The Voice: Τα "έχωσε" ο Ρουβάς στον Αργυρό - «Θα μας αφήσεις να κάνουμε τίποτα φέτος;»

Τι συνέβη μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Voice: Τα

Άλλο ένα επεισόδιο με τις οντισιόν στο The Voice ξεκίνησε μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Όπως είναι λογικό ο ανταγωνισμός είναι αρκετά μεγάλος καθώς φέτος πέρα από τις απίστευτες φωνές που έχουν περάσει προστέθηκε άλλο ένας κριτής ο οποίος έχει "κλέψει" τις καρδιές των διαγωνιζομένων.

Ο Σάκης Ρουβάς φάνηκε αρκετά πικραμένος με την επιλογή της 19χρονης Θεσσαλονικιάς Γλυκερίας Σερκίδου. Η ίδια, επέλεξε τον Κωνσταντίνο Αργυρό παρόλο που και ο Σάκης Ρουβάς γύρισε για να τη διεκδικήσει.

«Ρε την πατήσαμε φέτος με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Κωνσταντίνε τι θα κάνουμε καμάρι μου; Θα μας αφήσεις να κάνουμε τίποτα;» είπε ο Σάκης χαμογελώντας. Ενώ από την άλλη, για να απαντήσει ο Κωνσταντίνος «Ε για το ζέσταμα ήταν αυτό.»

Οι δύο coaches έδωσαν τα χέρια, γέλασαν και έκατσαν στις καρέκλες τους για να υποδεχθούν και οι τέσσερις τον επόμενο παίκτη.

Η εμφάνιση της Γλυκερίας στο The Voice

The Voice: Οι πρώτες πληροφορίες για το πότε θα γίνει ο τελικός

Το The Voice είναι ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, το τηλεοπτικό κοινό δείχνει την προτίμησή του στο φαντασμαγορικό μουσικό show του ΣΚΑΪ, το οποίο μάλιστα φέτος ανανεώθηκε με την προσθήκη του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ο ΣΚΑΪ έχει ήδη κάνει τις πρώτες του σκέψεις για τη συνέχεια του προγράμματός του. Μετά το τέλος του Big Brother, θα πάρει τη σκυτάλη το Survivor, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Δεκέμβρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει λοιπόν, το The Voice θα ρίξει αυλαία σχετικά νωρίς φέτος. Συγκεκριμένα, ο τελικός θα γίνει κάπου κοντά στις 19 Δεκεμβρίου.

Θυμίζουμε πως πέρυσι το The Voice τελείωσε πιο αργά, δηλαδή κάπου στα μέσα Φεβρουαρίου. Φέτος ωστόσο με το φινάλε τον Δεκέμβρη, δίνεται οριστική λύση στο θέμα του παρουσιαστή. Αυτό σημαίνει πως ο Γιώργος Λιανός θα προλάβει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με το μουσικό show για να αποχωρήσει στη συνέχεια για τον Άγιο Δομίνικο.

The Voice τελικός