GNTM 4: Καράβας και Παπαβλασοπούλου ανακοίνωσαν μία αλλαγή στο παιχνίδι

Ξετρελάθηκαν οι παίκτες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 4: Καράβας και Παπαβλασοπούλου ανακοίνωσαν μία αλλαγή στο παιχνίδι

Με μία έκπληξη ξεκίνησε το νέο επεισόδιο του GNTM 4 (4/10), μιας και στο σπίτι μπήκαν ο Γιώργος Καράβας και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, οι οποίοι ανακοίνωσαν στους διαγωνιζόμενους μία νέα ενότητα που θα έχει φέτος το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, στο σπίτι δημιουργήθηκε ένας νέος χώρος, το στούντιο, στο οποίο τα μοντέλα θα κάνουν διάφορα μαθήματα με τους κριτές και τον coach τους.

Σήμερα ξεκίνησαν με ένα ταχύρρυθμο μάθημα πασαρέλες. Αγόρια και κορίτσια περπάτησαν και ακολούθησαν τις συμβουλές του Γιώργου Καράβα και της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, ενώ νωρίτερα είχαν προηγηθεί και κάποια σχόλια για την κριτική της Ζενεβιέβ.

Η αλλαγή που ανακοίνωσαν στο GNTM 4 Καράβας - Παπαβλασοπούλου

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Αυτός ήταν ο ρόλος της στο πρώτο GNTM - Έκανε την “ζωντανή κούκλα”

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές το GNTM 4 μετά από την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, μιας και ήθελαν να δουν πως θα ήταν ως κριτής η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου στο πλευρό των υπόλοιπων.

Όπως έγινε γνωστό την έχουμε ξαναδεί στο πλατό του GNTM, αφού είχε εμφανιστεί στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μόδας που προβλήθηκε με επιτυχία μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η εκπομπή «Love it», έκανε ένα flashback και ανακάλυψε το βίντεο όπου η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έκανε την «ζωντανή κούκλα» για concept του διαγωνισμού. Η Ισμήνη πόζαρε τότε μπροστά από τις κοπέλες για να τους δείξει τι να κάνουν στην δοκιμασία.