Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ηλίας και Βαλέρια πιάνονται επ’ αυτοφώρω σε μια στιγμή πάθους

Μην χάσετε τις σημερινές 31/3 εξελίξεις

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Ηλίας και Βαλέρια πιάνονται επ’ αυτοφώρω σε μια στιγμή πάθους

Πολύ γέλιο και αρκετές ανατροπές θα δούμε και σήμερα στην αγαπημένη σειρά που μας κρατάει συντροφιά στην ΕΡΤ, Χαιρέτα μου τον Πλάτανο! Ήδη έχουμε δει πως η Βαλέρια φαίνεται πως εκτιμά τον παλιό κακό εαυτό του Ηλία, και ο Θοδωρής είναι έτοιμος να βάλει μπρος για τον αρραβώνα μετά το πολυπόθητο ναι!

Όσα θα παρακολουθήσουμε απόψε 31/3 στον Πλάτανο

Η Αγγέλα εκβιάζει τον Τζίμη να της πει για τη νέα μπίζνα που ετοιμάζει και να της κόψει… μερίδιο, ενώ ο Παναγής είναι αποφασισμένος να μάθει τι σκαρώνουν οι δυο τους. Η Κατερίνα προσπαθεί να φτιάξει ομάδες διαλογής σκουπιδιών, αλλά οι Πλατανιώτες δεν είναι πρόθυμοι να… σηκώσουν μανίκια, για να κάνουν τη χωματερή τους πρότυπο.

Ο Χαραλάμπης πιάνει επ’ αυτοφώρω τον Ηλία και τη Βαλέρια σε μια στιγμή πάθους και δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα. Την ίδια ώρα, η Κατερίνα δεν μπορεί να χωνέψει πως ο Τζίμης ετοιμάζεται να γεμίσει το χωριό τους με τοξικά απόβλητα. Ο Σάββας είναι σίγουρος ότι είναι γιος του Βαγγέλα και είναι αποφασισμένος να ορθώσει ανάστημα στην Καρμέλα, για να βοηθήσει τους Πλατανιώτες. Η Αλίκη, πάλι, έχει αρχίσει να βαριέται αφόρητα τον Κανέλλο, αλλά ένα νέο πρόσωπο έρχεται να ταράξει τα νερά και να τραβήξει την προσοχή της.

"Γροθιά στο στομάχι" οι δηλώσεις της ηθοποιού της σειράς Τζένης Μπότση

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (12/12) η Τζένη Μπότση, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να καταγγείλει γνωστό ηθοποιό. Μάλιστα όπως εξήγησε, χρειάστηκε να βγει η Σοφία Μπεκατώρου προκειμένου να την κάνει να «ξυπνήσει».

«Εγώ ησύχασα και δεν το περίμενα ότι θα ησυχάσω τόσο πολύ, ηρέμισα και βλέπω τη ζωή πιο θετικά. Έγινε μια μεγάλη αλλαγή γιατί είναι μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο και συνεχίζει ο κόσμος να μιλάει και αυτό είναι πολύ θετικό.

Ο καθένας θα μιλήσει όποτε μπορεί. Εμένα μου πήρε πολλά χρόνια γιατί έπρεπε να βγει μια Σοφία Μπεκατώρου για να ξυπνήσω. Ο καθένας θα βγει να μιλήσει όποτε μπορεί, δεν θα πιέσω κανέναν», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός.