Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Η τελευταία ώρα 17/11: Μια φρικιαστική δράση αποκαλύπτεται στη ΜΚΟ της Άσπας

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Η τελευταία ώρα 17/11: Μια φρικιαστική δράση αποκαλύπτεται στη ΜΚΟ της Άσπας
TV24 17.11.2021 10:40
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τα πάνω κάτω πρόκειται να σημειωθούν στο σημερινό (17/11) επεισόδιο της σειράς Η τελευταία ώρα, μια σειρά με όχι και τόσο ικανοποιητικά νούμερα.

Οι σημερινές 17/11 εξελίξεις της σειράς Η τελευταία ώρα

Η Κάτια ανακαλύπτει πως η Έλλη έχει αρχίσει να έρχεται κοντά με τον Μάρκο (Άγγελο). Στο νοσοκομείο, ένας ψυχολόγος επισκέπτεται τον Αλέξη.

Ο Κωνσταντίνος πιάνει την Νάντια σε μια δύσκολη στιγμή και δημιουργείται ακόμη μεγαλύτερη ένταση στην σχέση τους. Η Μαρίνα δέχεται μια άβολη επίσκεψη και σε συνδυασμό με μια φωτογραφία που παίρνει στο κινητό της, φτάνει στα όριά της. Μια φρικιαστική δράση αποκαλύπτεται στη ΜΚΟ της Άσπας.

Παράλληλα η Ζωή αποφασίζει να ψάξει τι συμβαίνει με τον μικρό Παύλο. Η Λουκία και ο Ανδρέας περνούν ονειρικά στο ταξίδι τους, αλλά κάτι απρόσμενο θα τους το χαλάσει.

Η υπόθεση της σειράς του OPEN

Η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» είναι η νέα καθημερινή, ερωτική, δραματική σειρά μυστηρίου του OPEN, σε σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη και κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 17:50 με ένα συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο.

Καθηλωτική, συγκινητική και γεμάτη ανατροπές η «ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ» έρχεται καθημερινά στο OPEN. Πόσο εύκολα μπορούν να ανατραπούν όλα ξαφνικά; Αρκεί μία λάθος κίνηση και τα μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια έρχονται στο φως.

Πάθη, έρωτες, αντιζηλίες, ψέματα και θανάσιμα μυστικά ανατρέπουν τις ζωές των ηρώων της σειράς και τους φέρνουν αντιμέτωπους με την αλήθεια που πίστευαν πως είχε ξεχαστεί.

Η τελευταία ώρα

Όταν θα έρθει η στιγμή που οι αδικημένοι θα θελήσουν να αποδώσουν δικαιοσύνη, τίποτα δε θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο τους και όλα θα ξεκινήσουν και πάλι από την αρχή.

Όλη η σειρά ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια των τηλεθεατών μέσα από την αφήγηση της Έλλης, μιας νεαρής κοπέλας που βρέθηκε στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.

Στο πρώτο επεισόδιο, η Έλλη (Αθηνά Ροδίτου) και η Κάτια (Ελένη Σακκά), δυο δεκαεννιάχρονες ξαδέλφες, γιορτάζουν την είσοδό τους στην Νομική.

Ο Ορέστης Τζιόβας στην σειρά «Η τελευταία ώρα»

Ο Ανδρέας (Ορέστης Τζιόβας), πατέρας της Έλλης και θείος της Κάτιας, τους κάνει δώρο ένα ταξίδι με σκάφος στη Ρόδο. Μαζί με την κολλητή φίλη Κική (Μαρίλια Χαριδήμου) και το αγόρι της Κάτιας, Αλέξη (Παύλος Πιέρρος), η παρέα διασκεδάζει ανέμελη στο νησί.

Μέχρι που ένα βράδυ, μια σειρά από λάθη και μοιραίες αποφάσεις, τους οδηγεί σε μία πράξη που θα αλλάξει δραματικά όχι μόνο τις δικές τους ζωές, αλλά και των οικογενειών τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η τελευταία ώρα: Μπροστά στα μάτια της Κάτιας θα λιποθυμήσει ο Αλέξης - Τι συνέβη;

Η τελευταία ώρα: Η απόφαση του Αλέξη θα θέσει την ζωή του σε κίνδυνο

Share