Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μην αρχίζεις την μουρμούρα 3/12: Η Ξένια φέρεται περίεργα κι ο Μπάμπης πιστεύει πως κάτι του κρύβει

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Μην αρχίζεις την μουρμούρα 3/12: Η Ξένια φέρεται περίεργα κι ο Μπάμπης πιστεύει πως κάτι του κρύβει
TV24 03.12.2021 14:08
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Αρκετά ενδιαφέρουσες είναι οι αποψινές (3/12) εξελίξεις της σειράς Μην αρχίζεις την μουρμούρα, καθώς Βέλη και ο Κανάτης έχουν ένα φιλοξενούμενο που προσπαθούν να κρύψουν από τον Άγγελο..

Οι αποψινές 3/12 εξελίξεις της Μουρμούρας

Μετά τη λήξη της διαθεσιμότητας, ο Ηλίας επιστρέφει επιτέλους στο γραφείο. Η υποδοχή που του κάνουν όμως δεν είναι ακριβώς αυτή που περίμενε.

Οι απαγωγείς της Μπέμπας επικοινωνούν με τον Μηνά κι αυτό ενισχύει τις υποψίες της Βούλας πως είναι στημένη από την ίδια η δουλειά...

Η Ξένια φέρεται περίεργα κι ο Μπάμπης πιστεύει πως κάτι του κρύβει. Και το θέμα είναι πως ο Μπάμπης έχει δίκιο. Εντωμεταξύ, πριν μερικές, ηθοποιός από την σειρά αποκάλυψε πως ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Λίγα λόγια για το "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα"

Το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα είναι μια ελληνική και κυπριακή κωμική τηλεοπτική σειρά βασισμένη στην ισπανική σειρά «Escenas de Matrimonio» (Σκηνές Γάμου) των Mediaset España & Alba Adriática και στην Ελλάδα προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV.

Στην Κύπρο, από το 2013-2016 η σειρά προβαλλόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma, ενώ από το 2016 η σειρά μεταφέρθηκε στον Alpha Κύπρου, οπότε και λειτούργησε ο σταθμός.

Η σειρά ξεκίνησε με βασικό καστ έξι ηθοποιών: Αντώνης Αντωνίου, Πάνος Βλάχος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Το καστ αυτό διατηρήθηκε μέχρι και το μέσο του τρίτου κύκλου οπότε και αποχώρησαν οι Βλάχος και Τριανταφυλλίδου, με αρκετά νέα ζευγάρια να προστίθενται και να αποχωρούν στους επόμενους κύκλους. Αποτελεί τη μακροβιότερη ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά.

Έκανε πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου 2013, ενώ λόγω της επιτυχημένης πορείας στα νούμερα τηλεθέασης, μέσα στο Μάρτιο του 2014 το κανάλι ανανέωσε τη σειρά για ακόμη ένα κύκλο ο οποίος έκανε πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου 2014.Στις 31 Μαρτίου 2015, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε στην εκπομπή Ελένη ότι η σειρά ανανεώθηκε για τρίτη χρονιά. Στις 9 Μαΐου 2016, επιβεβαιώθηκε από το κανάλι ότι η σειρά θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά.

Στις 6 Μαρτίου 2017, ο Κυριακίδης ανακοίνωσε πως η σειρά ανανεώθηκε για πέμπτη χρονιά. Τον Μάιο του 2018, το κανάλι είχε αποφασίσει και ανακοίνωσε τη διακοπή της σειράς, ωστόσο τον Ιούνιο του ίδιου έτους η σειρά ανανεώθηκε για έκτη χρονιά έπειτα από μεγάλη απαίτηση του τηλεοπτικού κοινού. Τον Μάιο του 2019, ανακοινώθηκε πως η σειρά ανανεώθηκε για 7ο κύκλο επεισοδίων, ενώ έναν περίπου χρόνο αργότερα, τον Απρίλιο του 2020, υπήρξε ανανέωση για 8ο κύκλο επεισοδίων. . Τον Απρίλιο του 2021, η σειρά ανανεώθηκε για 9ο κύκλο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα (25/11): Η Βέλη εντοπίζει ένα έλλειμα στο ταμείο του μαγαζιού

Μην αρχίζεις την μουρμούρα 19/11: Ο καινούριος γείτονας του Άγγελου και της Βέλης έρχεται για να τους ταράξει την ησυχία

Share