Σασμός: Ο Αστέρης σε θανάσιμο κίνδυνο - Ο Καραπάνος τον προειδοποιεί να μην...

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (22/2)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σασμός: Ο Αστέρης σε θανάσιμο κίνδυνο - Ο Καραπάνος τον προειδοποιεί να μην...

Κανονικός χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό (22/2) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, μιας και ο Καραπάνος θα θελήσει να προειδοποιήσει τον Αστέρη για τον μεγάλο κίνδυνο που διατρέχει δίπλα στον Τόλη, ενώ σε λίγο καιρό, ο Αστέρης θα δεχθεί ένα ακόμα χτύπημα καθώς η Αργυρώ θα βρει νέο έρωτα.

Τι θα δούμε σήμερα (22/2) στον Σασμό

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου - Επεισόδιο 96

Καθώς ο Αστέρης προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στη φυλακή, η εκδίκηση του Καραπάνου συνταράσσει κρατούμενους και φύλακες και αποκαλύπτει μια ακόμα πιο φριχτή αλήθεια για τον Τόλη… Ο Καραπάνος προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Αστέρη για τον κίνδυνο που διατρέχει. Ο Μανόλης θα γνωρίσει για πρώτη φορά τον έρωτα στο πρόσωπο της Έλλης, ενώ ο Μύρων θα προσεγγίσει την Άσπα, παρά τις προειδοποιήσεις του Αντώνη. Ο Νικηφόρος έχει υποψίες ότι κάποιος τον παρακολουθεί, ενώ η Βασιλική που έχει ανασφάλειες για τη νέα της δουλειά βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Μαθιού. Είναι όμως πράγματι μόνοι τους;

Μέχρι το τέλος της χρονιάς αποχωρούν δύο ηθοποιοί - Έκτακτες εξελίξεις με τον Σασμό

Ο Σασμός αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία τη μεγαλύτερη επιτυχία του ALPHA για φέτος. Καθημερινά, τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η αγαπημένη σειρά είναι άκρως ικανοποιητικά, ενώ το κοινό σχολιάζει ασταμάτητα τα επεισόδια στο Twitter.

Πολύς λόγος έχει γίνει για το αν τελικά η σειρά θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν (δείτε εδώ το σχόλιο που έκανε επί του θέματος ο σκηνοθέτης). Όπως όλα δείχνουν, ο Σασμός θα παιχτεί και του χρόνου στον ALPHA, ωστόσο δεν γνωρίζει κανείς με ποιους ηθοποιούς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real, ο Σασμός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για παρουσία και την επόμενη σεζόν μιας και αποτελεί τη μεγάλη επιτυχία του ALPHA. Η απόφαση για τον δεύτερο κύκλο ανακοινώθηκε επίσημα στην παραγωγή της σειράς που έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για το ποιοι ηθοποιοί θα συνεχίσουν του χρόνου και ποιοι όχι.

Η λύση θα δοθεί από το σενάριο καθώς, ως το τέλος της σεζόν, θα σκοτωθούν άλλοι δύο χαρακτήρες. Στον ALPHA θα συνεχίσει επίσης για 10η σεζόν η «Μουρμούρα», ενώ προς λήξη οδεύει το «Άσε μας ρε Μαμά».

Σασμός νέα σεζόν