DWTS: «Ανώμαλη προσγείωση σήμερα από το 10αρι»

«Ήσουν χάλι γκάλι»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
DWTS: «Ανώμαλη προσγείωση σήμερα από το 10αρι»

Ο ανταγωνισμός στο χορευτικό show με ύφος φιλανθρωπικού χαρακτήρα έχει ξεκινήσει για τα καλά. Για άλλη μια Κυριακή το DWTS κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR.

Η Χριστίνα Βραχάλη ήταν από τα άτομα που κατάφερε να κεντρίσει από την αρχή το ενδιαφέρον της κριτικής επιτροπής μιας και απέσπασε το πρώτο 10καρι για φέτος. Μέσα σε όλα η Έλενα Λιζάρδου είπε χαρακτηριστικά πως:

«Δεν ήσουν χάλι! Ήσουν χάλι γκάλι! Επειδή υπήρχε μεγάλη διαφορά από την προηγούμενη εβδομάδα, όχι τεράστια, ίσως για αυτό εγώ θα σου πω πως ήρθες σήμερα εδώ, το υποστήριξες αλλά καταλαβαίνω ότι δεν σου ταιριάζει. Σου ταιριάζουν πιο δυναμικά πράγματα».

Από την άλλη η Μαρίνα Λαμπροπούλου δήλωσε τα εξής: «Ουφ… Ουφ γιατί εγώ το έβαλα το 10αρι! Ανώμαλη προσγείωση σήμερα από το 10αρι. Δεν ήταν η καλή σου μέρα, φαίνεται ότι έχεις κούραση και μας το έβγαλες. Παραπατούσες, στις στροφές έχασες το focus σου και δεν ήξερες που να σταματήσεις. Δεν ήσουν εκεί μέσα σήμερα».

Τα σχόλια των κριτών στην Χριστίνα Βραχάλη για την συμμετοχή της στο DWTS

Χριστίνα Βραχάλη: Συγκινούν οι δηλώσεις για την αδερφή της - « Είμαι περήφανη που το...»

Η Χριστίνα Βραχάλη «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην αγαπημένη της αδερφή, την Ελεάνα Βραχάλη η οποία έχει σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προφανώς μου έχουν συμβεί κι εμένα πράγματα, έχασα δουλειά. Η αντίδρασή μου ήταν ενός νέου παιδιού που γυρνάει στο σπίτι και κλαίει» εξομολογήθηκε η αθλητικογράφος.

Όσον αφορά στην αδερφή της, Ελεάνα Βραχάλη, ανέφερε: «Η Ελεάνα είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων. Έχει καταφέρει να την αγαπήσει ο κόσμος μέσα από τα λόγια της και μέσα από τη δουλειά της. Δεν έχει επιδιώξει ποτέ προβολή και έκθεση. Είμαι περήφανη που το μοιράστηκε και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο το γεγονός ότι επικοινώνησε την περιπέτεια και τη ζωή της. Τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ σκληρά. Είναι σκηνές που δεν θα ήθελα να πω».