Elif: Άγριο επεισόδιο στο σπίτι των Χαντακτίρ - «Λεβέντ πίσω σου»

Οι σημερινές 21/10 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: Άγριο επεισόδιο στο σπίτι των Χαντακτίρ - «Λεβέντ πίσω σου»

Χαμός θα γίνει στο σημερινό 21/10 επεισόδιο της τούρκικης σειράς Elif. Εκτός του ότι θα σημειωθεί άγριο επεισόδιο στο σπίτι των Χαντακτίρ, ο Τουφάν θα απειλήσει ξανά την Ζουλιντέ. Ποια είναι όμως η σχέση τους;

Οι 21/10 εξελίξεις στην Elif

Η Αλέβ και η Λεμάν είναι δυσαρεστημένες εξαιτίας της σχέσης του Σαφάκ με τη Ζουλιντέ. Θέλουν να τους χωρίσουν και σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν τον Τουφάν, τον πρώην άντρα της Ζουλιντέ για να το πετύχουν.

Υπάρχει πρόβλημα με τη φοίτηση της Ελίφ στο σχολείο και η Μελέκ θέλει να την πάρει από εκεί αλλά η Ασλί δεν την αφήνει να το κάνει, αν και κινδυνεύει να χάσει τη θέση της.

Η Χουμεϊρά πηγαίνει στην πισίνα. Ο Λεβέντ δεν είναι εκεί, είναι όμως η κιθάρα του. Η Χουμεϊρά παίρνει την κιθάρα και παίζει. Ξαφνικά, βλέπει τους άντρες του Ταρίκ και τρομάζει. Ένας άντρας βάζει το χέρι του στο στόμα της και ο Λεβέντ έρχεται για να τη βοηθήσει. Κατά τη διάρκεια του καυγά σπάει η κιθάρα του Λεβέντ. Την επόμενη μέρα ο Λεβέντ αναζητά την κιθάρα του αλλά δεν τη βρίσκει πουθενά. Την έχει πάρει η Χουμεϊρά.

Η Μελέκ ψάχνει για δουλειά. Η Κιγιμέτ προσπαθεί να μάθει κάτι από τον Λεβέντ χωρίς αποτέλεσμα. Ο Τουφάν απειλεί ξανά τη Ζουλιντέ πως θα σκοτώσει τον Εμιρχάν αλλά και την ίδια, αν παντρευτεί τον Σαφάκ.

Όμηρος του Τουφάν ο μικρός Εμιρχάν - Απειλεί να τον σκοτώσει

O Τουφάν πηγαίνει με τον μικρό Εμιρχάν βόλτα στο κατάστημα με τα ηλεκτρονικά, στην προσπάθειά του να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Το αγοράκι, αν και περνά όμορφα, κάποια στιγμή ζητά να επιστρέψει στο σπίτι του. Ο Τουφάν όμως προσπαθεί να το ξεγελάσει, για να το κρατήσει κι άλλο μαζί του.

Οι ώρες περνούν και η Ζουλιντέ αρχίζει να ανησυχεί, καθώς δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον πρώην άντρα της. Αρχικά ψάχνει το παιδί στο σπίτι της Λεμάν, η οποία, έκπληκτη, της λέει πώς δεν το έχει δει καθόλου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, φορτισμένος, ο Σαφάκ παίρνει τις βαλίτσες του και ετοιμάζεται να φύγει οριστικά. Αποφασίζει όμως πρώτα να χαιρετήσει τη Ζουλιντέ. Ταραγμένη εκείνη, χάνει τις αισθήσεις της και ο Σαφάκ προσπαθεί να τη συνεφέρει.

Όταν ανοίγει τα μάτια της, του εξομολογείται τα πάντα για τον Τουφάν, τους λόγους που τον χώρισε, αλλά και ότι την εκβιάζει με το παιδί… Ο Σαφάκ συγκλονίζεται και της υπόσχεται να βρει τον γιο της.