Φάρμα 2: «Είμαι δίπλα του και προχωράμε» - Η τρυφερή εξομολόγηση της Ηλιάδη για τον Ανστασιάδη

Ζουν τον έρωτά τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Φάρμα 2: «Είμαι δίπλα του και προχωράμε» -  Η τρυφερή εξομολόγηση της Ηλιάδη για τον Ανστασιάδη

Μπορεί η Αγγελική Ηλιάδη να είχε αποχωρήσει πριν από λίγο καιρό από την «Φάρμα 2» λόγω της μεγάλης απώλειας του αγαπημένου της πατέρα, ωστόσο όπως είδαμε η ίδια απέστρεψε και πάλι όπου παραδόθηκε στην αγκαλιά του Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο 35χρονος γυμναστής είχαν ζήσει το δικό τους ειδύλλιο στο ριάλιτι, το οποίο διακόπηκε, όταν η Αγγελική Ηλιάδη αποχώρησε εκτάκτως. Οι δυο τους είχαν για άλλη μια φορά ένα άκρως τρυφερό τετ α τετ.

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει χαρακτηριστικά: «Είμαι δίπλα του και είναι δίπλα μου και προχωράμε, έχουμε δυνάμεις και τώρα μαζί έχουμε ακόμα περισσότερες δυνάμεις. Θα προχωρήσουμε και θέλουμε να πάμε παρακάτω».

Η τρυφερή αποκάλυψη της Αγγελικής Ηλιάδη στην Φάρμα 2

Τα τρυφερά φιλιά της Αγγελικής με τον Γρηγόρη στην κάμερα του ΑΝΤ1

Οι παίκτες της Φάρμας έφτιαξαν το δικό τους κρασί στο (29/12) επεισόδιο και εννοείται πως λίγο αργότερα αποφάσισαν να το δοκιμάσουν, με... απρόβλεπτες συνέπειες.

Συγκεκριμένα, η Αγγελική Ηλιάδη ήπιε λίγο παραπάνω με την ίδια να μην χάνει ευκαιρία και να ανταλλάσσει για ακόμη μια φορά τρυφερά φιλιά με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη, με τον οποίο είναι πλέον ασυγκράτητοι.

«Εγώ με την Αγγελική ήπιαμε λίγο παραπάνω. Εγώ έχω ζαλιστεί δεν σας το κρύβω. Τώρα θα πάω να κοιμηθώ, δεν μπορώ άλλο, αύριο πρέπει να παραδώσουμε το έργο μας», είπε η Μαρία, ενώ η Αγγελική ανέφερε: «Παιδιά τι να κάνω; Αυτό ήταν αναπάντεχο».

«Δεν τους έχω ψυχολογήσει ακόμα πώς μας βλέπουν ακόμα με τον Γρηγόρη. Για να πω την αλήθεια μια μικρή ζήλια τη βλέπω. Μπορεί κάποιους να τους πειράζει που ο άλλος έχει βρει ένα φλερτ στο παιχνίδι και ζει αυτό το πολύ όμορφο. Έχω πιάσει κάποια στραβά βλέμματα για να είμαι ειλικρινής» είχε δηλώσει η τραγουδίστρια για τους συμπαίκτες της.