Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Στα πατώματα ο Εμιρχάν - Ξεσπάει σε κλάματα και ζητάει να δει τη μητέρα του

Οι σημερινές 27/10 εξελίξεις της σειράς του STAR

Elif: Στα πατώματα ο Εμιρχάν - Ξεσπάει σε κλάματα και ζητάει να δει τη μητέρα του
TV24 27.10.2021 09:01
Από Ίρις Βίλα

Το σημερινό επεισόδιο 27/10 της σειράς του STAR «Elif» φαίνεται πως θα έχει για άλλη μια φορά καταιγιστικές εξελίξεις. Η Μπιρτσέ και ο Ακίν μιλάνε για τη Ράνα. Η Ράνα και ο Κερέμ πάλι διαφωνούν για τη Μπιρτσέ και τις ικανότητές της. Δείτε εδώ τι συνέβη στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς.

Οι 27/10 εξελίξεις στην Elif

Ο Κερέμ θέλει να δουλεύει με νέους ανθρώπους και αποφασίζει να οργανώσει ένα διαγωνισμό για νέους σχεδιαστές. Ο Κερέμ ενημερώνει σχετικά τη Μπιρτσέ. Η Ασλί λέει στη Μελέκ πως η Ελίφ μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές της με τη βοήθεια ενός ιδρύματος και η Μελέκ δεν ξέρει πως να την ευχαριστήσει.

Η Ελίφ μαθαίνει τα καλά νέα και νιώθει μεγάλη ευτυχία. Η Μελέκ προτείνει στην Ασλί να μείνει μαζί τους και εκείνη δέχεται με χαρά. Ο Εμιρχάν ρωτάει συνεχώς για τη μητέρα του και η Αλέβ εκνευρισμένη του λέει την αλήθεια. Ο Εμιρχάν ξεσπάει σε κλάματα και ζητάει να δει τη μητέρα του.

Η Λεμάν προσπαθεί να του φτιάξει τη διάθεση. Η Ζουλιντέ εξακολουθεί να νοσηλεύεται αναίσθητη και ο Τουφάν παραμένει κοντά της, κρατώντας της το χέρι. Όταν το βλέπει αυτό ο Σαφάκ δεν μπορεί να το πιστέψει. Η Αλέβ καταλαβαίνει ότι ο Σαφάκ είδε τον Τουφάν μαζί με τη Ζουλιντέ και χαίρεται για αυτό.

Ο Σαφάκ νιώθει πολύ άσχημα και λίγο αργότερα βλέπει τον Εμιρχάν. Ο Εμιρχάν ικετεύει τον Σαφάκ να τον πάει στο νοσοκομείο για να δει τη μητέρα του. Η Λεμάν πηγαίνει τελικά τον Εμιρχάν στο νοσοκομείο και ο μικρός κάθεται κοντά στο κρεββάτι της μητέρας του.

Όσα θα δούμε στον 5ο και τελευταίο κύκλο της Elif

Τρεις μήνες αργότερα, η Μελέκ και η Ελίφ ζουν σε ένα μικρό σπίτι, μόνες, ευτυχισμένες. Η αδερφή της Ματζιντέ, η Κιγμέτ επιστρέφει μετά από 30 έτη για να την εκδικηθεί. Στο παρελθόν, ο σύζυγός της την εγκατέλειψε έγκυο και παντρεύτηκε την Ματσιντέ. Μαζί με τον γιο της Μαχίρ, καταστρώνουν κακά σχέδια εναντίον της οικογένειας Χακτανίρ. Ωστόσο, ο Μαχίρ συναντά τυχαία τη Μελέκ, την ερωτεύεται και αρχίζει να εγκαταλείπει τον κακό στόχο του.

Εν τω μεταξύ, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ.

Elif spoiler νέα σεζόν

Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης. Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Άγριο επεισόδιο στο σπίτι των Χαντακτίρ - «Λεβέντ πίσω σου»

Elif: Στα ίχνη της Μελέκ και της κόρης της η Ματζιντέ - «Σερτσέ, Ελίφ περιμένετε»

Share