Big Brother 2: «Έχουμε δει πολύ θέατρο εδώ μέσα»

Έξαλλος με τους συμπαίκτες του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Big Brother 2: «Έχουμε δει πολύ θέατρο εδώ μέσα»

Μετά από το live της Παρασκευής όπου ο παίκτης που αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother 2, ήταν ο Ισίδωρος Δούνης ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Νάσος Ντάλλης.

Οι δηλώσεις του Νάσου Ντάλλη

Ο ίδιος φαίνεται να μην τα βάζει εύκολα κάτω καθώς μετά από τον άγριο τσακωμό που είχε μαζί με την Άννα Ελευθερίου εκείνος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Μην πω τη λέξη δικαιωμένος, θα πω τη λέξη χαρούμενος γιατί παραμένω αρχικά και αυτή την εβδομάδα στο σπίτι του Big Brother.

Η μεγαλύτερή μου χαρά είναι ότι υπάρχει κόσμος που ταυτίζεται με το δίκαιο και ότι εγώ το αντιπροσωπεύω τουλάχιστον όσο μπορώ στο απόλυτο», είπε ο Νάσος Ντάλλης.

"Υπάρχουν παίκτες που πουλάνε την ψυχή τους στον διάολο για να μην είναι προτεινόμενοι"

Χαμός επικρατεί στο σπίτι του Big Brother με τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση. Συγκεκριμένα, οι παίκτες που μέχρι στιγμής βρίσκονται μια ανάσα πριν φύγουν, όπως είδαμε , είναι η Ανχελίτα, ο Ισίδωρος και ο Νάσος.

Ο τελευταίος μάλιστα φαίνεται πως έχει εκνευριστεί αρκετά με το πως τελικά ψηφίζουν οι συμπαίκτες του, μιας και τόνισε ξεκάθαρα πως οι ψηφοφορίες "μαγειρεύονται" συνεχώς μέσα στο σπίτι.

Μάλιστα, ο Νάσος ανέφερε πως υπάρχουν πολλοί που παίζουν ρόλο, ειδικά όταν είναι υποψήφιοι, ενώ υπάρχουν άλλοι που όπως χαρακτηριστικά τόνισε, θα πουλούσαν την ψυχή τους στον διαόλο για να μην βγουν στο ντάκο!