Elif: Η Μελέκ κινδυνεύει από την Κιγιμέτ

Oι εξελίξεις της σειράς την Δευτέρα 27/6

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Elif: Η Μελέκ κινδυνεύει από την Κιγιμέτ

Οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του κοινού Elif αναμένεται να είναι καταιγιστικές και στο επεισόδιο της Δευτέρας 27/6 μιας και η Κιγιμέτ εξακολουθεί να θέλει να σκοτώσει την Μελέκ.

Oι εξελίξεις της Elif για το επεισόδιο της Τετάρτης 22/6

Η Μελέκ βγαίνει από την εντατική και μεταφέρεται σε απλό δωμάτιο για να αναρρώσει. Η φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί είναι πολύ ισχυρή. Η Κιγιμέτ μπαίνει κρυφά στο δωμάτιο της Μελέκ φορώντας στολή νοσοκόμας και πιέζει ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο της με όλη της την δύναμη.

Αυτή τη φορά είμαι αποφασισμένη να την σκοτώσει. Η Μελέκ προσπαθεί να παλέψει αλλά είναι πολύ αδύναμη για να την σταματήσει. Η Κιγιμέτ πιστεύει πως την έχει σκοτώσει και φεύγει. Παράλληλα η Φικρέτ Οβάλι επισκέπτεται την Μελέκ στο νοσοκομείο. Είμαι ελεγκτής λέει πως τραυματίστηκε από την Φιντάν Ενώ κάποιος προσπάθησε να την σκοτώσει το πρωί. Ιφικράτη τρομοκρατείται και ανακρίνει το γιατρό της.

Όμως ο γιατρός αρνείται μια τέτοια πιθανότητα και διαβεβαιώνει την Φικρέτ ότι όλα είναι φυσιολογικά. Όμως η Φικρέτ είναι αποφασισμένη να πάρει τις καταγραφές της κάμερας και να αποδείξει τον κακό άνθρωπο που το έκανε αυτό στην μελέτη. Ο Λεβέντ αφήνει τη δουλειά του εξαιτίας του λάθος της Χουμέιρα.

Η Χουμέιρα αισθάνεται μοναξιά και δεν μπορεί να καλύψει το κενό , Που προέκυψε από την αποχώρηση του. Έτσι βρίσκει το κουράγιο και τηλεφώνησε τον Λεβέντ έτοιμη να ομολογήσει τον έρωτα της. Οι κυνηγοί με την χαρούμενη γιατί πιστεύει ότι η μελέτη είναι νεκρή τώρα. Όταν όμως συναντά την Φικρέτ και την ακούει, η χαρά της γίνεται πάλι οργή.

Η επόμενη μέρα είναι ημέρα της δίκης και Φικρέτ είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η ακρόαση ξεκινά, τα πράγματα πάνε καλά για την Μελέκ στην αρχή. Ωστόσο, η κατάθεση του Κερέμ αλλάζει τα πάντα και το δικαστήριο αποφασίζει να καταδικαστεί η Μελέκ σε 15 χρόνια φυλάκιση.

Οι ελπίδες όλων διαψεύδονται από την σκληρή απόφαση του δικαστηρίου. Η Χουμέιρα Και ο Κερέμ γνωρίζουν ότι είναι υπεύθυνοι για την καταδίκη της Μελέκ. Η μελέτη και οι άλλοι καταρρέουν για άλλη μία φορά.

Eλίφ - Μελέκ

Το τραγικό φινάλε του 5ου κύκλου

Όπως διαβάσαμε, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Elif φινάλε σειράς

Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ. Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης.

Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.

TAGS