Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Άσε μας ρε Μαμά: Σε κρίση η σχέση της Έλλης με τον Δημήτρη - Το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή της

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (18/1)

Άσε μας ρε Μαμά: Σε κρίση η σχέση της Έλλης με τον Δημήτρη - Το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη ζωή της
TV24 18.01.2022 10:24
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (18/1) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Άσε μας ρε Μαμά, που τελευταία βέβαια έχει πέσει σε νούμερα τηλεθέασης, μιας και η Έλλη θα συνειδητοποιήσει πως ο Δημήτρης δεν είναι αρκετός για εκείνη και θα έρθει πολύ κοντά με τον Μπάμπη.

Με αγαπησιάρικη διάθεση, αισιοδοξία και πολύ χιούμορ. Με έντονο γυναικείο πρόσημο και πολύ αγαπημένους ηθοποιούς θα δούμε καταστάσεις οικείες και γνώριμες να εκτυλίσσονται γύρω από οικογενειακές αλλά και άλλες σχέσεις. Οι περιπέτειες των ηρώων με τις συγκρούσεις, τις ανατροπές, τις φιλίες και τους έρωτές τους θα γίνουν μέρος της καθημερινότητας μας.

Τι θα δούμε σήμερα στο Άσε μας ρε Μαμά 18 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 56

Ο Θωμάς καταφέρνει να πείσει τον Πατρικαρέα να διευθετήσει το θέμα με τους Κινέζους ενώ ο Άρης βρίσκει την Ρωξάνη και ζητά την βοήθεια της. Η Κορίνα κρατάει μούτρα στη Τζοβάνα γι’ αυτό που της είπε το προηγούμενο βράδυ ενώ παράλληλα αυτή και ο Μάθιου είναι πολύ ταραγμένοι όταν μαθαίνουν ότι έφυγε απ’ το σπίτι ο Άρης. Η μοναδική Ρωξάνη όμως, πείθει τον Άρη να γυρίσει σπίτι αφού πρώτα κάνει μια κουβέντα με τον Μενέλαο και την Τζοβάνα. Τι θα γίνει όμως όταν η Έλλη συνειδητοποιήσει ότι ο Δημήτρης είναι «λίγος» στα μάτια της; Πόσο κοντά θα έρθει με τον… Μπάμπη;

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου - Επεισόδιο 57

Ο Μενέλαος αποφασίζει οριστικά να φύγει για τον γύρο του κόσμου. Το πρόβλημα τώρα είναι πώς θα το ανακοινώσει σε όλους και για το λόγο αυτό καλεί την Ρωξάνη να τον βοηθήσει. Την Ρωξάνη που την ίδια στιγμή παραδίδει μαθήματα αγγλικών στην Γεσθημανή και τον Θωμά, ο οποίος φυσικά αποδεικνύεται ανεπίδεκτος μαθήσεως! Κι ενώ ο Δημήτρης παίρνει επιτέλους μια μεγάλη απόφαση για την επαγγελματική του πορεία, η Κορίνα πιάνει επ’ αυτοφώρω την Όλγα με τον Σωτήρη να κάνουν τρελίτσες. Μέσα σε όλα αυτά, ο Μάθιου δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από τον Θωμά, ενώ και η Ρωξάνη μετά την παραίτηση του Μενέλαου αποφασίσει σε ποιον θα περάσει η διεύθυνση της Αρμέκο!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άσε μας ρε Μαμά: Δύσκολες ώρες για τον Θωμά - Η εταιρεία του πέφτει θύμα απάτης

Άσε μας ρε μαμά: Ο Μενέλαος μελαγχολεί για τα εφηβικά του όνειρα - Τι συνέβη;

Share