Φάρμα 2 Highlights (27/1): Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη και ο πρώτος μονομάχος

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Φάρμα 2 Highlights (27/1): Η ανακοίνωση του Τανιμανίδη και ο πρώτος μονομάχος

Ένα ακόμα επεισόδιο της Φάρμας 2 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τετάρτης 26/1 και έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του επεισοδίου που παρακολουθήσαμε. Στο χθεσινό επεισόδιο ακούσαμε μια ανακοίνωση που δεν περιμέναμε από τον Σάκη Τανιμανίδη αλλά και τον πρώτο μονομάχο.

Αναλυτικά τα 27/1 highlights της Φάρμας

Ο Γρηγόρης μιλάει στον Σάκη για τον τραυματισμό του

Στην αρχή του επεισοδίου ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφθηκε τον Γρηγόρης Αναστασιάδης, ο οποίος όπως είπε δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι του και να συμμετάσχει στην αποστολή. Ο παρουσιαστής «κατσάδιασε» τον παίκτη της Φάρμας γιατί δεν άκουσε τις εντολές των γιατρών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ακόμα πιο σοβαρά.

Ο Γρηγόρης, μάλιστα, εχθές 26/1, είχε την ονομαστική του εορτή με την Αγγελική Ηλιάδη να ανεβάζει ένα κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram για να του ευχηθεί.

Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη

Όπως και παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας 2, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης σκέφτεται να αποχωρήσει από το ριάλιτι μετά από τον βαρύ τραυματισμό του καθώς όπως φαίνεται έχει πέσει αρκετά ψυχολογικά.

Έτσι, ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφθηκε την φάρμα όπου ανέφερε χαρακτηριστικά στους υπόλοιπους παίκτες: «Όσο κάποιος είναι τραυματίας εμείς τον κρατάμε εδώ μέσα, αν μπορεί βέβαια». Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η είδηση αν πρόκειται να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Ο πρώτος μονομάχος

Τον πρώτο μονομάχο για αυτή την εβδομάδα όρισε χθες 27/1 ο Νεόφυτος μιας και είναι για πρώτη φορά ο αρχηγός της Φάρμας. Μετά, μάλιστα, από την ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για τον τραυματισμό του Γρηγόρη, ο παρουσιαστής έδωσε την μαύρη πέτρα στον αρχηγό και του ζήτησε να διαλέξει τον μονομάχο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Νεόφυτος, δεν μπορούσε να επιλέξει κάποιον από τα τρία νέα παιδιά που ήρθαν στην Φάρμα, γιατί θα ήταν άδικο και με κάποιους έχει έρθει αρκετά κοντά, πράγμα που τον έκανε να καταλήξει στην Σασα Μπάστα.