Game of Chefs: Πήγε στις auditions για να κερδίσει και θα επισκευάσει την εκκλησία του χωριού του

«Το χρηματικό ποσό θα το κάνω...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Game of Chefs: Πήγε στις auditions για να κερδίσει και  θα επισκευάσει την εκκλησία του χωριού του

Ακόμη ένα επεισόδιο του Game of Chefs παρακολουθήσαμε χθες 23/9 μέσα από τη συχνότητα του ANT1. Οι τρεις κριτές Άγγελος Λάντος, Άνταμ Κοντοβάς και Βασίλης Μουρατίδης δοκίμασαν όλα τα πιάτα, ωστόσο, μερικές ιστορίες συγκίνησαν.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Γιοβανόπουλος που ταξίδεψε από την Ημαθία θέλησε να δοκιμάσει τις μαγειρικές του ικανότητες. Ό άνδρας πήρε μέρος στο παιχνίδι με στόχο να κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ για να επισκευάσει την εκκλησία του χωριού του, που είναι από το 1938.

«Το χρηματικό ποσό θα το κάνω δωρεά στην εκκλησία του χωριού μου, στον Άγιο Γεώργιο, εκεί παντρευτήκαν οι γονείς μου βαφτίστηκα και με τα χρόνια η εκκλησία έχει γίνει θάλασσα και θέλει μια ανασκευή», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιοβανόπουλος συγκινώντας, μετά την παίκτρια που κατέρρευσε μπροστά στους κριτές κλαίγοντας.

Τέλος το Game of Chefs από τον ΑΝΤ1;

Στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το Happy Day μίλησε το πρωί της Πέμπτης (23/9) η Ντορέττα Παπαδημητρίου για το Game of Chefs. Η ίδια φυσικά αναφέρθηκε στην τηλεθέαση αλλά και στο ενδεχόμενο να ολοκληρωθούν πρόωρα τα γυρίσματα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι σε αυτό το project. Είναι ένα πολύ ωραίο μαγειρικό παιχνίδι, πολύ διαφορετικό. Με τους τρεις κριτές τώρα που τους γνωρίζει θα πω ότι είναι πολύ ωραίοι τύποι, πολύ πετυχημένοι στον χώρο τους. Το project, σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα ολοκληρωθεί τέλη Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ολοκληρωθεί. Είναι μία ανταγωνιστική χρονιά, παίζουν πολλά προγράμματα. Εμείς παίζουμε σε μία πολύ ανταγωνιστική ώρα, ξεκινήσαμε ενώ ήδη είχαν ξεκινήσει άλλα σίριαλ. Οποιοδήποτε πρόγραμμα χρειάζεται τον χρόνο του. Εγώ πιστεύω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν σχετικά με τα νούμερα».