Χαλασμός στον Σασμό - Η Θεοδώρα καταστρέφει τον Πετρή

Θα χρησιμοποιήσει το μυστικό του Μανόλη για το ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαλασμός στον Σασμό - Η Θεοδώρα καταστρέφει τον Πετρή

Στην εκπομπή Happy Day μίλησε ο Στρατής Χατζησταματίου, ο νεαρός πρωταγωνιστής της σειράς «Σασμός» που ενσαρκώνει με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο του Μανόλη. Ο ίδιος εξήγησε τον λόγο για τον οποίο δεν μιλάει για το πρόσωπο του φονιά καθώς και τον τρόπο με τον οποίο η Θεοδώρα θα βλάψει τον Πετρή.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο Πετρής πρόκειται να πεθάνει και όπως φάνηκε από τα λεγόμενα του Στρατή Χατζησταματίου, υπεύθυνη για τον θάνατό του δεν θα είναι άλλη από την Θεοδώρα, η οποία μετά τον χωρισμό τους του ορκίστηκε πως θα τον καταστρέψει.

To spoiler του «Μανόλη» για τον Σασμό

«Ο Μανόλης είναι μεγαλωμένος σε ένα πολύ ασφυκτικό περιβάλλον, είναι μια καταπιεσμένη προσωπικότητα, οπότε ο φόβος είναι κάτι που τον ελέγχει και τον κινεί στα πράγματα.

Από την άλλη, εάν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει μια αντίθετη δύναμη στον χαρακτήρα του, είναι αυτή η αδελφική αγάπη προς τον Νικηφόρο όπου, νιώθει, πως εάν αποκαλύψει το δολοφόνο που έχει δει, ή τον άνθρωπο που φοβάται ο Μανόλης, είναι σα να ορφανεύει τον Νικηφόρο για δεύτερη φορά. Αυτό είναι το τρομερό δίλημμα του Μανόλη.

Οπότε το ποιος σκότωσε τον Στεφανή θα είναι, για αρκετό καιρό ένα μυστικό που θα ξέρουμε εγώ και οι τηλεθεατές.

Η σχέση του Μανόλη με τη Θοδώρα είναι εντελώς συγκρουσιακή, μιλάμε για δύο πολύ αντίθετους χαρακτήρες.

Κουβαλώντας ο Μανόλης αυτό το μυστικό και βλέποντας η Θοδώρα ότι έχει κάτι με το οποίο μπορεί να βλάψει τον Πετρή, θα το χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή, προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό είναι σίγουρο», είπε χαρακτηριστικά ο Στρατής Χατζησταματίου.

«Όταν ο Πετρής μάθει για την σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη θα...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Κώστας Νικούλι το πρωί της Τετάρτης (29/9) ο τηλεοπτικός Πετρής από τον «Σασμό». Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Νικούλι αποκάλυψε και τον τρόπο που θα αντιδράσει μόλις ο Πετρής όταν μάθει πως η αδερφή του έχει σχέση με τον φονιά του πατέρα τους ενώ στην ίδια εκπομπή μίλησε και η Δανή Παππά.

«Η επιτυχία της σειράς είναι ένα δώρο που συμβαίνει, γιατί κουραστήκαμε και κοπιάσαμε πάρα πολύ. Οπότε αυτό που παίρνουμε από τον κόσμο είναι το κερασάκι στην τούρτα. Μας δίνει δύναμη να πάμε παρακάτω. Ο κόσμος συμπάσχει με τον Πέτρο. Υπάρχει μια ταύτιση. Αν σπάσει το γυαλί δεν ξανακολλάει. Ο Πέτρος είναι καψουρεμένος με τη Θοδώρα και απογοητεύεται όταν βλέπει πως εκείνη κοιτάζει αλλού. Σίγουρα η σχέση τους δεν τελειώσει τόσο εύκολα.

Είναι ένα σοκ για την οικογένεια η σχέση της Αργυρώς με τον Αστέρη. Τα πράγματα φτάνουν σε τεταμένες καταστάσεις. Το πρώτο πράγμα για τον Πέτρο είναι η απογοήτευση και πως θα αντιμετωπίσουμε αυτό το πράγματα. Ο Πέτρος φοβάται μήπως γίνει πάλι κανέναν φονικό. Νευριάζει με την αδερφή του και με κάποιο τρόπο στενοχωριέται που δεν το συνειδητοποίησε προτού το κάνει.

Αυτό θα φέρει αλλά μεγαλύτερα προβλήματα. Παρόλα αυτά είναι η αδερφή του. Σίγουρα θα συγκρουστούν και θα κλυδωνιστούν οι σχέσεις του. Αλλά οι συγκρούσεις πολλές φορές φέρνουν και κάτι καλό. Αποκαθίσταται η αλήθεια. Για μένα η αγάπη και ο έρωτας τα κερδίζουν όλα. Οπότε θέλω να πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει και τη βεντέτα».