Πασίγνωστη παρουσιάστρια μπαίνει στο The Bachelor 2 για τα μάτια του Αλέξη Παππά

Θα ζήσουμε να το δούμε κι αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πασίγνωστη παρουσιάστρια μπαίνει στο The Bachelor 2 για τα μάτια του Αλέξη Παππά

Κι ενώ τα νέα για το μέλλον του Bachelor δεν είναι καθόλου καλά (δείτε εδώ τι απόφαση πήραν στον ALPHA) μια νέα... αλλά όχι μόνιμη προσθήκη θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές!

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της «Super Κατερίνα», μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εισβάλει στη βίλα για να κάνει μια συζήτηση με τον γοητευτικό εργένη, ο οποίος αναζητά τον έρωτα και την αγάπη, ανάμεσα στα πανέμορφα κορίτσια που διεκδικούν την καρδιά του.

Η KatKen έχει άλυτα ζητήματα να λύσει με τον Αλέξη Παππά, από το παρελθόν και όπως είπε, εκείνος δεν γνωρίζει τίποταγια την άφιξή της.

Τρέχει και δεν φτάνει ο ALPHA με το The Bachelor

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει διαδικτυακό ψήφισμα καλεί τους χρήστες να ψηφίσουν για να καταργηθεί το reality The Βachelor. Με στόχο τις 20.0000 υπογραφές το ψήφισμα που τιτλοφορείται ακριβώς έτσι, δηλαδή «Να καταργηθεί το Bachelor» έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 19.100 υπογραφές στο Avaaz.

Παραλήπτης του αιτήματος φέρεται να είναι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Το αίτημα περιγράφει το είδος της εκπομπής λέγοντας πως το «The Bachelor είναι μία ελληνική reality τηλεοπτική εκπομπή, που προβάλλεται από τον Σεπτεμβρίου του 2020 από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Η βασική του ιδέα είναι ότι 20 γυναίκες διεκδικούν έναν άντρα.».

Συνεχίζει ωστόσο κάνοντας λόγο για εκπομπή με σεξιστικά στερεότυπα που υποβιβάζει τη γυναίκα, προωθεί τον ανταγωνισμό και την επιθετικότητα ανάμεσα στις ομόφυλες και ενδυναμώνει την ιδέα του κυρίαρχου αρσενικού.

Επισημαίνει δε ότι προσβάλλει κάθε έννοια ισότητας των φύλων. «Σε μια εποχή που η έμφυλη βία κορυφώνεται, εμείς ζητάμε ισότητα, συμπερίληψη, δημοκρατία» καταλήγει το ψήφισμα.

Δεν ήταν το τυχερό του Παππά μάλλον να βρει τελικά τον έρωτα...