«Στροφή» στη μυθοπλασία για τον ΑΝΤ1 - Η νέα σειρά που ετοιμάζει

Έχει να γίνει χαμός από τη νέα σεζόν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Στροφή» στη μυθοπλασία για τον ΑΝΤ1 - Η νέα σειρά που ετοιμάζει

Το μεγάλο φινάλε της επιτυχημένης σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες βρίσκεται προ των πυλών (δείτε εδώ πώς θα τελειώσει η σειρά) και το κανάλι του Αμαρουσίου, ετοιμάζει ήδη τις νέες σειρές που θα παρουσιάσει στο κοινό την επόμενη σεζόν.

Όπως είδαμε φέτος, όλα τα κανάλια αποφάσισαν να επενδύσουν στη μυθοπλασία και όχι άδικα αφού ο κόσμος έδειξε ότι έχει κουραστεί από τα ριάλιτι και προτιμά μία ποιοτική σειρά με ωραίο σενάριο και πολύ καλούς ηθοποιούς. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα τελευταία τρία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερους ηθοποιούς που κάνουν παραδοσιακά θέατρο, να επιλέγουν την τηλεόραση.

Η κωμική σειρά που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, το κανάλι του Αμαρουσίου ετοιμάζει μία κωμική σειρά, παραγωγής της, JK Productions.

Εκτός Υπηρεσίας ΑΝΤ1

Η σειρά αναμένεται να ονομαστεί «Εκτός Υπηρεσίας» και το σενάριο της υπογράφουν ο Μάκης ΠΙτταράς και ο Θωμάς Τσαμπάνης, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Βασίλης Κεχαγιάς.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη σειρά, ωστόσο είναι σίγουρο πως ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει κάτι πολύ δυνατό.

Τι θα βλέπουμε φέτος το καλοκαίρι στον ΑΝΤ1

Πλήρες και ανανεωμένο θα είναι το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για το φετινό καλοκαίρι. Κάθε πρωί και για τρεις περίπου ώρες, ο Παναγιώτης Στάθης και ο Νίκος Ρογκάκος θα μεταδίδουν αναλυτικά τις ειδήσεις στην εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί», ενώ μαζί τους ενδέχεται να είναι και η Ηρώ Ράντου.

Το απόγευμα, μια νέα σειρά, το «Superstore», αμερικανικής παραγωγής που έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία όπου και αν έχει προβληθεί, θα κάνει την εμφάνισή της στην απογευματινή ζώνη του καναλιού, συγκεκριμένα θα προβάλλεται στις 4.00 μ.μ.

Λίγο αργότερα σειρά θα παίρνει το «Clinic», μια πρωτότυπη ιατρική σειρά του καναλιού, η οποία έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα. Μπορεί οι πρωταγωνιστές της να μην είναι γνωστά ονόματα του χώρου αλλά ερασιτέχνες ηθοποιοί, όμως λέγεται πως κάθε επεισόδιο που θα είναι αυτοτελές, θα κόβει την ανάσα στους τηλεθεατές. Όλα τα παραπάνω δεν σημαίνει πως δεν θα δώσουν χώρο και στις επαναλήψεις των σειρών που, όπως και κάθε χρόνο, γνωρίζουν την προτίμηση του κοινού.

TAGS