Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Φάρμα 2: Ανατροπή με τον νέο αρχηγό της εβδομάδας

Αλλάζουν τα δεδομένα στο παιχνίδι

Φάρμα 2: Ανατροπή με τον νέο αρχηγό της εβδομάδας
TV24 08.12.2021 23:07
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη από τη Φάρμα 2, ο Σάκης Τανιμανίδης συγκέντρωσε τους παίκτες στην τραπεζαρία προκειμένου να ψηφίσουν και να αναδείξουν τον νέο αρχηγό για αυτή την εβδομάδα.

Η ψηφοφορία έγινε ξανά ανοιχτά και ένας ένας από τους παίκτες εξήγησαν για ποιο λόγο ψηφίζουν τον παίκτη που επέλεξαν.

Αυτή τη φορά δεν υπήρξαν αντιδράσεις και μάλιστα μετά την ανάδειξη του αρχηγού, οι παίκτες τραγούδησαν μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ο νέος αρχηγός στη Φάρμα 2

Η συντριπτική πλειοψηφία επέλεξε τον Βασίλη Λέντζο ως νέο αρχηγό για αυτή την εβδομάδα, ο οποίος στη συνέχεια προσφέρθηκε να δώσει στον Παναγιώτη Ψωμιάδη το δωμάτιο του αρχηγού προκειμένου να ξεκουραστεί. Εκείνος τον ευχαρίστησε για την πρότασή του ωστόσο την αρνήθηκε κατηγορηματικά καθώς του ξεκαθάρισε πως μέσα στο παιχνίδι είναι όλοι ίσοι.

Τα κλάματα του Κουτσαβάκη στη Φάρμα

Πριν από λίγη ώρα, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την απόφαση του Σταμάτη Γαρδέλη να αποχωρήσει οικειοθελώς από τη Φάρμα για προσωπικούς λόγους. Η ανακοίνωση αυτή στενχώρησε ιδιαίτερα τον Κουτσαβάκη ο οποίος δε δίστασε να ξεσπάσει σε κλάματα.

Μόλις ο Σάκης Τανιμανίδης είπε στους παίκτες πως ο Γαρδέλης δε θα βρίσκεται πια στο παιχνίδι, ο Κουτσαβάκης ήταν ο μόνος που δεν πανηγύρισε, κάτι που τράβηξε την προσοχή του παρουσιαστή. Αμέσως ζήτησε να βγει λίγο έξω για να ηρεμήσει.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τον πλησίασε και προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να του ανεβάσει την ψυχολογία ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν αισθάνεται καθόλου καλά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα 2: Ξέσπασε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κατά του Γαρδέλη - «Έχεις ξεσαλώσει, δε θέλω να μιλάω μαζί σου»

ΑΝΤ1: Μαυροφορεμένοι στην Φάρμα - Θρήνος για...

Share