Masterchef 6 highlights 31/5: Μπήκαμε στην τελική ευθεία - Ξεκίνησε η πρώτη φάση των τελικών

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Masterchef 6 highlights 31/5: Μπήκαμε στην τελική ευθεία - Ξεκίνησε η πρώτη φάση των τελικών

Απ' όλα είχε για ακόμη μια φορά το επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης 31/5 στο Masterchef 5, από το οποίο προηγούμενο την αποχώρηση ενός από τα φαβορί, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, γεγονός που έχει φέρει αναταράξεις αλλά και ανακατατάξεις.

Τα 31/5 highlights του Masterchef 6

H πρώτη φάση των τελικών για το Μasterchef 6

To βράδυ της Τρίτης 31/5 το κοινό παρακολούθησε την πρώτη φάση του τελικού για το φετινό Masterchef 6 με τους τρεις φιναλίστ. Η Καλλιόπη, η Ελπίδα και ο Παναγιώτης διεκδικούν μετά από 5 μήνες τον τίτλο και το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Οι κριτές ανακοίνωσαν, πως μετά τη χθεσινή 30/5 αποχώρηση του Νικητά, θα έρθουν αντιμέτωποι με δύο δοκιμασίες και ύστερα θα αποχωρούσε άλλος ένας παίκτης. Πιο αναλυτικά, ανακοινώθηκε πως η πρώτη φάση αφορούσε σε ένα τεστ δημιουργικότητας, το οποίο θα είχε ως βάση το κρεμμύδι και στη διάθεση τους θα είχαν 45 λεπτά.

Ο παίκτης που δεν κατάφερε να συνεχίσει στον τελικό του Μasterchef 6

Στη δεύτερη και πολύ απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, του βραβευμένου με 2 αστέρια Michelin καλεσμένου chef, Arnaud Bignon, είδαμε να καθορίζει με την βαθμολογία του την βραδιά. Εν τέλει λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, η Ελπίδα ήταν εκείνη που συγκέντρωσε την πιο χαμηλή βαθμολογία και το όνειρο της κόπηκε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού.

Η αφιέρωση της Καλλιόπης Μπεζάντε στο Masterchef 6

Το βράδυ της Τρίτης 31/5 παρακολουθήσαμε την πρώτη φάση των τελικών για το Masterchef 6 με την Καλλιόπη, τον Παναγιώτη και την Ελπίδα να διεκδικούν τον τίτλο του νικητή και μια το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ. Έτσι λοιπόν, ο βαθμός δυσκολίας ανέβηκε κατά πολύ και οι κριτές έκαναν μια σοβαρή ανακοίνωση στους φιναλίστ.

Με την πρώτη δοκιμασίας αντιγραφής, να έχει ως βασικό συστατικό το κρεμμύδι, η Πόπη αφιέρωση το πιάτο της στον θείο της, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή και ουσιαστικά εκείνος ήταν το πρόσωπο, που τη μύησε στην μαγειρική. Μάλιστα αποκάλυψε πως το κρεμμύδι ήταν αγαπημένο του υλικό και δεν έλειπε σχεδόν ποτέ από τα πιάτα, επομένως είχε και έναν παραπάνω λόγο να προβεί στην κίνηση αυτή.

«Κακά τα ψέμματα, τον θείο μου τον Στέλιο τον είχα σαν τον πατέρα μου και έφυγε πριν από λίγους μήνες. Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω καν ότι δεν είναι πια στην ζωή. Του οφείλω το ότι αγάπησα την μαγειρική, εκείνος μου τα είχε μάθει όλα από την αρχή».

Masterchef - Πόπη