Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Masterchef 5: Ο μεγάλος λούτσος της Ανούς που...αποστόμωσε τον Κουτσόπουλο!

Οι πιπεράτες ατάκες και τα σχόλια του σεφ...

Masterchef 5: Ο μεγάλος λούτσος της Ανούς που...αποστόμωσε τον Κουτσόπουλο!
TV24 28.04.2021 00:55
Από Youweekly Team

Η Μαρίνα κέρδισε το σημερινό τεστ δημιουργικότητας του MasterChef και κλήθηκε να δώσαει στους υπόλοιπους παίκτες ένα ψάρι για να μαγειρέψουν!

Στην Ανούς λοιπόν έδωσε έναν λούτσο, ο οποίος όπως καταλαβαίνετε μονοπώλησε το ενδιαφέρον στη συνέχεια. Η παίκτρια εντυπωσιάστηκε από το μέγεθός του, που δεν μπορούσε να το διαχειριστεί στον πάγκο κοπής, κι όπως καταλαβαίνετε τα πιπεράτα σχόλια δεν άργησαν.

«Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Λούτσος… τι είναι; Δεν χωρούσε στον δίσκο κοπής ρε παιδιά! Τι είναι αυτός ο λούτσος; Με ένα τόσο κεφάλι» είπε με χαμόγελο η Ανούς και συμπλήρωσε «Ε με αυτόν τον λούτσο σήμερα»!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος φυσικά δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και βρέθηκε στον πάγκο της ζητώντας της περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με την επιλογή της Μαρίνας, η Ανούς απάντησε λιτά. «Ήθελα να μου δώσει τηλεοπτικά έναν λούτσο».

«Γεια! Φέυγω, κάτι έχει συμβεί και δεν…» είπε ο σεφ και αποχώρησε.

Τα σχόλια για τον λούτσο

Ιωάννης για Μαρίνα: "Γέλα παλιοκ@@λα"

Ένα ανατρεπτικό Mystery box περίμενε σήμερα τους διαγωνιζόμενους του MasterChef. Νικήτρια βγήκε η Μαρίνα κι αμέσως της ανακοινώθηκαν τα πλεονεκτήματά της.

Είχε λοιπόν τη δυνατότητα να μαγειρέψει ή όχι και να πάει αυτόματα στους 9 του διαγωνισμού και δεύτερον από μία πλειάδα ψαριών θα διάλεγε ποιο θα έδινε σε ποιον ανάλογα με τις ευκολίες ή τις δυσκολίες του.

Τελικά επέλεξε να μην μαγειρέψει και να παρακολουθήσει τη δοκιμασία από τον εξώστη.

Με την είσοδο των υπολοίπων είδαμε τον Ιωάννη σε άπταιστα «γαλλικά» να στολίζει τη Μαρίνα που τους περίμενε χαμογελαστή. «Γέλα παλιοκ@#####» είπε και λίγο αργότερα το παράλλαξε σε «γέλα, ζώον όρθιον».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5 - Παναγιώτης: «Η Μαρία και ο Στέφανος ήταν οι πιο μικροί του σπιτιού αλλά είχαν την πιο μεγάλη γλώσσα»

Masterchef 5 - Λία για Διονύση: «Νευρίαζα όταν τον έβλεπα να κακομεταχειρίζεται και να κακολογεί άλλους»

Share