GNTM 4: Το «δράμα» της σαπουνόπερας και η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου στην δοκιμασία αποχώρησης

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
GNTM 4: Το «δράμα» της σαπουνόπερας και η Ντορέττα Παπαδημητρίου μαζί με τον Αργύρη Αγγέλου στην δοκιμασία αποχώρησης

Μετά από το beauty challenge, όπου νικήτρια βγήκε η Κυβέλη οι ανατροπές συνεχίζουν με γοργούς ρυθμούς καθώς αυτή τη φορά, τα μοντέλα θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν τις υποκριτικές τους ικανότητες και να δώσουν πόζα, πρόζα και υπερβολή, μπροστά στο φακό.

Μέσα σε όλα αφού ο Κωνσταντίνος ήταν εκείνος ο οποίος κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία, είχε την δυνατότητα να δώσει το disadvantage σε δυο άτομα.

Μάλιστα, το «δράμα» της σαπουνόπερας δεν το ζουν solo, αλλά μαζί με τους αγαπημένους ηθοποιούς Αργύρη Αγγέλου και Ντορέττα Παπαδημητρίου. Αν και απολαυστική, η δοκιμασία αποδεικνύεται πιο δύσκολη απ' ότι περίμεναν ορισμένοι, που βρέθηκαν να χάνουν τα λόγια και τα πατήματά τους στο σετ.

Η σημερινή δοκιμασία στο σπίτι του GNTM 4

Ο παίκτης του GNTM 4 που έχει αποχωρήσει

Ο λόγος για τον Ναπολέων Μήτση, τον παίκτη που είχε εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή στην οντισιόν του. Μάλιστα τότε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου του είχε ζητήσει να φύγει μαζί της για το Λος Άντζελες.

Στα προηγούμενα επεισόδια μάλιστα, ο Ναπολέων ήταν αυτός που πήρε την καλύτερη φωτογραφία και είχε την ευκαιρία να μοιράσει ντισαβαντάζ στους συμπαίκτες του.

Προς το παρόν βέβαια δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Ναπολέων αποχώρησε λόγω κακής απόδοσης σε φωτογράφιση ή αν επέλεξε κι αυτός να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

GNTM 4 Ναπλέων Μήτσης