Elif: H Μελέκ μαθαίνει την αλήθεια για την Ματζιντέ και σοκάρεται

Οι σημερινές 4/1 εξελίξεις της σειράς του STAR

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Elif: H Μελέκ μαθαίνει την αλήθεια για την Ματζιντέ και σοκάρεται

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή Τούρκικη σειρά Elif, καθώς μέσα από μια συζήτηση της με την Ματζιντέ, η Μελέκ θα ανακαλύψει τι συμβαίνει με την υγεία της.

Οι 4/1 εξελίξεις της σειράς του STAR, Elif

Ο Κερέμ και η Ασλί εργάζονται μέχρι αργά την εταιρία για να προετοιμάσουν μια σημαντική συνάντηση ενώ η Παρλά πηγαίνει στην έπαυλη για να δει τον αγαπημένο της. Όταν μαθαίνει πως ο Κερέμ είναι στην εταιρία με την Ασλί και δουλεύουν μόνοι τους, ζηλεύει τρομερά και θυμώνει.

Ο Αρίφ πηγαίνει στην έπαυλη και δίνει ένα φάκελο στη Ματσιντέ. Η Ματσιντέ κρατάει σημειώσεις για όλα στο ημερολόγιο της ώστε να μην ξεχάσει τίποτα σημαντικό. Η Κιγιμέτ βλέπει τη συνάντηση της Ματσιντέ με τον Αρίφ και αναρωτιέται τι έχει ο φάκελος.

Η Παρλά κάνει επιδρομή στην εταιρία και το γραφείο του Κερέμ. Ο Κερέμ προσπαθεί να την ηρεμήσει αλλά η Παρλά φαίνεται αποφασισμένη να κάνει σκηνή. Η Ζουλιντέ συναντάει τον Τουφάν και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από εκείνη και τον γιο της.

Αυτά τα νέα θα φέρουν μεγάλη αναστάτωση

11/1/22 Επεισόδιο 1008

Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ μαθαίνουν πως οι υποτροφίες δεν έχουν πληρωθεί, με αποτέλεσμα τα άσχημα νέα να έχουν ανακοινωθεί στις εφημερίδες. Και οι δύο κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να μην μάθει τίποτα η Ματσιντέ και αναστατωθεί. Τα νέα προκαλούν μεγάλη αναστάτωση και στην εταιρία. Ο Κερέμ πιστεύει πως όλο αυτό είναι δουλειά της Ράνα αλλά εκείνη το αρνείται.

Η Ματσιντέ βλέπει τα άσχημα νέα στις εφημερίδες και λιποθυμάει. Η Κιγιμέτ χαίρεται για την κακή κατάσταση της αδελφής της. Η Χουμεϊρά δεν πείθεται από τη στάση της Ράνα και είναι σίγουρη πως εκείνη έδωσε την είδηση στις εφημερίδες…