Γη της Ελιάς: Η Βασιλική καταρρέει - Κρίσιμη η κατάσταση του μωρού

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (23/5) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Η Βασιλική καταρρέει - Κρίσιμη η κατάσταση του μωρού

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (23/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς. Παρόλο που η Βασιλική ζητάει συγγνώμη στον Φίλιππο για τον τρόπο που τον αντιμετώπισε, το μωρό τους εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τι θα δούμε σήμερα (23/5) στη Γη της Ελιάς

Σε μεγάλη ανησυχία βρίσκεται η Βασιλική καθώς η κατάσταση της υγείας του μωρού παραμένει σταθερά κρίσιμη (δείτε εδώ πως θα τελειώσει αυτό το θρίλερ). Η επανεμφάνιση του Ανέστη στο χωριό ταράζει τη Μαρίνα και την Ευτυχία, ενώ ο Κουράκος τον προειδοποιεί πως στην πρώτη στραβοτιμονιά που θα κάνει, θα τον κλείσει πάλι στη φυλακή.

Η Εύα συνεχίζει να στριμώχνει τον Στάθη για τη στάση που κρατά απέναντί της, αλλά εκείνος δεν θέλει περαιτέρω δεσμεύσεις. Η αναβολή του γάμου της Ισμήνης και του Κωνσταντίνου φαντάζει ως η μόνη λύση μπροστά στο πρόβλημα που προέκυψε με το σπίτι όπου επρόκειτο να μετακομίσουν.

Παράλληλα, ο Κωνσταντίνος πιέζει τον Δημήτρη να του παραδώσει τα λάφυρα της ληστείας κι εκείνος, με την πλάτη στον τοίχο, αποφασίζει να εντείνει τον εκβιασμό του προς την Αθηνά.

Ο Φίλιππος αγοράζει το θερμοκήπιο από την Άννα και τον Λεωνίδα, και τους δίνει μια οικονομική ανάσα. Ο Ισίδωρος ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα, κρυφά από όλους, με σκοπό να συναντήσει τη γυναίκα που έχει υιοθετήσει την εγγονή του.

Το νέο πρόσωπο που μπαίνει στη Γη της Ελιάς

Μετά τον Βασίλη Μίχα και την επεισοδιακή είσοδο του στη σειρά, άλλη μία "εισβολή" έρχεται να ταράξει τα νερά στην Μάνη καθώς μπαίνει στις ζωές των ηρώων της Γης της Ελιάς ο Άρης, ο αδελφός της Εύας. Ο Άρης, ένας νέος ήρωας, τον οποία ενσαρκώνει ο ταλαντούχος Νίκος Μέλλος, ο οποίος όπως φαίνεται δεν περνά απαρατήρητος και σύντομα θα έχει και τις πρώτες κατακτήσεις του.

Όπως έχουμε καταλάβει από τα τηλεφωνήματα που έχουμε δει σε προηγούμενα επεισόδια, ο Άρης αγαπά πολύ την αδελφή του την Εύα. Είναι υπερπροστατευτικός μαζί της και θέλει να την βλέπει ευτυχισμένη. Γνωρίζοντας ότι η σχέση της αδελφής του με τον Στάθη δοκιμάζεται αυτό το διάστημα πηγαίνει στη Μάνη και της συμπαρίσταται. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αρεόπολη ο Άρης θα πέσει κάποια στιγμή πάνω στην Ευτυχία και θα γοητευθεί από την ομορφιά της. Όπως μαθαίνουμε ο Άρης τη φλερτάρει την Ευτυχία η οποία δείχνει να αντιστέκεται.

Ο Νίκος Μέλλος εισβάλλει στη σειρά Γη της Ελιάς

O Νίκος Μέλλος είναι απόφοιτος της δραµατικής σχολής Βεάκη, και έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις όπως: «F*cking Men», «Το Αμάρτημα της Μητρός μου», «Γεώργιος Βιζυηνός», «O Φτωχούλης του Θεού», κ.ά Επίσης συμμετείχε στις κινηματογραφικές ταινίες: «Ελεύθερο Θέμα/ Free Subject», «Barman», «Let’s see what’s next» (μικρού μήκους), «Nick». Οηθοποιός έχει στο ενεργητικό και ραδιοφωνικές συμμετοχές σε δραματοποιημένα λογοτεχνικά κείμενα που παρουσιάστηκαν μέσα από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.