνας για να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει στο σπίτι. Η Ασημίνα θα συμμαχήσει, πάλι, με τη Μυρσίνη; Ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να γλιτώσει τον Συνεταιρισμό από την τυραννία του Δούκα, παρά την αμφισβήτηση που δέχεται από όλους. Η Ουρανία, ενθουσιασμένη, κλείνει συμφωνία με έναν μεγάλο έμπορο της Λάρισας, τον Σαραντόπουλο. Όλοι τη στηρίζουν εκτός απ’ τον Κυριάκο που τον ζώνουν πάλι τα μαύρα φίδια. Η Δρόσω και η Ασημίνα ελπίζουν πως θα επωφεληθούν από την κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών και θα κρατήσουν τον Σέργιο, όμως, η χαρά τους δε θα κρατήσει για πολύ γιατί θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες. Η Πηνελόπη παλεύει με τα αισθήματά της για τον Μελέτη και τον Αλέξη, ενώ ο Αλέξης με τον Σπανό πλησιάζουν τον άνθρωπο που πούλησε το δηλητήριο στον δολοφόνο του Θέμελη. Θα καταφέρει o Γραμματικός να φτάσει στην άκρη του νήματος της δολοφονίας του Θέμελη; Ο Νικηφόρος ψάχνει συμμάχους ενάντια στον Δούκα και καταλαβαίνει πως μόνο μια ανατρεπτική και απρόβλεπτη κίνηση θα του δώσει προβάδισμα.

Ο Λάμπρος βάζει ξανά τον Μιλτιάδη στο ψυχιατρείο

Οι σχέσεις του Λάμπρου και του Μιλτιάδη στην σειρά Άγριες Μέλισσες είναι σε τεντωμένο σκοινί, με τον γιο του να τον απειλεί πως θα τον βάλει και πάλι στο ψυχιατρείο, αφού ξεφεύγει σε καταστάσεις από την ημέρα που έκοψε την φαρμακευτική του αγωγή.

Σύμφωνα με το spoiler θα δούμε τον Μιλτιάδη να έχει ένα απρόβλεπτο επεισόδιο με τη χωροφυλακή, με αποτέλεσμα η οικογένεια του να αποφασίζει τελικά να τον βάλει και πάλι να νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο. Ωστόσο, δεν είναι σίγουρο αν θα παραμείνει για πάντα ή αν τελικά βγει και πάλι. Από την άλλη η Ρίζω στηρίζει την Δρόσω στο θέμα του Σέργιου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες μέλισσες: Φωτιά το φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς!

Λευτέρης Χαρίτος: «Το τέλος των Άγριων Μελισσών θα είναι υπό μία έννοια γύρω από τον Δούκα»

Share