Η Γη της Ελιάς: "Eίσαι σκατόψυχη Αρετή Καπερνάρου" - Συγκρούεται μαζί της η Χάιδω

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς:

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της σειράς, Γη της Ελιάς, αφού η Αρετή είναι ανένδοτη στο να τα βρει και πάλι με την κόρη της που είναι έγκυος και δυσκολεύεται πολύ. Λίγο πριν ο Στάθης βρει νέο αμόρε και την παρατήσει, θα συγκρουστεί με την Χάιδω.

Οι εξελίξεις της σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 143

Ο Στάθης πολιορκεί την Ιουλία, αλλά εκείνη δείχνει αποφασισμένη να μην ενδώσει. Στην προσπάθειά της να τον αποφύγει, κάνει ένα επαγγελματικό λάθος.

Η Χάιδω μαθαίνει από τον Λυκούργο για την αγωνία του Στάθη σχετικά με την κατάσταση της υγείας τής Βασιλικής και της το μεταφέρει. Η Βασιλική βρίσκει διέξοδο στην κατάκλιση, φτιάχνοντας τσάντες, τις οποίες η Μαρίνα σκοπεύει να πουλήσει στο μαγαζί της.

Η ανησυχία τής Μαργαρίτας για τον Αλέξη εντείνεται όταν μαθαίνει για την τυχαία συνάντησή του με τη Μυρτάλη κι απειλεί τον Θεοδόση με χωρισμό αν της ξανακρύψει κάτι τόσο σοβαρό. Ο Θεοδόσης, όμως, έχει να αντιμετωπίσει κι έναν ακόμα αδιόρατο κίνδυνο που δείχνει να τον πλησιάζει.

Την ίδια ώρα, η Μυρτάλη ετοιμάζεται για το Εφετείο, με την Αθηνά να της επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη. Ο Ισίδωρος από την άλλη, με σύμμαχο τον Μάνο, αρνείται να παραδώσει τα όπλα.

Ο Ιάκωβος με την Ιουλία, ωστόσο, στέκονται στο πλάι τής ανιψιάς τους και τη συνοδεύουν στο δικαστήριο. Η Ισμήνη μαθαίνει ότι ο Κωνσταντίνος βρίσκεται πίσω από τις πρώτες παραγγελίες για τις κρέμες και γίνεται έξαλλη.

Θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες - Πασίγνωστη ηθοποιός μπαίνει στη Γη της Ελιάς

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και σε λίγο καιρό αναμένεται να ανακοινωθεί η είσοδος μίας νέας αγαπημένης ηθοποιού που θα ενσωματωθεί στο καστ του σίριαλ.

Η ηθοποιός αυτή πρόκειται να ενσαρκώσει το ρόλο της «Εύας Δήμα», ο οποίος προοριζόταν για τη Βαρβάρα Λάρμου. Εκείνη ωστόσο διαγνώσθηκε με κορωνοϊό και έτσι δεν μπόρεσε να αρχίσει άμεσα γυρίσματα για τη σειρά. Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου λοιπόν έπρεπε να βρουν μία αντικαταστάτρια.

Τον ρόλο λοιπόν θα αναλάβει η Χρύσα Παππά, η οποία έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Ανδρέα Γεωργίου, ενώ η Βαρβάρα Λάρμου θα μπει στη σειρά με άλλο ρόλο. Μαζί φυσικά με τις δύο αυτές κυρίες, στη σειρά θα μπει και ένας κούκλος ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον νέο έρωτα της Μυρτάλης (δείτε εδώ ποιος είναι).