The Bachelor 2 - highlights 24/11: Χαμός στην βίλα μετά την τελευταία αποχώρηση!

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 24/11: Χαμός στην βίλα μετά την τελευταία αποχώρηση!

Το έλα να δεις επικράτησε στο χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor 2 μετά την τελευταία αποχώρηση την περασμένη εβδομάδα. Είχαμε πολλούς τσακωμούς αλλά και κλάματα.

Τα 24/11 highights του Bachelor 2

Βαρύ το κλίμα στη βίλα μετά την αποχώρηση της Ιωάννας

Πολύ βαρύ φαίνεται πως είναι το κλίμα στη βίλα, όπως χαρακτηριστικά είδαμε στο (24/11) επεισόδιο, μετά την αποχώρηση της Ιωάννας.

Τόσο η Άννα όσο και η Αθηνά ήταν αρκετά κοντά με την Ιωάννα από τις πρώτες κιόλας μέρες και όπως ήταν αναμενόμενο έκλαψαν πολύ με την αποχώρησή της.

Η Ιζαμπέλα, από την άλλη, προσπάθησε να τις λογικέψει και να τις κάνει να καταλάβουν πως εκεί βρίσκονται για τον Αλέξη και όχι για τις φιλίες.

«Η στρατηγική "ξεχειλίζει" από μέσα της» - Απασφάλισε η Ιζαμπέλα για την Αθηνά

Μια συζήτηση για την Γιώτα άνοιξαν η Ιζαμπέλα και η Αθηνά, ωστόσο κατέληξαν να φαγώνονται μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, η Ιζαμπέλα τόνισε πως γίνεται ο Αλέξης να μην έχει καταλάβει ακόμη την υποκρισία και την διπροσωπία της Γιώτας, ωστόσο για πρώτη φορά η Αθηνά την υποστήριξε, δηλώνοντας πως όλες έχουν πέσει πάνω τους και πως πλέον αντιδράει έτσι από πίεση.

Τότε η Ιζαμπέλα εκνευρίστηκε και κατηγόρησε την Αθηνά πως συνεχώς αλλάζει στρατόπεδα και πως παίζει συνεχώς με στρατηγική.

"Σφάχτηκαν" Άννα και Αθηνά με την Ιζαμπέλα

Από την αρχή κιόλας η Αθηνά με την Ιζαμπέλα είχαν αρπαχτεί αρκετά μεταξύ τους, με τα καρφιά τους να πηγαίνουν σύννεφο.

Ενώ λοιπόν ήταν ήδη αρκετά έντονο το κλίμα στη βίλα, σε μια συζήτηση που είχε η Άννα και η Αθηνά για την Ιζαμπέλα, η τρίτη την άκουσε και επενέβη και εκεί λοιπόν ξεκίνησε ο κακός χαμός.

Φυσικά, τόσο οι μπηχτές όσο και οι βαριές κουβέντες δεν έλειψαν από την συζήτηση που είχαν.

"Δεν έχω γνωρίσει πιο γλύφτρα και διπρόσωπη σαν εσένα" - Έξαλλη η Ιζαμπέλα

Ολοένα και χειροτερεύουν οι σχέσεις μεταξύ της Αθηνάς και της Ιζαμπέλας, ειδικά μετά το χθεσινό (24/11) επεισόδιο του The Bachelor 2.

Ήδη από την αρχή του επεισοδίου, οι δύο κοπέλες αρπάχτηκαν σε μια συζήτηση που είχαν και έπειτα ακολούθησε ο κακός χαμός, με την Γιώτα να παίρνει θέση και να υποστηρίζει την Αθηνά.

Από την άλλη όμως, η Ιζαμπέλα είχε στο πλευρό της την Έλενα και την Μαρία, οι οποίες σε συνδυασμό με την πρώτη τα έχωσαν για καλά στην Αθηνά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια τεράστια ένταση στη βίλα.

Ξέσπασε σε κλάματα η Αθηνά NY στο ραντεβού με τον Αλέξη - Τι συνέβη

Την Αθηνά New York επέλεξε ο Αλέξης Παππάς στο ατομικό ραντεβού, με την ίδια να είναι τρελά ενθουσιασμένη.

Μετά τα θαλάσσια σπορ που κάνανε στη θάλασσα, τους περίμενε ένα άκρως ρομαντικό δείπνο δίπλα στη κύμα της θάλασσας.

Σε κάποια στιγμή μάλιστα, η Αθηνά δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, με την ίδια να δηλώνει πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του και πόσο πολύ θέλει να γνωρίσει την οικογένειά του.